Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_264/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_265/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

18 gedachten over “Wordt het weer gemanipuleerd in Nederland?”
 1. Geo engineering word toegepast op wereldwijd formaat. Sluierbewolking word het genoemd door onze weersvoorspellers nadat de vliegtuigen hun spelletje
  rasterpatronen in de lucht uitsproeien. Let eens op hoe het weer veranderd in de dagen na het sprayen. Soms er is sprake van veel of langdurige regenval, maar het kan net zo wezen dat het langere tijd droog blijft of te koud in de tijd van het jaar. H.A.A.R.P. is hier onderdeel van om met microgolven verschillende luchtlagen binnen gehele atmosfeer te beïnvloeden.

 2. Weer manipuleren moet je voorzichtig mee zijn maar het kan ook nuttig zijn. Bv dat je zou kunnen bepalen wanneer het regent en hoeveel. Zorgen voor een mooie zomer maar ook goed weer voor boeren. En dan krijgen we eindelijk weersvoorspellingen die kloppen. 😆

 3. Die snotneus denkt intelligenter te zijn dan een man die sowieso al voor dat die snotter werdt geboren al met de natuur bezig was. Condensatie 🙄. Idioot.

 4. Die jonge gast in dat zwarte blousje is nog dommer dan hoe die eruitziet en het achterend van een ezel. Als je niet door hebt dat ze een raster van strepen in de hemel trekken op een mooie blauwe dag die dan uitwaaien en dan van een dunne waas vaak overgaan in bewolking geloof je je eigen ogen niet meer en ben je te dom om zelf na te kunnen denken of je bent in ontkenning. Ik roep dit al jaren en ja ze kunnen het weer manipuleren met die strepen mij hou je niet voor de gek. Deze boer heeft gelijk hij heeft het door en ze proberen hem natuurlijk weg te zetten als wappie.

 5. Om stabiliteit op Aarde te krijgen is het noodzakelijk om 60% van het land op de Aarde te bedekken met bomen!

  Dit is niet door mij bedacht maar het zijn onafhankelijke wetenschappers die dat verklaren.

 6. Even voor het jochie die als "deskundige" gepresenteerd wordt: een con(-dens) trail is een korte streep achter een passagiersvliegtuig dat binnen een paar tellen verdwijnt!

  De rest wat er na militaire vliegtuigen vakkundig gelegd worden zijn chemtrails. Deze wapperen uit tot een soort van veren en blokken de zon uit en vergiftigen ons drinkwater, ons eten, en ons de ouders, broers, zusters en kinderen van de piloten die "alleen maar hun werk doen…"

 7. Grappig als je de zgn 'deskundige' dat jochie die de striemen vd luier nog in zn ræt heeft staan, verteld dat hij lekker verder moet spelen met zn poppen, dat je commentaar verwijderd wordt😂😂😂😂😂😂

 8. Even ter herinnering, toen er covid-19 was in 2020. werden er geen gemtrails gespoten. het was toen 10 maanden lekker weer.. Dus erg verdacht…..of toeval???

 9. Mensen zoek op: besluit op wob verzoek over geoengineering. Dan vind je een mooi overheidsdocumentje waar precies in staat hoe het werkt, de wetgeving die het mogelijk maakt en nederlands enige uitgangspunt; "we werken er niet ACTIEF aan mee"

 10. Het con-trail ventje weet echt niet waar hij het over heeft. Wel heeft ie natuurlijk een grote mond en nonsense claims

 11. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Slapers. Geo-engineering bestaat al meer dan 100 jaar. Dit weer dat we nu hebben is bewust gecreëerd om zo weinig mogelijk voedselproductie te kunnen oogsten. Minder voedsel, hogere prijzen, minder gezond eten in de super, etc….. W A K E U P S H E E P L E. Echte mainstream media dit. Waar is Raisa?

 12. Deze gasten zijn echt dom het bewijs dat klimaatverandering door menselijk handelen komt is door de serieuze wetenschap al door en door bewezen maar ze zitten zo in hun eigen trip dat ze de meest fantastische sprookjes moeten verzinnen om toch nog vast te kunnen houden aan hun wappie waanzin. Of ze zijn zo dom als het achtereind van een varken of het is gewoon een leuke bijverdienste gesponsord door de Shell!

 13. Als je zegt dat weer manipulatie geen klimaatmanipulatie is, dan snap je er helemaal niks van, en moet je direct de studio uit gebonjourd worden.

 14. Dat is al meer dan 30 jaar zo. Een heel groot experiment van haarp, geoengineering, chemtrails, cloudseeding en weet ik veel. De meeste mensen weten dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *