Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/headwind21

”Zijn wij echt zo dom, of is dit een plan?” vraagt filmmaker Marijn Poels in docu “Headwind”21”…

Documentairemaker Marijn Poels kwam onlangs met alweer zijn 4de film over climatchange. Na “The Uncertainty Has Settled “, volgen “Paradogma”, “Het goede doel heiligt de middelen” en nu dus “Headwind”21”.

Headwind”21 is de titel van zijn nieuwe geesteskind…een film waarin Marijn Poels de confrontatie niet uit de weg gaat. Samen met voormalig bankier Alexander Pohl gaat op zoek naar antwoorden in oa. Zweden.

Alexander Pohl

“Hoe zullen de windparken het “climate change probleem oplossen, als ze niet bijhouden hoeveel C02 ze besparen?” Zo maar een vraag uit de docu die relevanter is dan ooit nu ook in Nederland ons stroomnet afstevend op een “elektra-infarct”, een term die door topfunctionarissen van liander al vorig jaar werd gebezigd maar nu al pijnlijk duidelijk wordt in steden als Utrecht en Amsterdam waar grote bedrijven geen nieuwe filialen kunnen openen vanwege een te kort aan stroom.

“Het gaat dus is goed mis en natuurlijk, volgens de overheid komt dat vooral door ons, wij, de burgers”, opent programmamaker Flavio Pasquino de uitzending. Maar documentairemaker Marijn Poels denkt daar iets anders over en zijn nieuwste docu Headwind”21 is een mooie aanleiding om hem aan tafel te hebben en te praten over de problemen die op ons af komen.

Headwind”21 is hieronder te bekijken

Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?

Twitter        – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   – https://t.me/blckbxtv

Facebook   – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

Door Sara Logan

16 gedachten over “”Zijn wij echt zo dom, of is dit een plan?” vraagt filmmaker Marijn Poels in docu Headwind”21…”
 1. Prachtige verhalen maar er verandert niets, nothing, nichts, nada, ne rien, enkel het nummer van het kabinet Mark R. I, II, III, IV, ……enz.

 2. De regime die de laatste tijd heerst is zo erg herkenbaar… We leven in een zogenaamd democratisch land waarbij er tegenwoordig geen kritische vragen moeten stellen en niet kritisch meer mogen zijn, terwijl de fundamentele rechten van de burgers worden afgepakt!

  Verder is alle krisis die we de laatste tijd meemaken is direct gelinkt aan de dollar crisis. Dit wordt nergens verteld.

 3. ER is niks mis met on klimaat het is de cyclus die altijd al geweest is de natuur hersteld zichzelf en het gaat hier alleen om bergen geld die met deze flauwekul over het milieu word verdiend !

 4. De meerderheid van het volk is dom en er is een plan. Maar aangezien de meeste mensen te dom zijn om het te zien kan de minderheid het niet stoppen.
  Massa-immigratie werd doelbewust gebruikt om ons vleugellam te maken. Vanaf hier kunnen we de grote ethnocide eigenlijk alleen maar doorzetten.

 5. Goed bezig collega.. maar in een ding heb je het technisch mis.. ons energienet draait op 50Hz en niet 50kHz 😉 Een windmolen genereert per definitie wisselstroom en geen gelijkstroom… Een Zonnepaneel doet dit wel.. De omvormers die jou voor thuis geleverd worden hebben inderdaad een netspanning nodig om te functioneren met een hele simpele reden dat de sinus die genereren precies gelijk aan de sinus van het stroomnet moet liggen om ze te koppelen.. Maar dat wil niet zeggen dat je deze niet als "stand alone" kunt gebruiken. Als je uit de hokjes gaat denken kunnen de energiemaatschappijen wel gaan roepen dat het net het niet aankan (wat ook wsl zo is) betekend dat niet dat je die opgewekte energie niet kwijt kunt.. niet via het stroomnet misschien maar wat dacht je van lokaal… Je kunt er warmte mee opwekken om huizen te verwarmen bijvoorbeeld.. Kleine clusters van huizen welke elkaar van stroom voorzien.. Je wasmachine overdag laten draaien of koken als de zon nog schijnt… Er zijn legio simpelere oplossingen die we nu met z'n allen zouden kunnen doen die simpeler zijn dan een hele infrastructuur te moeten aanpassen…

 6. Als het een biowapen is die nog evolueert dan is het niet dom

  Dom of niet het plan is een structuur maken om iedereen een economische slaaf te maken

  Hoe ze dat gaan doen?
  Een booster.verzekering voor de garantie dat je half jaarlijkse boosters krijgt
  Zonder booster zul je staatsgevaarlijk zijn met je besmettelijkheid

  Met 100% verplichte vaccinatie in de wet zal dit mogelijk worden
  Hoeveel dit gaat kosten is nog niet bekend
  Wat er gebeurt met iemand die geen booster kan betalen is ook onbekend

  Ik kan het nog niet bewijzen maar het lijkt me heel logisch
  Het zal ongeveer rond de kerst duidelijk gemaakt worden aan de bevolking

 7. ja, het is een onuitvoerbaar plan, en ja, een groot deel van de bevolking, meestal ambtenaren en hoger opgeleiden zijn zo dom!

 8. Integere mensen, prachtig gespre6k! Hartelijk dank hiervoor!
  We weten allemaal dat HAARP bestaat en de chemtrails zien wij ook!!!
  En wij hebben CO2 nodig om te leven!

 9. Beste Oppositie,
  Zolang jullie geloven dat het om een gevaarlijk en dodelijk virus gaat is oppositie voeren zinloos.
  Het kabinet WEET dat het geen dodelijk virus is en dat het eenzelfde impact heeft als een zwaar griepvirus.
  Het kabinet WEET dat het virus door mensen is gemaakt en bewust is vrijgelaten.
  Het kabinet is onderdeel van een groter geheel dat streeft naar macht en controle.
  Op het moment dat jullie dat gaan inzien, dan pas is echte oppositie mogelijk.
  Eerder niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *