Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #296 vrijdag 29 maart 2024 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-29

Journalist en auteur Ab Gietelink maakt de balans op tussen vrede en oorlog. Waar Zelensky afgelopen donderdag aandrong op NAVO-voorbereidingen voor oorlog met Rusland, lijkt het erop dat de Nederlandse burger toe is aan vredesonderhandelingen. Aanstaande zondag wordt er in Amsterdam gedemonstreerd voor vrede.

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

24 gedachten over “Zelensky stelt NAVO-landen ultimatum door te dreigen met oorlog tegen Rusland”
 1. Hebben jullie de heer Ab wel is goed geobserveerd en geluisterd hoe hij praat? Gaan we deze alcoholist nu serieus nemen. Wat een aanfluiting, maar vooral de leugens zijn zeer verwerpelijk!

 2. Echt ongelofelijk hoe meneer de alcoholist Ab een oordeel heeft over Rusland, Putin de psychopaat en de Navo. Projectie noem ik het gedrag van deze meneer.

 3. Omdat zij de Navo niet hebben opgeheven nadat het Warschaupact was ontmanteld zitten we in deze situatie… De USA misbruikt de Navo en Europa viir haar eigen politiek en oorlogen… De meeste mensen die voor de EU stemden, dachten niet dat hun europees politici uiteindelijk door de Navo of USA zou worden geleid..

 4. Toen het Warschau Pact verdween, bleef de nato helaas bestaan… USA misbruikte de EU en NATO daarna voor haar oorlogen en eigen belang… Daar kozen de mensen niet voor tien in 1991 de EU werd opgericht, maar door de nato (USA) en haar uitbreidings politiek komen er problemen…

 5. Zelensky moet inderdaad wat Ab zegt, gestopt worden. Het is Zelensky die levensgevaarlijk is. Jammer dat de Tweede Kamer dat niet ziet en deze boef zelfs steunt !

 6. Zelenski is een smerige corrupte naziclown die het liefst overal oorlog heeft zodat zijn oorlog wat meer rust krijgt.. Hij is een dikke smeerdeken, en mensen die in hem wat zien die kun je werkelijk alles wijs maken, die hebben totaal geen mensenkennis. Als ik moet vechten tegen Rusland, dan doe ik dat, ik heb daar schijt aan, alleen het zou een ramp voor al die linkse mietjes zijn die nog geen stok vast kunnen houden. Maar vechten voor dat smerige land Oekraïne ? Never nooit niet, dan help ik liever Rusland. Oekraïne heeft zelf die oorlog voor 100% veroorzaakt en dankzij dat kutland is Mh17 ook neergehaald, ongeacht wie het gedaan heeft, Mh17 is een indirect gevolg voor wat Oekraïne en de EU en vooral Frankrijk gedaan hebben, die hebben de Maidans georganiseerd waarop de genocide op etnische Russen in de Donbas volgde nadat ze zich onafhankelijk verklaard hadden, toen dacht Oekraïne die mensen gewoon te verjagen en uit de weg te ruimen en dat is genocide want het zijn de etnische dus oorspronkelijk inwoners. De Donbas en krim zijn Rusland en was tot 1954 de Rostov Regio. Oekraïne heeft bij Avdiivka honderden mensen gedeporteerd met bussen en uit de weg geruimd in 2015 al en heeft die slachtoffers bij de DPR en LPR op papier gezet zodat het niet op viel, en zo doen ze dat.. ze zetten burgers die om zeep geholpen zijn met een etnisch russische achtergrond bij de militaire verliezen op papier zodat het niet op valt, want toen waren er geen Russen toen Oekraïne van 2014 tot 2022 die barbaarse dingen deed, toen waren er geen Russen.. In 2017 zijn etnisch Russische vrouwenverkracht door Azov en krakennazis's en daarna volgespoten met pur, mensen levend begraven… Dat hebben Oekraïners gedaan. En dat wordt gesteund door het westen.. en Toen waren er GEEN Russen, alleen Oekraïners want de DPR en LPR zijn Oekraïens en niet Russisch, alleen ze hebben een Russische achtergrond, maar op papier zijn het Oekraïners.

 7. Ukraine is the satellite of the US, and via NATO they got right on the border with Russia. And yet Russia did not came close to US borders !! The West hypocrisy will blow up in their faces, as the majority of the American people has awaken and is against the US war carried against Russia, from which, by the way, Russia is victorious already. And NATO/US is essentially demilitarized. Only the US navy has some firepower, the rest of US military is without ammo/artillery shells, if you can imagine that. :))

 8. Waarom zou Rusland het westen binnenvallen?

  Ik denk dat we beter kunnen zeggen, waarom moet de nato 5x richting het oosten gaan, tot aan de voordeur van Moskou?

  En dat is alleen ik voordeel en in belang van de VS!
  Maar de burgers in EU is wederom de pineut en EU moet de hoofdprijs betalen!
  Waarom zoveel provocatie vanuit NATO? En EU wordt nu gegijzeld om dit te gaan doen.

  Ik ben wel eens om ons te beschermen met een eigen Europese defensie!

  Wat is de reden dat NATO wel richting oosten en Rusland niet zelf mag verdedigen?

  Maar follow the money en wie het meeste profijt krijgt om deze oorlog te verlengen of te blijven vechten…
  Wat krijgt EU:
  Onrust, vluchtelingen, geen investering in EU!

  Waarom?

 9. Hier wordt niet de vraag gesteld waarom er Russen zijn die Rusland binnenvallen, of Russen uit Luhansk, die in het Oekraïnse leger zitten…. uitleg aub.

 10. Allemaal bange amateurs hier. Putin is een ex KGB'er… dus hij denkt nog steeds zo. Ook houdt de man zich niet aan afspraken en beloftes. Tegenstanders worden geëlimineerd. Wie weet nog de ramp met de Russische onderzeeër Kursk? De wanhopige echtgenotes van de verdronken bemanningsleden werden met een spuitje, wat iedereen kon zien, gekalmeerd. Wie denkt dat Putin na Oekraine stopt is een idioot. Putin beweert dat hij alleen het oosten van de Oekraïne wil "bevrijden" Waarom viel het Russische leger dan ook het Westen van de Oekraine aan? Een dictator stop je niet met woorden.

 11. Ik lees hier dat er gisteren een in Amsterdam een vredesdemonstratie was of zou zijn geweest, nou een daverend succes was het geenszins…….

 12. Manipulatie is het gevaarlijkste wat er is.Verstand gebruiken en niet onderschatten.Ze hebben niets geleerd van het verleden.😢

 13. Heerlijk om Putin zelf eens te horen op een Nederlandse outlet is wel zo fair.
  Ik heb meer respect voor hem als leider dan de pipo's die ons regeren, die vermoorden de armste mensen op de wereld en gaan dan vervolgens over vrijheid en democratie preken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *