Geen widgets gevonden in de zijbalk

Beluister de podcast:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe/70976/23-wybren-van-haga-bvnl-minister-ollongren-weet-het-verschil-niet-tussen-een-ananas-en-een-handgranaat

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Door Sara Logan

22 gedachten over “Wybren van Haga (BVNL): ‘Minister Ollongren weet verschil niet tussen een ananas en een handgranaat’”
 1. Zou ze het verschil tussen artillerie en infanterie kennen? Ik vind dat als je neig gewerkt heb in de sector dat je geen minister en staatssecretaris kan zijn van die sector.

 2. Laat van Hage zich bezig houden studenten te belazeren, met zijn pandjes als huisjesmelker .
  Of te wel een eerlijke prijs te vragen voor het verhuren van zijn pandjes.
  Deze meneer heeft niets te zoeken in de tweede kamer.

 3. Ach ach ach, wat een geweldige oneliner van Wybren. Een huisjesmelker die nog nooit een zinnig idee heeft geopperd om de huizenmarkt vlot te trekken. Hoe zou dat nou toch komen?

 4. Nogmaals wij zijn overgenomen door WEF Terroristen , en zonder slag of stoot gaan we hier niet uitkomen , we moeten solidair zij met de Boeren want zonder boeren geen vreten .
  Dit WEF TUIG/TERRORISTEN zij hebben hun ziel aan de DUIVEL verkocht voor een paar knaken , dit word allang door zien maar het is aan het volk wanneer deze Great Reset agenda gestopt word, en als we niks doen gaan onze kinderen in een wereld leven waar je bang voor moet worden alleen al als je er aan denkt, dan is China daar nog niks bij.
  Die AI technologie word ons door de strot geduwd om wille van de veiligheid, dat Schiphol verhaal is ook een leugen dat word gedaan om straks gezichtsherkenning in te voeren en de mensen wijs maken dat het dan sneller gaat .
  Er zijn zoveel aanwijzingen dat de wereld de verkeerde kant op gaat , waarom word er niet gesproken over de Pfizer Papers , die al aantoonbaar laten zien dat het gewoon een De-populatie programma is .
  Kan nog wel uren door schrijven maar als we niet massaal vechten tegen deze Terroristen gaan we de strijd verliezen .

 5. Beschouw Rutte 4 zo langzamerhand als een bezettingsmacht dat er primair op uit is Nederland
  kapot te maken. En,U gelooft het bijna niet,er zijn nog steeds collaborateurs die op VVD,CDA,D,66 CU stemmen.

 6. Ollongren geeft Nederland weg.Wel een defensie voor Nederland graag,niet voor het meest corrupte land ter wereld met een een corrupte crimineel genaamd ZZZZZZZZZZZZZZZelensky aan de macht.😉😊😎

 7. Dat kan alleen maar in Nederland.
  Iemand minister van defensie maken, terwijl je nog niet eens een greintje vakkennis hebt,
  In andere landen worden vaak mensen die al 20 of 30 jaar in het leger hebben gediend die van generaal minister van defensie worden.
  Zo zou het ook moeten.

 8. Ach je kunt beter voedsel gooien naar landen dan granaten… van granaten gaat men dood, brengt angsten bij de mensen en van ananassen a. Voedsel en b ook goed voor andere sappen van het lichaam🤪🤪… wanneer zijn we nou een beetje klaar met die oorlogen willen te voeren???

 9. Dat is zo grappig, dat mensen hier in Nederland niet eens weten dat de nazi's als linkse partij begonnen zijn.. uiteindelijk zijn ze altijd links gebleven, maar omdat Rusland ze destijds extreem rechts heeft genoemd zijn ze verder zo genoemd, maar hun hele ideologie is zo links als wat. Zit niks rechts aan.. Ze waren links nationalistisch en niet rechts nationalistisch. Poetin komt ook uit een links nationalistische partij.

 10. Als Ollongren in de tweede wereldoorlog had geleefd dan had ze ons leger direct aan de duitsers gegeven. Want zo één is het namelijk.. een D66'er. Nazi's waren ook eurofielen, het grootste en belangrijkste doel van de nazi's was niet de joden vernietigen hoor, maar het derde rijk. 1 Europa, zoals de EU nu is. Deze EU is de natte droom van Hitler zelf. De Nazi partij is ook als een links socialistische partij begonnen en extreem rechts genoemd door Rusland omdat Rusland niet wilde dat het linkse communisme met het linkse nazisme in verband werd gebracht. Later is de nazi partij extreem rechts en rechts nationalistisch genoemd, maar ze zijn begonnen als een linkse partij. D66 heeft dezelfde nazi ideologie, en ze hebben zelfs een pesthekel aan Israël. D66 heeft zelfs terroristen in Palestina Nederlands geld gegeven waar een joods meisje mee gedood is, dankzij Kaag.. Kaag was daar hoofdverantwoordelijk voor.. Het grote verschil tussen links en rechts is dat links de macht bij de regering wil leggen en rechts bij de burger.. De nazi partij was een regeringspartij met alle macht, het communisme is dat.. dus nazi's waren zo links als wat.

 11. Klein stukje 'nepnieuws', die voorkeurstemmen waren voor van Haga BIJ FvD. Als ik wist dat hij, hoe goed ik 'm ook vind, 'm zou smeren had hij noooooit mijn stem gekregen. Keep up the good work! 💪🏼

 12. 100% mee eens. Ook al zou ze met haar lieve stem commanderend schreeuwen, niet doen, ophouden, mars, alleen peutertjes zouden stil worden en luisteren, naast de door MSM en verdorven Wef politici hersengespoelde schapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *