Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_211/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_241/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

20 gedachten over “Woningnood in Nederland blijft groeien: "Alleen in Rotterdam we al 87.000 woningzoekenden"”
 1. Stuur die Turken en Marokkanen terug naar land van ouders herkomst voegen niks toe aan Nederland woning probleem gelijk opgelost

 2. Toestemming bieden om te wonen in bedrijfspanden, vluchtelingen in de kampen houden. Grenzen dicht. Verzorgingshuizen/woongroepen weer subsidieren en starters een betere hypotheek bieden. 🙏 Is niet zo lastig toch?

 3. Doorstroom is niet het grote probleem. De aanvoer van mensen naar Nederland is het probleem. Grenzen dicht en luie Nederlanders aan het werk.

 4. Wouter Aukema heeft op Twitter / X gezet de uitkomst van zijn onderzoek en de data van de overheid die het bevestigd , ruim 580 000 overleden 1ste geprikten en geemigreerden .
  Dat zal heel veel woonruimte beschikbaar maken voor nieuwe gezinnen , oww wacht , de opkomstplicht zal waarschijnlijk ook binnen afzienbare tijd weer ingevoerd gaan worden en daar de motie van van Houwelingen om geen dienstplichtigen naar Oekraine te sturen is afgewezen is daar ''toevallig'' de ruimte die ze zoeken voor migranten .
  Het lijkt wel of het zo gepland is kuche kuche kuche .

 5. Stop de massa invasie. Stop de islamisering van Rotterdam. Dit is geen diversiteit maar een omvolking. Tijd dat de bezem door het land gaat en iedereen die hier niks te zeken heeft terug gaat naar waar het vandaan komt. Minder criminaliteit, minder uitkeringen en het huizen tekort is ook gelijk opgelost.

 6. het stuk over corona en vaccinatie had katherine keyl wel effe tegengas mogen hebben ze verspreide desinformatie , regelrechte propaganda hiervoor ben ik geen lid geworden van ON . Bergamo was elk jaar zo dorp met oudste inwoners van italie en de lijkkisten was fraiming : bv in New York is een eiland daar begraven ze altijd doden die geen geld hebben net als zwervers enz , alle beelden klopte niet .Zeg dat laat dat zien . van Ranst had ze het over laat het filmpje zien how to sell a epidamic enz .Dat is wat on hoort te doen dan laat zo iemand dat zien .Laat Kennedy zien en dat ook vaccins tegen dtkp enz zware bijwerkingen kunnen hebben , daarbij het feit dat er altijd een fluctuaties zijn in ziektes .Dat inentten ook een schijnveiligheid is omdat maar 75% ? niet ziek wordt .Dat mormonen hun kinderen nooit prikken krijgen en hun de gezondste kinderen hebben . Geef tegengas ON met argumenten hier was goed te zien dat sommige mensen nog steeds de propaganda geloven .Tijdens corona /(de griep) was er geen oversterfte ,de griep is twee jaar uit de statistieken weg .Na de prik was er wel oversterfte in nl meer dan 10.000 per jaar .Ga zo maar door ,een gemiste kans pak het de volgende keer beter aan .

 7. Cellen geen woning cell wet programmas slave wet programmas aanslagen verstop onder inval woord keuzes🤔slavekamp mindgames mindcontrole multiculty rotterdam ook fake mijn huis kwijt omdat holy boedist sign op huisraam en voordeur had🙄nasi bami blablabla kampf😉zelfde ww2 systeem newwwwww looks only zelfde rassenhaat ophits trixxx😇

 8. Moeten we het hier echt over hebben? Onze groene of moet ik zeggen rode rakkers laten 10 duizenden asielzoekers binnen die uiteindelijk een huis willen hebben. Aan de andere kant willen deze linkse rakkers alles doen voor een beter milieu. Maar ja, als je nieuwe huizen moet bouwen heb je ook een infrastructuur (wegen, riolering, supermarkt etc) nodig wat ook ten koste zal gaan van het milieu. Ach dit soort gasten worden overal verspreid door Europa. En wanneer het tijd is is er stront aan de knikker. Het is al bezig en als er niets gebeurt zal het erger worden. Welkom in de idiote clown wereld.

 9. mensen worden gewoon ontmoedigt.
  emigreer alsjeblieft…. dat is wat ze willen
  en immigratie panderen… kom maar, mooi landje he….
  ik blijf hier, ook al moet ik mensen van mijn eigen grond gebied afschieten.
  kom maar op met die burger oorlog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *