Geen widgets gevonden in de zijbalk

Alhoewel de Minister en fabrikanten zoals Pfizer er alles aan doen om terug te keren naar de situatie van onderdrukking in 2020 en 2021 lijken er zoveel signalen dat er van alles mis is gegaan dat het verstandig is om geheel anders te opereren.

Debat: Langere termijn coronabeleid
16 juni 2022
Vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

28 gedachten over “Wybren van Haga vernietigend over het gevoerde Coronabeleid van 2020 en 2021”
 1. Die hadden we helemaal niet nodig en de ziekenhuizen kunnen zich daar prima mee reden en dat weet de regering en daarom wordt er niet opgeschaald omdat ook die kwakkerd van een Wybren blijkbaar nog deels in de corona leugens geloofd

 2. Het ligt er zo dik bovenop dat het gewoon lachwekkend is Wat een stelletje leugenachtige politieke prutsers met een agenda Met de groetjes van Klaus Schwab de EU en de WHO

 3. Ondertussen gaat die kanker GGD hier in Dordrecht gewoon weer door met het vaccin promoten en opent een nieuw lokatie in een kerk. Diegenen die nog in die spuit blijven geloven, spuit je maar ziek , waarschuwen is toch tegen dovenmansoren gericht.

 4. De lucht kwaliteit verbeteren?! Check maar eens de AQI van nederland en vergelijk die met andere landen hou toch op joh we zijn zo klein schalig op uitstoot roep dan sancties op aan china om milieu verbeteringen te doen en laat daar wat tegenover staan hun zijn ook afhankelijk in verschillende sectoren van de economie met europa maat de europese unie doet niks

 5. Net de video van Geert van den Bossche gezien. Dat massa vaccinatie alleen maar het virus heeft geholpen om straks in de zomer een enorme golf te veroorzaken in de hoog gevaccineerde gebieden, waarbij vooral de volledig gevaccineerden veel last van zullen gaan krijgen met hoge druk op de zorg enz.
  In de zomer! Virussen zijn normaal gesproken actief in de winter.
  Dan zouden mensen toch na gaan moeten denken.
  Waarschijnlijk gaat de regering dan ook weer doodleuk zeggen, laat je vaccineren. Terwijl dat deze golf en de resistentie juist heeft veroorzaakt. Dat moeten ze toch ook weten. Maar stel je voor dat je terug zou komen op je gevoerde beleid..
  Hopelijk laten ze straks wel antivirale behandeling in het eerste stadium toe. Maar ik betwijfel het.😕

 6. Iedereen van deze collabaroteurs, deskundigen en MSM hebben ooit iets uit te leggen aan hun kinderen en kleinkinderen:
  De vraag zal zijn: Hadden jullie dan ECHT niet door dat jullie de boel aan het belazeren waren ??

 7. Covid = Seizoensgriep. Beleid niks met onze gezondheid te maken.
  Nooit sprake geweest van een pandemie.
  Leugens van regeringen met medewerking van zgn. Deskundigen en vooral ook de MSM.
  Alles voor totale controle via Qr- app en de WEF agenda.
  Dit jaar complete ineenstorting van het financiële systeem.
  Weer een gecreëerde crisis , waar onze volledig corrupte WEF regering wel weer (g) een oplossing voor heeft🤮🤑🤮🤑

 8. in de VS was de CDC par 1 januari met de PCR test GESTOPT, dit is uiteraard niet in het nieuws geweest, maar staat wel zeer openlijk op hun website met de vermelding erbij dat de TEST NIET BETROUWBAAR IS en niet genoeg onderscheid kan maken tussen influenza en corona…. bij de veelgestelde vragen doen ze echter een Hannibal van Disseltje… ( u weet nog wel de persconferentie over de prikken… )

  Vraag: stoppen wij omdat de test niet betrouwbaar is… ( JA, staat op hun voorpagina daarover !!)
  Antwoord: nee wij zijn helemaal niet gestopt omdat de test onbetrouwbaar is, maar hij werkt niet goed…

  wie oh wie begrijpt het nog ??

 9. "Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht." Schrijver/dichter en verzetsstrijder H. M. van Randwijk.

 10. MET HENK NIET ALLEEN CORRONA KIJK NU OEKARINNE OORLOG GESTART DOOR URZALA VON DER LEYEN UIT BRUSSEL HAAT ZAAIEN TEGEN RUSLAND RUTTEN EN PATERNOTTE DOE HIER AAN EN MEE GEWERKT EIGEN HANDTEKENING VOOR BOYCOTTEN GAS UIT RUSLAND RUTTEN IS VOOR NASZIS ZALENSKI HEEFT NATIONALE FEESTDAG UITGEROEPEN VOOR STEPA BANDERA UOPA EN ER STAAT EEN STAND BEELD STEPA BANDERA CALOBEERDEN MET HITLER ZES MILJOEN POLEN VERMOORD KINDEREN OP EEN SCHOOL PLEIN LEVEN OP METALEN HEK GESPIETST VOOR EEN ZWANGERE VROUWE DE BUIK OP GESNEDEN MANNEN DE KOP AF GEHAKT OP WEG VERSPERRING WAPPERT DE ZWART RODEN VLAG VOOR UOPA DUS ZALENSKI OEKARINE SIPIPATSEERT MET NAZI'S HIJ ROEPT EVEN VOOR MOORD OP ZES MILJOEN EEN NATIONALE FEESTDAG DIT JAAR 2022
  KÚNNEN WIJ DIT IN OOK NEDERLAND DOEN ALS IK HANG GEEN OEKARINNESE VLAG UIT VOOR NATZIS RUTTEN WEET DE WAARHEID NIET WAT IN OEKARINNE GEBEURT.

 11. Chappeau! Trots dat er zulke mensen nog bestaan die strijden voor de waarheid.

  Angst , angst en nog eens angst. Be a WOLF not a sheep. Eerst lult Rutte ons effe een oorlog in. En maakt van zijn oorlog in Oekraïne en van zijn vriendjes in Brussel onze oorlog. En wij als hardwerkende burger en trotse NEDERLANDER moeten de gevolgen in ons portemonnee accepteren?

  Was het gefaalde “corona beleid “ niet genoeg? De toeslagen affaire? Deze regering heeft massaal gefaald en wie dat niet inziet is blind! De zomer komt eraan en kuipers kan niet wachten om weer te dreigen met een “lockdown en de corona pas” die weer ingevoerd kunnen worden. Lachwekkend waar ze mee bezig zijn. Schiphol dreigt met personeelstekort en vliegen wordt een luxe. Allemaal part of The plan over een paar jaar is een vakantie alleen betaalbaar voor de rijke en machtige mensen. The new world order: You will own nothing and be happy. And for the sheeps: stop met testen! Binnekort kunnen jullie toch vrijwillig een mondkapje op doen. 😷

 12. Hugo de Jonge, de vaccin-pusher, en nu hebben velen klachten ook hartklachten. Fijn hoor. Vrijheid in keuze en geen EU paspoort, digital or whatever. Goed gesproken Wybren.

 13. Het “overlaten aan de sectoren zelf” is gewoon een strategie om iedereen medeplichtig te maken. En bij onzekerheid of je bedrijf aansprakelijk is bij een besmetting zal men de overheid smeken om regeltjes, en zo maken wij ons eigen vrijwillige gevangenis.

 14. Domme minister, die nog steeds niets begrijpt van het belang van ventilatie en CO2-meters. Het is een schande….

 15. Rutte en het kartel werken voor de elite , daarom maakt hij reclame voor het WEF . De burgers mogen alleen belasting betalen , maar hebben niets te zeggen , moeten onderdanig zijn. In 2015 hadden we nog 2056 ICbedden en in 2020 nog 950 Ic bedden. Dat is 6 ic bedden op 100.000 mensen, geen wonder dat er een oversterfte is. En Rutte weet dit. Maar doet of hij achterlijk is.

 16. Dit kabinet mag heel gauw verdwijnen, wat een duistere vernietigende harteloze mensen. Allemaal opstappen. Van Haga en FVD zijn de mensen die achter de waarheid en het volk staan!!

 17. Dank Hr v Haga, blijf DE WAARHEID UITSPREKEN, rutte met zijn clan zal blijven liegen, waarheid achter houden. Ze kunnen niet anders, lopen nu als ratten in de val. Er komt steeds meer licht en gerechtigheid. Wij krijgen onze vrijheid weer terug, omdat wij dat Willen. Wij zijn al Licht

 18. Dit kabinet bij monde van de ministers wil alleen maar de chaos vergroten om een revolutie te kunnen uitvoeren. Één zonder geweren en ander vuurgeweld.

 19. Er zullen vast gevaccineerde mensen zijn die zich belazerd voelen. Om treurig van te worden dat die brave mensen zo'n vertrouwen hadden in een Hugo de Jonge met z'n spuitcampagne.
  Ook mijn familieleden gingen braaf de spuit halen. Sommige hebben het geweten al ligt het (natuurlijk) niet aan de spuit 🤨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *