Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #201 maandag 17 juli 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-07-17

Minister Dilan Yeşilgöz van Justitie en Veiligheid heeft afgelopen vrijdag een wetsvoorstel ingediend om het bagatelliseren, vergoeilijken en ontkennen van genocides, zoals de Holocaust, strafbaar te stellen.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

22 gedachten over “Yeşilgöz wil verbod op bagatellisering en vergoelijking van oorlogsmisdaden”
 1. Die pannenkoek had helemaal geen minister mogen worden hier.Arnold zwarzenegger kon ook geen presdent worden, en zo hoort het.

 2. De globalistische imbecielen draaien nu echt door, ze zullen spoedig imploderen die vuile facistische duivelse schoften onder leiding van debiel Klaas Schaap 🐑

 3. Iedereen met een heliumstem of andere spraakgebreken verbieden. (Hoe kun je in godsnaam meer dan drie seconden luisteren naar een Yesilgoz, Halsema, Kaag enz.)

 4. Als het aan de VVD ligt dan kunnen mensen die het zinnetje, ik geloof niet in de holocaust posten onder een YT filmpje of op Twitter gelijk door de politie van huis worden opgehaald en een jaar lang in de gevangenis worden gestopt.

 5. Toch raar dat we hier in Nederland daar een wet voor moet hebben….hebben ze daar in Den Haag niks anders te doen…en zulke wetten houd in, dat je wordt monddood gemaakt…en idioot dat deze minister denkt dat wij Nederlanders zo denken over die gruwelijk holocaust…..en degene die zo’n iets ontkend…is gestoord….maar zijn dat niet de Oekraïners die dat hebben ontkend..
  Ze spelen een smerig spelletje daar in Den Haag…en ik heb niks met de EU te maken, ik heb niet gestemd op de EU….we mogen straks niks meer zeggen wat er gebeurd in Oekraïne.. over de inmenging van de EU en Amerika….maar waar houd dit op, waar willen zij naar toe…de alomvattende machtspositie…

 6. Autoritaire ouders hebben in het verleden criminele kinderen gevormd!
  Juggelgon, sorry ik kan de Turkse naam niet onthouden, heeft de zestiger jaren in Nederland niet meegemaakt. Autochtone Nederlanders wél! Dit heeft niets met discriminatie te maken, wél met levenservaring. 😉

 7. Het verhaal van Anne Frank is ook een hoax!!!
  Ze had de oorlog overleefd want er waren beelden opgedoken op het jeugdjournaal in de jaren 80,dat ze uit het raam keek vanaf de eerste verdieping naar de Amerikanen die de stad hadden bevrijd!

 8. Deze wet is een opstapje naar meer censuur en new-speak. Sterker nog dit is een doelgerichte opstap om iedere linkse lasterkabouter een stok te geven in valse beschuldigingen en intimidatie en mondsnoerderij. Denk alleen aan dat verwerpelijke kotsventje Dikkeboom. We worden geregeerd door schijnheilige zelfgerechtvaardige leugenaars en kwaadaardige figuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *