Geen widgets gevonden in de zijbalk

Beluister de hele podcast:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe/67681/13-woke-is-een-seculiere-religie-van-valse-profeten-podcast-ongehoord-nieuwscafe

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

22 gedachten over “"Woke activisten bekritiseren nooit islam" Arthur van Amerongen – Ongehoord Nieuwscafé”
  1. Wat is je punt? Dat wokelinks niet logisch is? Logica is een achterhaald patriarchaal concept dat niet meer van deze tijd is Russist!!

  2. Flauwekul. Partij voor de Dieren heeft in NL de discussie over ritueel slachten juist opgestart. Of is dat soms geen "groene partij".

  3. Links is ook schijnheilig en achterbaks. Dat zeg ik al jaren. Het enige waar ze goed in zijn is schade aanrichten aan de economie.

  4. Deze hele anti woke discussie is komen overwaaien uit Amerika, daar leeft het gegeven Woke meer dan in Europa. In Nederland heb ik nog nooit een politicus of activist horen spreken over Woke, helemaal niks nada noppes 0. Woke ook in Amerika is niet een beweging maar een term die is gebruikt rondom de black life matters protesten, activisten gebruikten deze term om aan te geven dat ze het onrecht zien wat voortkomt uit ongelijkheid/racisme etc etc. Deze verzamelnaam is nooit gebruikt als de naam van een politieke beweging maar wordt alleen maar door Amerikaanse social media influencers gebruikt om een bepaald gedrag te typeren.
    Als je kritiek hebt over de staat van Nederland en zaken die leven binnen onze samenleving gebruik dan praktische voorbeelden die aansluiten op de NL situatie ipv mee te gaan met een social media hype. Onderdelen die worden benoemt in de anti woke discussie kunnen best valide zijn en zijn best de moeite waard om te bespreken maar als je het plaatst in een abstracte vorm waar alleen mensen bekend mee zijn die amerikaanse niche rechtse social media influencers kijken of volgen dan leid dit soort uitingen tot niets. Je plaatst jezelf al buitenspel voordat de wedstrijd is begonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *