Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #278 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-02-16

In maar liefst 29 Nederlandse gemeenten worden de komende jaren zero-emissiezones ingevoerd. Auto’s met een normale verbrandingsmotor zijn dan niet langer welkom. Een ramp voor burgers én ondernemers met een auto. Ondernemer Henk van Herk vertelt hoe hij door dit duurzaamheidsbeleid veel van zijn klanten dreigt te verliezen.

Desk: Michael Smulders, Pepijn van Houwelingen en Henk van Herk
Presentatie: Flavio Pasquino

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

Door Lee Martin

30 gedachten over “Zero-emissiezones op komst: impact op het MKB voelbaar”
 1. (LOL)Einde van de vrije uitloop HU-MANS. Over heel het land komen 15 min Gaza stroken.
  U stikstofuitstoot APP staat 24/7 aan.En U Iphone is U elektronische enkelband geworden.
  U heeft zichzelf opgesloten… electrische auto's schakelen zichzelf ook uit wanneer ze zich buiten de 15.min grens van het Neu Schwabenland bevinden?
  Tijdens de feestdagen scheuren er containers vol met de laatste goedgekeurde insecten door u Gazastrook…MEELWORMEN MET MAYO…of ZO?

 2. Dit betekent dat die steden zullen dood bloeden…maar ook bedrijven zullen daar verdwijnen…geen onderhoud meer aan woningen, ook geen nieuw bouw, geen toevoer van goederen…lege winkels…lege panden….ook geen onderhoud aan het groen, en hoe gaan ze dat met het huisvuil…Dit betekent de dood steek voor de steden…geweldig bedankt stemmers van VVD, D66, CDA..
  En ze wisten al jaren dat diesel motoren kanker verwerkers zijn, en nu op eens dit…huichelachtig, alleen maar om het klimaat, hypocrieten, en die hele klimaat gedoe betekent het einde van Nederland….ze hebben geen oorlog nodig om ons land kapot te maken…dat dien die idioten klimaatmaatregelen…

 3. Precies wat Flavio zegt…..de grote opstand komt niet, omdat de meeste mensen hier (nog geen) last van hebben. En dat is precies wat er al jaren aan de gang is. Alles wordt gedoseerd doorgevoerd, zodat niet iedereen tegelijkertijd in opstand komt. Wat een ontzettend knap bedacht (evil) plan is het toch😅

 4. Als ondernemer bang? Stoppen en wegwezen dan! Van Houwelingen (weggestemd door de kiezers) mag ongenoegen aanblazen en BLCKBX heeft altijd plaats voor opruien.

 5. Meest belachelijke wat de overheid ooit in hun hoofd hebben gehaald .puntje bij paaltje mocht je kunnen laden enz .blijft het levensgevaarlijk plus het milieu wordt er alleen maar slechter van ipv beter.
  Om over de rest van deze waanzin hebben we het nog niet eens gehad 😢😢😢

 6. Stel zo'n vrachtwagen sluit je aan op het elektr. stadsnetwerk zoals een trolleybus dan kan je nog steeds niet komen waar je zijn moet tenminste niet als loodgieter.. Misschien komen er ooit drone wagens of drone bots, Ufo's. je weet wel die duizenden liters beton vervoeren als er flats gebouwd moeten worden..!
  Het zijn futuristische waanideeën die vooral komen vanuit het gekkennetwerk Brussel !

 7. ik ben ook een zzp,er, met een Diesel bus euro5 mag tot 1-1-2027 de Zone ik maak me ook zorgen , Mensen die dit soort Regels bedenken ,denken helemaal niet aan de gewone man,

 8. Dit is een zaak die, een volksraadpleging vereist!!! Als de bevolking zich tegen spreekt, moet het van tafel!!! De heersende politiek is ziek, leeft in andere universum😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 9. Vooral doorgaan zo, als het MKB gewoon stopt met het aannemen van klussen in deze Gemeentes, waardoor er niets meer gebeurt, zullen we zien wat er gebeurt.

 10. Waterstof is geen brandstof maar een energie-transportmiddel. De energie die erin wordt gestopt, komt in het voertuig weer vrij. Daar is dus ook elektriciteit voor nodig, die er niet is. De waanzin ten top!

 11. De Nederlandse politiek heeft hun ziel verkocht aan Davos, Brussel en Washington. De great reset en agenda 2030 worden onder valse klimaat voorwendselen er doorheen gedrukt en Nederlanders laten zich braaf een oor naaien.

 12. Heeft volgens mij helemaal geen zin om te emigreren. Uiteindelijk zal of alles in dezelfde fuik zitten of er breken oorlogen uit om mensen te centraliseren naar diezelfde fuik. Het moet gewoon stoppen in de kern en mensen moeten wakker worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *