Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_252/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_250/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

26 gedachten over “'Windturbines veróórzaken juist klimaatverandering in plaats van tegengaan' stelt Windhandel-auteur”
 1. Of wat dacht je van de zonnestralen die geen doorgang tot de aarde vinden omdat de vliegtuigstrepen binnen 2 uur wolken vormen en geen zonlicht meer doorlaten. Wat doet dat met het klimaat. Waarschijnlijk steeds meer onnodig veel regen waardoor oogsten mislukken.

 2. Hopelijk neemt Wilders nu een stap dat tot nieuwe verkiezingen gaat leiden. Dan kunnen ze niet om hem heen. In de peiling loopt hij steeds meer uit.

 3. En wat me nog het meeste verbaast hoeveel mensen bij elkaar kunnen komen bij een voetbal overwinning die is enorm. Maar om te demonstreren massaal tegen deze regering is er niet bij. Kom nog steeds mensen tegen die nog nooit van het WEF hebben gehoord. Wel dat ze Rutte onderhand knap zat zijn. En deze regering. Ventje denkt dat hij een mooie positie krijgt Tot nu toe houden de Hongaren het nog steeds tegen.

 4. Er worden nu al gezichtsscans geplaatst om zogenaamd dat de jongere geen tabak kunnen kopen. Aan me hoela nu zijn het er 100 als het er al niet meer zijn. Straks kan je niks meer kopen zonder dat je voor een gezichtsscan staat. Systeem China. teveel vlees gekocht volgens hun kan je geen vlees meer kopen. En ga zo maar door. Hier wordt nog steeds he Great Reset uitgedraaid. Tenminste dat proberen ze.. Dat gezeur op tv over dat de mensen niet bereidwillig zijn om zich. te laten vaccineren. . Ik weet wel de meeste die ik spreek die zijn dat niet van plan ook de gene die zich wel hebben laten vaccineren. En kan je wel vertellen een hoop zijn enorm pissig op deze regering. Maar nog niet pissig genoeg. Komt wel straks als de benzineprijzen weer omhoog gaan.

 5. Flora en Fauna wordt kapot gemaakt zo wel op land als in de zee. Deze regering moet heel snel oprotte. En voor het Hoogste Tribunaal gesleept worden. Er kleeft zoveel bloed en leed aan hun handen. Het WEF zooitje ook ons Koningshuis behoort daar toe. Alexander zal misschien een dommerdje zijn zoals Maxima al zei. Maar zij is de heks. Zij die er voor wilt zorgen dat we straks alleen nog maar kan pinnen. Controle over hoe we ons geld uitgeven. Wees wijs en betaal zoveel mogelijk contant. Want er staat wereldwijd een hoop op ontploffen in het bankwezen. The Rotschilds die wereldwijd overal een vinger in de pap heeft is aan het afbrokkelen. Achter de schermen worden er al een hoop opgepakt van deze smerige sekte iets anders is het niet. De energie die boven de VS hangt belooft dit land niet veel goeds. Ze hebben de kans gekregen om hun denken om te zetten in positieve energie en dat doen ze niet. Ook boven Israël hangt deze energie.

 6. Heb ik al die tijd al gezegd. Gewoon logisch nadenken. Zoveel windmolens over heel de wereld. Maar we hebben ook nog H.A.A.R.P. Gemtrails en de Dew. Deze beïnvloeden ook het weer wereldwijd.

 7. Heel goede omschrijving van de negatieve effecten van windturbines, zeker op land met slechts ca; 20 % stroom levering en men moet maar de Noordzee vol zetten met die windturbines, met slechts 38 % rendement dus 60 % vacantie. Dan maar veel beter ; Floatingtidalpower van Jan Helleman met zijn geslaagde test modellen. O ja met zeestroming rond Engeland % 75 % rendement in stroom levering. Met FTP1

 8. Dat is de studie van Jette hoog op gelijd geen normaal verstand een kint kan dit begrijpen dat het kansloos is met die dieren moordenaars palen wat hier uitgelecht word is de waar heid maar ja Jette is niet zo slim en toch maar door druken om geld in een bodem loze put te storten het is beter dat je is meer in voor meerd naar mensen die hier echt verstand van hebben wij hebben van begin al mede gedeeld dat het niet goed kom met het plaatsen op zee wamd als de wind op de kust staat blazen ze zout water het land op maar daar heeft Jette geen hoogte van dus cucces Jette met je klimaat

 9. Die rot dingen ruïneren ook nog eens de leefomgeving voor de vissen lage frequencies creëren dood zones waar gewoon niks meer zwemt

 10. Linkse maakt alles kapot
  Cultuur, Traditie, Economie, Klimaat. Ze proberen alles om mensen te hersenspoelen.
  Helaas Nederlanders wanneer jullie ogen open dan is Te Laat

 11. Hou toch op met die arrogante ideeën dat de mens het klimaat kan beïnvloeden! Wij zijn nietszeggende mieren in vergelijking met de enorme krachten die het klimaat beïnvloeden!!!!

 12. Ach….de inwoner v Egmond aan Zee die mijn pa een keer sprak zei dat de wolkbreuken die ze hadden sinds plaatsing van windmolenpark zal zeker uit zijn nek geluld hebben.

  Hmm…… maar die foto v dat Park voor de kust v Denemarken verklaard wel veel.

 13. Wat een onzinnige woorden. Ook ON draagt nu bij aan de klimaathoax. Er blijft geen onafhankelijke partij meer over op de tv.

 14. Mijn hele grote vermoeden door met enig logisch verstand na te denken hierover , wat inderdaad al zei, die dingen gaan juist het (micro)klimaat beïnvloeden c.q. verstoren, hiermee bevestigd… Kun je op je vingers uittellen. Om Nederland dan te beschermen zou je op de kust muren van 50 meter hoog moeten bouwen.

  Hoe zit het met kerncentrales?

 15. Ze doen er alles eraan om ons dat alles door de strot te duwen.denk eens aan die dieren die daardoor sterven net zo de wolf moet terug met voorbedachte rade .en de elite hoopt dat de boeren zijn dieren gereten worden zo vaak dat t een plaag word dat ze hopen dat die boer stopt ze zoeken naar een manier om hun te pakken om dat stukje grond te krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *