Geen widgets gevonden in de zijbalk

In deze update presenteert redacteur David Boersma een scoop: voormalig minister van VWS Hugo de Jonge maakte gebruik van een privé e-mailadres voor communicatie over het coronabeleid. En dat mag niet.

Op de dag vóór het mondkapjesdebat over de dubieuze deal met Sywert van der Linden concentreerden de gevestigde media zich vooral daarop. Maar er was toen al veel meer bekend over de wanpraktijken op het ministerie van VWS. Boersma geeft daarvan een mooi overzicht.

Hij gaat specifiek in op het gebruik van een ICloud server door De Jonge voor werkgerelateerde berichten. Hij gebruikte dit privé e-mailadres bijvoorbeeld voor communicatie met KPN over de vormgeving van een contract, wat vragen opwerpt over ethiek en aanbestedingsregels.

Kijk ook naar blckbx today van vrijdag 6 april 2022:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-06

Wil je meer Wob-gate updates terugkijken?
https://www.blckbx.tv/tag/wob-gate

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

19 gedachten over “Wob-gate update 2: Hugo de Jonge gebruikte ICloud server”
  1. Er komt een moment dat meneer de Jonge niet meer bruikbaar is en dan gooien ze hem in de prullenbak. Want deze lieden hebben géén vrienden. Slechts bruikbare of onbruikbare mensen.

  2. VVD en CDA zijn net zo ziekmakend als dictator poetin. Onder toeziend oog van Rutte wordt er zeer giftig granuliet gedumpt in de maas. Dit gebeurt al jaren! Ondertussen worden boeren weggepest en worden burgers weggezet als milieu barbaren. Deze overheid meet met 2 maten!

  3. Hoe lang moet het nog duren voordat deze man wordt opgepakt?
    Of moet er een revolutie komen die uiteindelijk eigen rechter gaat spelen?

    Dit kan toch niet zo door blijven gaan!?

  4. Bjorn Willemsen, kunt u misschien beter kunnen gaan articuleren en rustig gaan praten? Deze programma is van hoge kwaliteit en dat verdient een goede presentatie.

  5. WAAROM vraagt nooit iemand zich ÜBERHAUPT af hoe het MOGELIJK is dat Hugotje snuif mengele ooit minister is geworden zonder dat er 1 mens op hem gestemt heeft en hoe doodskop ernst nu ook minister is zonder dat 1 mens ooit op hem gestemt heeft!!!! Die stonden alle twee niet op stem lijsten dus hoe kunnen die OOIT minister zijn geworden??? Is dat niet STRAFBAAR???

  6. Corruptie de agenda 2030 . Wef en Eu cahal de kapitalisten is maffia . Onze wef fanaten in de regering werken hier graag aan mee . De burgers worden onder de bus geduwd.met hun eigen belasting geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *