Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #313 woensdag 15 mei 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-05-15

Deadline day is aangebroken in Den Haag! Terwijl Nederland zich voorbereidt op een mogelijk rechts kabinet met PVV, VVD, NSC en BBB, zetten de partijen woensdag de puntjes op de “i” voor de formatie. Politiek verslaggever Bert Brandsma praatte ons bij over deze cruciale dag én wie we kunnen verwachten als volgende premier.

Desk: gemeenteraadslid Amsterdam (FVD) Anton van Schijndel, politiek verslaggever Bert Brandsma en blckbx-journalist David Boerstra

Presentatie: Erwin Taams

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #formatie #kabinet #premier #plasterk

Door Mary Post

18 gedachten over “Witte rook voor rechts kabinet | Ronald Plasterk premier volgens ingewijden”
 1. ZOLANG HET WEF, DE WHO, DE EU, DE NATO NOG (DOMINEREND) IN BEELD ZIJN IS HET GEVAAR NIET GEWEKEN. 🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱👍

 2. Waarom zijn we hier? Wat is de bedoeling van dit leven? Is er leven na dit aards bestaan? Is er een hemel en een hel? Is u dan goed? Goed genoeg zodat u in de hemel word binnengelaten? Velen van ons antwoorden op deze vraag bevestigend. Maar wat is dan echt goed? Wat is de hoogst morele standaard waaraan we ons kunnen meten? Die van uzelf, of die van mij, of… Kijk aub eens naar deze test (en houd het lezen vol tot het einde want daar staat zéér goed nieuws). Hoeveel leugens heeft u verteld in uw leven? Heeft u wel eens iets gestolen (ook al was het klein en van heel weinig waarde)? Heeft u gehaat? Heeft u begeert wat niet van u was? Wij allen hebben zeker 1 van deze dingen wel eens gedaan. Dit laat zien dat wij zondaars zijn: dit toe te geven is niet makkelijk voor ons mensen. Maar God is licht en in Hem is in het geheel geen duisternis – geen kwaad, geen zonde. God is de heilige Geest, Hij is 100% Liefde, maar ook 100% Rechtvaardig. Omdat Hij dus ook een 100% Rechtvaardig Rechter en Heilig is moet Hij niet alleen moordenaars en verkrachters veroordelen, maar ook Godslasteraars, leugenaars, dieven, afgodenaanbidders, echtbrekers en sexueel immorele mensen. Doet Hij dat niet dan is Hij corrupt. Maar dat is Hij niet. De aarde was gelijk de hemel tijdens de eerste 2 mensen, maar die werden ongehoorzaam en begonnen te zondigen (slecht te doen). Wij allen zijn afstammelingen van die eerste mensen. God zegt dat het loon van de zonde – in ons gekomen door die eerste ongehoorzaamheid en die wij allemaal doen – de dood is, en daarom sterven wij allemaal – zo serieus is zonde in de ogen van God. Nu is God ook 100% liefde en Hij wil niet dat iemand van ons verloren gaat (de Hel in moet gaan). Hij wil ons Redden zodat we in Zijn Koninkrijk eeuwig gelukkig mogen leven. Maar Hij moet ook rechtspreken. Hoe dit dan op te lossen?

  God heeft in Zijn wijsheid dat probleem opgelost door als mens, als Jezus te komen, door perfect onschuldig op aarde te leven, en de straf die ons opgelegd werd (en die wij niet kunnen afbetalen) af te betalen in Gods Rechtbank door onze plaats in te nemen. Hij liet zijn onschuldig kostbaar bloed vergieten aan het Kruis, werd onterecht uitgescholden, gemarteld, gekruisigd, gedood, ter vergeving van onze zonden. Zijn offer is de hoogst denkbare en kostbaarste borgsom afbetaling, die ons helemaal (!) vrijpleit van straf. Hij stond na 3 dagen op uit de dood omdat God (die Geest is en niet kan sterven) het lichaam van Jezus weer tot leven opwekte, en als u nu in het volbrachte offer van Jezus gelooft word u ook door God opgewekt uit de dood en ontvangt u eeuwig leven – u gaat over van het oordeel – de Hel – naar het altijd durend gelukkig leven in de Hemel. Dat is onverdiende genade voor ons: gratis!

  Wat u nu als dank, uit liefde en respect voor Jezus zou willen doen is u bekeren – dat wil zeggen; persoonlijk praten (een relatie hebben) met Vader God, uw zonden opnoemen (dus NIET naar een priester gaan) en zeggen dat u dacht dat u een goed mens was maar nu inziet dat dit toch niet zo is, dat u oprecht spijt heeft van uw zonden (!), ze niet meer wil doen, en echt serieus probeert niet meer te doen (als we deze benoemen vergeeft God ons ook toekomstige fouten vanwege het volbrachte werk van Jezus Christus, omdat we nu éénmaal hier nog niet perfect zijn), en dat u voortaan volledig op Jezus vertrouwd voor uw redding en verandering. Niet meer op uzelf vertrouwen om in de Hemel te komen, want door goede werken word u niet gered – God laat zich daardoor niet omkopen. Wie dit doet zal totaal vernieuwd worden; beginnende al in dit aardse leven (Jezus noemt dit ‘opnieuw geboren worden’), die zal het wonder van een nieuwe gezindheid ontvangen van God zodat wij Zijn geboden – Zijn leefregels – van harte willen en kunnen gaan volgen, namelijk deze 2: God lief hebben, en uw naaste zo lief hebben zoals u uzelf lief hebt.

 3. Het Wef 'program' kabinet wordt geinstalleerd met 'ervaren' infiltranten van buiten ! Met harlekijn Plasterk voor de buhne.
  Alle beloftes zullen niet worden waargemaakt onder de vlag van int.verdragen en jarenlange onderhandelingen.
  Voila !

 4. En nu allen een rechtse stem uitbrengen bij de E.U: verkiezingen dan kan het asielverdrag herzien worden.

 5. Heel die linkse boel in Nederland op transport zetten met kapitein klimaatgoeroe Timmermans in pole position!

 6. Wacht maar als we een oud pvda'er als premier krijge is het dan een primier van niemand?
  Ik hoor nog steeds een quote "geert wilders is nooit mijn premier" geert was gekozen. Wie heeft plasterk gekozen?😅

 7. Pvv nsc bbb en vvd met een sprankje oud pvda. jammer joh timmermans je oud collega heeft je droom functie ingevuld😂😂😂

 8. Er zijn nog zoveel allesbepalende zaken waar niet over gesproken wordt….. maak jezelf maar niet al te blij.
  Het wef, de who, de nexit, geen cbdd, het klimaatbeleid, de boeren……ga nog maar even zo door.
  Dat zijn wel onderwerpen die allesbepalend zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *