Geen widgets gevonden in de zijbalk

Als mensen naar het buitenland willen, moeten ze eerst zo’n dure PCR-test. Van Haga vindt daarom dat de regering dat moet betalen, zij verplichten het immers?

14 gedachten over “Wybren van Haga wil dat de PCR test gratis wordt”
 1. Helemaal niks "gratis" maken het is niet mijn probleem dat andere mensen naar het buitenland willen, als ze het te duur vinden blijven ze maar gewoon hier.

 2. Al 6 dagen geen Bertje ….. Heb je een ban gekregen van joe toep ?
  Tijd om over te stappen …
  👍🏻🤝🏻🇳🇱

 3. Je kan gewoon naar het buitenland reizen hoor!
  Alleen is reizen nooit gratis, en met het vliegtuig mag je nu niet 😇

 4. En weer zijn alle sleutelposities in handen van de zelfde corrupte witte boordencriminelen die banden hebben met het W.E.F.!
  Alleen hebben deze oude Ministers die afgetreden zijn na meerdere affaires (schandalen) geen eed afgelegd bij de Koning, omdat zij niet kunnen beloven en zweren dat ze geen andere deals of afspraken hebben lopen bij andere buitenlandse (criminele/terroristische) organisaties!
  Hebben deze nieuw benoemde Ministers wel op de kieslijst gestaan!?!?

 5. En ik…?.ik eis dat men stopt met die infantiele neptest! Hierdoor zit 15% van het ziekenhuispersoneel thuis moet blijven……en dààrom zit NL achter slot en grendel! Er is al eeuwen bekend dat de maker van de pcr zelf onderbouwd dat deze test oneigenlijk is ingezet!!!!!

 6. Pcr test is van oorsprong slechts een dna registratie.
  Er wordt een enorme dna database van alle mensen mee gebouwd..meer doet t niet.

 7. Mijn stem krijgt deze man niet meer. De enigste partijen die voor het volk opkomen zijn FVD en de PVV luid en duidelijk, die wijken niet van hun standpunt. AGENDA 2030

 8. Niks is gratis dit betaald de burger allemaal. De winkeliers moeten gewoon maling hebben en gewoon open gaan. Ja, daar is moed en lef voor nodig. Maar zolang zij zich laten beïnvloeden door deze leugens allemaal blijven ze erin zitten . Burgerlijke ongehoorzaamheid. Massaal open die hap.

 9. Het überhaupt over PCR testen te hebben en ze gratis te maken. Gaat hij toch mee met het aanhouden van deze onzin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *