Geen widgets gevonden in de zijbalk

Tsjechische geheime dienst: Een vanuit Praag opererende nieuwssite betaalde afgelopen jaar 100.000en euro’s aan politici, ook in Nederland. Veel vingers wijzen naar de PVV en Forum voor Democratie, maar is dat wel terecht? “Wij journalisten moeten hier loepzuiver over zijn”, aldus NRC-onderzoeksjournalist, Hugo Logtenberg. “De vragen zijn terecht. Maar iemand verdacht maken is niet gerechtvaardigd.”

“We moeten heel erg oppassen”, vult voormalig Talpa-directeur Paul Römer aan. “Als je nu naar de krantenkoppen kijkt, is het beeld duidelijk: Wilders en Baudet hebben geld aangenomen. Terwijl dit helemaal niet bewezen is.”

Dit is het officiële YouTube-kanaal van NPO Radio 1. NPO Radio 1 is de nieuws- en sportzender van de Publieke Omroep. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag. #wieluistertweetmeer

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/nporadio1​
Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/nporadio1​
Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nporadio1​
Volg ons op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/npo-radio-1/

En abonneer je op dit kanaal! #nporadio1

26 gedachten over “Worden PVV en FvD te snel verdacht van Russische omkoping? | NPO Radio 1”
 1. We moeten altijd loepzuiver zijn als journalisten zegt het linkse mannetje. MAG IK EEN TEILTJE, WAT EEN GOTSPE 😂😂😂😂

 2. Inderdaad, eerst een gedegen onderzoek en dan pas beschuldigen, maar de aanval op FVD en PVV is begonnen……er is geen bewijs…..dus ja, ik kan me de woede van Baudet wel voorstellen. Pure framing, uitlokking, maar dat is maar mijn mening. De politiek en niet te vergeten de media, doen aan deze onzin mee waarbij de gemiddelde journaalkijker gelijk gelooft wat er gezegd wordt, want het is op het journaal, dus waar 🤪

 3. Het 20:00 uur journaal heeft zich weer gediskwalificeerd. Kan je nog wel tegen de oorlog zijn zonder weer in een hokje geplaatst te worden. Ga voor de gein een collecte houden voor 1 miljoen granaten a 5000 euro per stuk. Kijken wat het electoraat wil.

 4. Totale flauwekul om juist de goed bedoelende partijen jegens de Nederlandse bevolking onderuit te halen !!!! Ga eens kijken welke plaag de linkse partijen hebben aangericht om maar van alles binnen te halen wat zich vluchteling noemt en hun zelfs een voorrangs positie te gunnen over de hoofden van onze eigen bevolking !!!! Tevens het totaal verrotte linkse beleid met millieu en corruptie naar allerlei richtingen !!!! Weg ermee en allemaal stemmen voor PVV en FVD tijdens de EU verkiezingen !!!!! Nederland dient zich te wapenen tegen hun eigen voorgaande regerings maniakale opstellingen !!!! Grote schande onze bevolking zo op te zadelen met hun beleid !!!!

 5. Paul Römer …….. heeft die ooit wel eens iets goeds gedaan? Iets voor elkaar gekregen? Ik ken hem alleen van open deuren intrappen en van faliekante mislukkingen

 6. Mijn mening: ze worden continue getreiterd door de m.i. zure (s)linkse en treiterende politici! Kijk al jaren debatten en wordt er kotsmisselijk van. Zo ook van de verslaggeving van de welgevallige media waaronder de NPO. Saneren die m.i. politiek gestuurde hap welke vérre van onafhankelijke journalistiek bedrijft.

 7. Transparantie Nu.
  LompeGeert en KleineTjerrie zullen toch niet al die jaren pro-deo de PoetinTroll hebben uitgehangen?
  Dan zijn ze nog meer 🤪 dan ik al dacht.

 8. 4:00 Het lijkt me een vreemde zaak om als journalist welke geheime dienst dan ook als betrouwbaar te beschouwen. Geheime diensten werken voor de regering, dus feitelijk zeg je daarmee dat je wat de regering zegt voor waar aanneemt. Dat lijkt me het tegenovergestelde van wat een journalist hoort te doen. En in dit specifieke geval: Een politicus die door deze "Voice of Europe" ook is geïnterviewd, is een voormalig premier van Tsechië en oppositie van de huidige regering. Dat maakt het dus iets wat een regering beweert over zijn oppositie; geenzins informatie waar een journalist op kan varen.

 9. Zowel Wilders als Baudet waren maar al te diep onder de indruk van het politieke wereldbeeld van de zwendelaar Donald Trump, die zelf ziekelijk dweepte met despoten als Putin, Erdogan en Kim young Un. Dat zegt genoeg over de politieke aspiratie van alle drie.

 10. Het feit DAT ze zo snel verdacht worden, zou onrust moeten veroorzaken. Blijkbaar hebben deze partijen hun achterdeurtjes te vaak open staan zodat schimmige elementen zomaar binnen kunnen wandelen.

 11. Die berichten komen waarschijnlijk uit landen die de formatie van een nieuwe regering willen opblazen, misschien zit daar ook Oekraïne achter.

 12. JOURNALISTEN en LOEPZUIVER,,waar waren ze in de corona crisis en waar zijn ze nu ,met deze onzinnige klimaatcrisis, nou .Dit is weer echt N P O, BOTER hebben ze op hun hoofd.

 13. De gemene spelletjes zijn weer in volle gang want de EU verkiezingen zijn aanstaand.
  En dit is nog maar een begin om Rechts ongeloofwaardig te maken.
  Ik vind het zo overduidelijk dat ik niet begrijp dat anderen het niet zien of vraagtekens er bij hebben.

 14. Ondertussen heeft Volt gewoon toegegeven dat ze geld kregen van George Soros, en ermee naar de liberale Harvard school zijn gegaan.
  Wie trapt er nog in?
  Ben zo blij dat ik meerdere kanalen bekijk, dan weet je gelijk wie zegt, ''deze rode fiat is de mooiste auto ook''(mening) rechts, en ''deze fiat is een ferrari''(leugen) links.

 15. Jullie maken jezelf compleet onbetrouwbaar zodra je anderen weer beschuldigd van complottheoriën. En dat zijn zogenaamd journalisten…

 16. Eerst was het de CD van Hans Janmaat. Toen LN. Daarna de LPF. Toen de PVV en nu is het FVD. Als er een partij is die niet mee loopt in het lijntje dan wordt je kapot gemaakt. Het is ze bij het meerendeel gelukt. Lukt het nu weer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *