Geen widgets gevonden in de zijbalk

Let op: Deze video bevat niet de beelden van het televisieprogramma Zembla, omdat deze video anders van YouTube wordt verwijderd op verzoek van BNNVARA.
Wil je deze beelden wel zien? Bekijk dan de volledige uitzending van blckbx today #223 van woensdag 27 september via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-27

Hoe ZEMBLA de woorden van ‘online hufters’ verdraaide met verstrekkende gevolgen.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

13 gedachten over “Zembla verdraait woorden twitteraar met ontslag tot gevolg”
  1. Journalisten stoken een vuurtje op proberen contrasten aan te scherpen omdat er anders niet genoeg spanning en interesse is. Ik zie dat bij alle controversiële onderwerpen in de media zoals de wolf. Plotseling komen mensen aan het woord die allemaal irreële angsten hebben en mensen die genuanceerd blijven worden steeds onderbroken.

  2. D66 debpartij van vrijheid wegnemen en wat ik denk is waar..denk maar aan afschaffing referenda..burger mag niks te zeggen hebben

  3. De waarheid wordt hier zeer bewust gemanipuleerd en ernstig geweld aan gedaan om de invoering van de wet The Digital Services Act (kortgezegd: de wet die online reageren gaat inkaderen) te kunnen legitimeren. Echt schandalig hoe tv kijkers bij de neus worden genomen/geïndoctrineerd.

  4. Zembla maakt zich schuld aan valsheid in geschriften! Bij valsheid in geschrifte gaat het om het opzettelijk vervalsen van schriftelijke of digitale documenten om deze als echt of onvervalst te gebruiken. Dit is strafbaar gesteld in artikel 225, eerste lid,

  5. Wat ik nog veel erger vind.. als ik zeg 'ik vind dat jij aan de galg moet' dan is dat helemaal geen bedreiging, maar een uiting van een mening.

    Zou ik zeggen 'ik ga jou aan de galg hangen', ja DAN is het een bedreiging.

    Deze tweets hadden niets met bedreigen te maken.

  6. 35 jaar geleden heb ik de Nederlandse omroep op gezegd omdat ik mij er toen al van bewust was , dat het gewoon een propaganda omroep was , van de overheid , de af gelopen jaren heb ik mijn gelijk wel heel vaak bevestigd gezien !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *