Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/nieuwsuur

”Ze had nog kunnen leven” beweert huisarts bij Nieuwsuur over ongevaccineerde…

1 september jl. zond Nieuwsuur een reportage uit over de arbeiderswijk Heilust in Kerkrade waar de vaccinatiegraad zorgelijk laag zou zijn. Zo laag dat een 39 jarige ongevaccineerde patiënt aan corona zou zijn overleden.

Slecht acteerwerk

Na een eerder verschenen artikel op 26 augustus – waar de merkwaardige beweringen van huisarts Donna Lenders al waren opgetekend – ontstond er veel commotie. Zo was overduidelijk te zien dat de computer van de huisarts uit stond en was het moeilijk te geloven dat er niet geacteerd werd. En warempel…. op 2 september kwam Nieuwsuur met een schriftelijk statement dat de opnames – waarbij de huisarts de GGD belt om de melding van de corona-dode te rapporteren – in scene was gezet;

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2396222-reactie-nieuwsuur-naar-aanleiding-van-reportage-kerkrade

Het artikel van 26 augustus: https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2395202-op-sommige-plekken-blijft-het-vaccineren-achter-en-zeker-in-kerkrade-valt-dat-op

“Om privacyredenen (zo werd de naam van de overledene genoemd) is een kort stukje opnieuw opgenomen zonder dat de naam genoemd is. Voor de volledigheid hadden we dit moeten vermelden” aldus Nieuwsuur.

Piepen

En dat is opmerkelijk want een naam kun je simpel wegpiepen in de montage dat weet iedere verslaggever dus dat is geen reden om het opnieuw op te nemen maar er gebeurde meer vreemde dingen in deze reportage.

Ze had nog kunnen leven

Huisarts Donna Lenders beweerde dat als de patiënt zich wel had laten vaccineren, ze nu nog had geleefd. “Nogal een stevige claim voor een arts die beter moet weten want dat een vaccin mogelijk bijdraagt aan een milder ziekteverloop is nog denkbaar. Maar om stellig te beweren dat de persoon met een vaccin niet was overleden is wetenschappelijk maar ook moreel niet in de haak”, opent programmamaker Flavio Pasquino de uitzending. Onderzoeksjournaliste Annelies Strikkers sloeg aan op de ongeloofwaardige berichten en ging op onderzoek uit. Ze is al maanden actief op Twitter en ze bracht deze cases onder de aandacht van onze redactie.

Onderste steen boven

“Samen zijn we de zaak gaan uitpluizen en we hebben niet 1, niet 2, nee een opeenstapeling van rariteiten, feitelijke onjuistheden en onwaarheden gevonden”, vertelt Pasquino. De uitzending eindigt met een telefoongesprek waarbij de verslaggever van Nieuwsuur (Hein Hansen) de kans krijgt op hoor en wederhoor. Deze uitzending zal snel volgen en ook zal er nog contact gezocht worden met huisarts Donna Lenders, de GGD Zuid Limburg en de nabestaanden van de overleden 39 jarige vrouw om precies uit te zoeken hoe de vork in de steel steekt. Mocht je dus tips hebben, meldt dat dan aan redactie@blckbx.tv en zet in je onderwerp “tip kerkrade”.

Wil je op de hoogte blijven van BCKBX nieuws?

Twitter        – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   – https://t.me/blckbxtv

Facebook   – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

video suggesties voor jou:

22 gedachten over “”Ze had nog kunnen leven” beweert huisarts bij Nieuwsuur over ongevaccineerde…”
  1. Aan Corona lijden en dan niet in het ziekenhuis liggen en daar thuis aan overlijden? Vreemd dat zij niet is opgenomen. Of het moet zo zijn dat ze al heel ziek was en daar dan corona bovenop kreeg. Dan kan ik me voorstellen dat iemand niet naar het ziekenhuis wil. Vreemde zaak dit!

  2. Leef gezond, ben je te dik maar heb je een vax? Mag je gewoon lekker verder jezelf vergiftigen in de fastfood ketens. Echt te debiel.

  3. artsen liegen er graag om want er wordt een aanzienlijk bedrag betaald voor elke covid-19 doden,, en ze krijgen een bonus voor elke vaccinatie

  4. de uitspraken, dat is jouw mening dan – net zo goedkoop als ze dat allemaal doen … en ik was er niet bij ( over iets wat je vertelt , waar je zelf bij was)

  5. daar worden ze grof voor betaald om die propaganda te melden op de tv. Cojona is die vrouw en niemand aan overleden. Je kan niet overlijden aan iets wat nog nooit uit een mens is geïsoleerd. Daar hebben ze toch tijd voor gehad, maar ach de leugen om een verkoudheidje is wat de gek wil geloven

  6. Dit bericht is óók stemmingmakerij!!
    ALMELO – Woensdag werd Almelo opgeschrikt door een lugubere zaak. Bij de parkeerplaats van een ziekenhuis werd in een auto het lichaam van een vrouw gevonden. Volgens regionale omroep RTV Oost zou een ruzie over het vaccineren tegen corona vermoedelijk de aanleiding zijn voor het dodelijke drama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *