Geen widgets gevonden in de zijbalk

BELANGRIJKE MEDEDELING: EEN GROOT WOORD VAN DANK voor de vele steunbetuigingen in woord en daad richting dit kanaal. YT heeft ooit in 2011 gevraagd of ze advertenties bij de video’s van dit kanaal mocht plaatsen. Men heeft bij YT onverwacht en eenzijdig besloten dit per 23 juni 2022 te beëindigen.
Helaas kan dit kanaal daarom alleen nog maar actief en up-to-date verder gaan door om directe steun te vragen, waar gelukkig heel behoorlijk op wordt gereageerd. Dat geeft de burger moed om door te blijven gaan met bloot leggen welke spelletjes gespeeld worden in Den Haag.
Wilt u ook uw steun bijdragen? Dat kan bijvoorbeeld via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

Uit debat over Stikstofbeleid.23 juni 2022.
Wybren van Hafa vindt het stikstofbeleid van de regering helemaal niets.

27 gedachten over “Wybren van Haga en zijn bijdrage in tweede termijn stikstofdebat.”
 1. Boeren worden niet alleen gepakt! Heel europa word gesloopt bewust door het WEF! Niks nada geen complot feiten wie een beetje nog kan na denken ziet dit.alles gaat kapot sta voor jr mede mens land en cultuur denk na lees je in en doe iets als je geeft om je mede mens en je eigen kids!!💙⛔

 2. Laat het duidelijk zijn dat een stelletje klunzige politici ooit vergaten hun stikstoflimiteten uit hun bouwsector te houden (wat onze buren wél deden).

  Dat diezelfde politici in 2019 een uitspraak hebben geaccepteerd die ons als ENIGE een volkomen onhaalbaar doel van "nihil" geven om naartoe te moeten werken.
  Dat zinvol dialoog al tijden door die politiek werd afgehouden terwijl niemand zich (laat staan "jarenlang") heeft voor kunnen bereiden op waanzin die ineens tot aan onteigening toe gaat.

  En dat nu met alle gevolgen van dien onterecht vele kleine ondernemende gezinnen, met wél het hart voor dier en natuur voorop die we niét het probleem vinden, evengoed de stuipen op het lijf wordt gejaagd.

 3. van klaus schwab corrupte ambtenaren hardwerkende boeren het land uit te jagen het lijkt ZIMBABWE WEL !!!!!!!!!!!!!!!!!daarna storte de sector in al die blanke boeren het land uit ZIMBABWE weggejaagd en dit net zo corrupte spolietiek ik STA ACHTER DE BOER!!!!!!!!!!!!!🙏🙏🙏🙏🙏🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️❤️❤️DE ROVEREID WAS 30 JAAR GELEDEN AL NIET TE VERTROUWEN GEEN BOER GEEN EEN ETEN IK STA ACHTER JULLIE ALLEMAAL de boer JAAG JULLIE ZO IN HET HARNAS KABINET ER ZITTEN EEN AANTAL KLEINE PARTIJEN DIE GOEDE IDEEËN HEBBEN EN WEER ALS gek worden wegezt dan MAAR CRISIS!!!!!!!⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️🔥🔥🔥🌀🌀🌀

 4. Ik vraag mij af welke partij dit in het verkiezingen programma had. Zo nee dan is dit een bevestiging dat wij voorgelogen worden. Dit wisten wij al maar het partijkartel smeert de massa maar wat aan. Is dat nog democratie

 5. Het is nu toch wel duidelijk. Ze (kartel) willen de boeren, desnoods, "gedwongen" uitkopen. Daarmee verraden ze zichzelf toch. Ze willen NIET meegaan in innovatie. Ze willen dus de grond voor HUIZENBOUW. Dure huizen langs mooie natuurgebieden bouwen. De migranten mogen in ghettoflats gaan wonen in de grote steden. Er wordt met geen woord gerept over, bijvoorbeeld, meer bomen planten welke stikstof gemakkelijk zou kunnen opnemen. Als men nu nog niet ziet dat werkelijk NIEMAND hier wat mee opschiet behalve een select groepje mensen die hier veel geld mee gaan verdienen dan is dit land echt verloren.

 6. En als de EU niet mee wil werken, dan dreig je toch gewoon om er uit te stappen? Dan binden ze wel in.
  Wie betaalt, bepaalt en wij betalen ons blauw aan Zuid-Europa.

 7. Geen wonder dat van haga voor de boeren en niet voor huizen bouwen is. Bij een fatsoenlijk aanbod aan huizen valt er weinig huisjes te melken. Dus van haga wil zelf ook de boer uithangen door zijn huisjes te blijven melken.

 8. Voor wie het vergeten is. Dit was de man die eerst zei: "Breek je met je fractie, dan moet je je zetel inleveren". Vervolgens vertrok hij bij de VVD en hield hij toch zijn zetel. Die man is per definitie onbetrouwbaar.

 9. Ter herinnering:
  17-12-2019 – Het kabinet heeft een akkoord bereikt met koepelorganisatie Landbouw Collectief over stikstofmaatregelen. Dat schrijft onder andere de Nieuwe Oogst, het vakblad van lobbyorganisatie LTO. Haagse ingewijden bevestigen deze berichten.
  In het akkoord zijn veel maatregelen opgenomen die het kabinet al eerder naar buiten heeft gebracht. Volgens bronnen rond het kabinet is het vooral belangrijk dat er overeenstemming is over de maatregelen omdat het kabinet eraan hecht in gesprek te blijven met de organisaties.

  In het akkoord staat onder meer dat er geen sprake zal zijn van een "generieke krimp" van de veestapel. Ook zullen boeren niet gedwongen worden te stoppen. Verder is afgesproken dat drempelwaarden voor stikstof regionaal moeten worden geregeld, en dat er minder eiwit in veevoer moet komen, zoals het kabinet al aankondigde.

  Afgevaardigden van het Landbouw Collectief ontbeten maandagochtend met premier Mark Rutte en landbouwminister Carola Schouten op het Catshuis, de officiële ambtswoning van de premier. Die uitnodiging kregen de boeren nadat de organisatie had geklaagd over de opstelling van het kabinet. Dat de onderhandelingen tussen het ministerie van Landbouw en boerenvertegenwoordigers moeizaam verliep was een van de redenen dat er voor woensdag acties zijn afgekondigd.
  Farmers Defence Force, een van de radicalere organisaties aangesloten bij het collectief, zegt dat het nog maar om een principe-akkoord gaat. "Een aantal voor FDF erg belangrijke zaken is nog niet uitonderhandeld en hierover bestaat zeker nog geen akkoord!" En dat blijkt maar weer d.d. 28/6/2022. Dé minister van armoedebeleid, Carola Schouten CU, zal dé boeren weer met veel liefde ontvangen en ze persoonlijk inschrijven bij het UWV als werkzoekenden en bij de Sociale Dienst, meer kan ze echt niet voor ze doen🤷‍♀️aangezien ze tóch echt het W🌐F -protocol moet volgen🥷🏿👊🏼

 10. 1e termijn, 2e termijn, derde termijn, motie zus motie zo…..je wordt er toch niet goed van.
  Zo`n debat moet in 1 dag klaar zijn, zonder overbodig gel.l
  Daar komt nog bij dat er te weinig leden terzake kundig zijn.

 11. Heel erg, de eerste dode is gevallen door het klote beleid betreffende deze stikstof hoax. Een van onze Nederlandse boeren heeft zich afgelopen nacht verhangen! GEFELICITEERD SSCHWABINET !!!

 12. het valt me op dat een hoop moties voor de boeren van van Haga niet worden ondersteund door BBB van der Plas . Ik vertrouw haar niet . Wolf in schaapskleren

 13. Ze pakken alles af. En maken ons afhankelijk van anderen. Maar dat hoef ik hier natuurlijk niet zeggen.. dat weten we inmiddels wel.

 14. Ook een klap in het gezicht van de Nederlanders. Dit partijkartel heeft het nu op de plattelanders voorzien omdat ze azen op het land om daar door onteigenen goedkoop aan te komen. Ze willen van Nederland 1 grote stad maken dat staat allemaal in de WEF plannen. Kweekvleesfabrieken en insecten vreten dat zijn ze al in het onderwijs aan het inmasseren bij de kinderen. En ons nog afhankelijker maken van transport uit het buitenland. Daarom is dit globalistische model zo gevaarlijk daardoor zijn de regeerders niet voor Nederland bezig maar voor het buitenland. Nederlanders wordt niks gevraagd ze denderen gewoon door met hun agenda 2030. Het is veel goedkoper om lokale producten aan te bieden en het veetransport is dan niet nodig dat is weer goed voor de dieren maar daar hoor je Esther Ouwehand niet over. Al die partijen zijn corrupt! Ze dienen allemaal de WEF agenda. Dat moeten we als Nederlanders nooit meer pikken en laat je niet verdelen trap niet in de verontwaardigde berichten van hetzelfde zootje. Want ze laten geen traan om al het leed wat bij de boerenfamilies is veroorzaakt. Ze laten geen traan om de toeslagenouders en kinderen en geen traan om de slachtoffers uit Groningen.. Rutte is totaal ongeloofwaardig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *