Geen widgets gevonden in de zijbalk

‘Niet links, maar rechts. We zijn aan het formeren,’ zingen Geert Wilders, Caroline van der Plas en Dilan Yesilgöz in de nieuwe politieke parodie: #DeAchterkamer.

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_207/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_232/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

12 gedachten over “Wilders, Van der Plas en Yesilgöz zingen in nieuwe politieke parodie: De Achterkamer”
 1. zijn die stenen op die achterwand van de Maan, Petrified wood….In 1969, three Apollo 11 astronauts visited the Netherlands. And the U.S. ambassador gave the Dutch prime minister what he said was a moon rock. When an expert saw the rock in the museum, he didn't think it was real. Geologists have identified the moon rock as petrified wood.

 2. It's time to play the music

  It's time to light the lights

  It's time to meet the Muppets on the Muppet Show tonight

  It's time to put on make up

  It's time to dress up right

  It's time to raise the curtain on the Muppet Show tonight

  Why do we always come here

  I guess we'll never know

  It's like a kind of torture

  To have to watch the show

  But now let's get things started

  Why don't you get things started

  It's time to get things started

  On the most sensational, inspirational, celebrational, muppetational

  This is what we call the Muppet Show…

 3. Het uiteindelijke plan van het smerige WEF tuig; stap 1; anders denkenden illegaal maken, stap 2 anders denkenden demoniseren, zodat het in het hoofd van het schaap waarheid wordt door het gebruik van de media, termen als racist, Rusland spreekbuis, etc. Stap 3; verwar je bevolking; transgender onzin al starten bij kinderen, en van mannen vrouwen maken en van vrouwen mannen maken. Stap 4; creëer tegenstanden in de maatschappij om de schapen te beïnvloeden; Israël – Palestina / Rusland Oekraïne / man vs vrouw, etc stap 5. probeer de man uit te schakelen door alle vormen van mannelijkheid als slecht te bestempelen.. immers.. als de mannen zijn uitgeschakeld is het land zo ingenomen. Zaken als oestrogeen in voeding verweken (soja , vegetarisch) zodat de testosteron spiegel zal dalen. Stap 6; de wet en regelgeving zo inrichten dat het tegen de man is (trouwen, etc). Stap 7; als gevolg van de eerste stappen zal de bevolkingsgroei van de authentieke bevolking afnemen. Mannen en vrouwen staan ver uit elkaar en dus zullen er geen kinderen geboren worden, daarbij moet iedereen gay zijn en dat helpt de georchestreerde rem op de bevolkingsgroei. En dan over naar fase 2.

  Stap 7; de duurdere autochtone man moet uiteraard vervangen worden door de goedkopere illegaal.. daarom zitten de bootjes ook vol met mannen van werkbare leeftijd en geen vrouwen en kinderen. Stap 8; om deze migranten stroom op orde te houden moet je oorlog voeren, dus creëren ze allerlei oorlogen.

  Einddoel; aangezien De illegaal voor de helft van het salaris van de autochtone man werkt, moet uiteindelijk de autochtone man vervangen door de illegaal waardoor de epstein eiland gangers, geen weerstand hebben (mannen zijn totaal verwijfd gemaakt) ze meer geld verdienen omdat de loonkosten omlaag gaan met dik 50% en niemand ze kunnen tegenhouden omdat ze alle tegenstand illegaal hebben gemaakt

  Welkom bij de great reset.

 4. Waarom worden Baudet en de FVD nu alweer belachelijk gemaakt? Wat heeft Arnold tegen de enige echte oppositie? De enige partij die de hoofdzaken, de OORZAKEN van de teloorgang van Nederland voor het voetlicht brengt? Door de FVD is het hele corona-schandaal niet in de doofpot beland, is de absoluut ondemocratische en corrupte invloed van het WEF, de WHO, de NGO's in de schijnwerpers komen te staan…. Dat bereik je met 2, 3, 5 zetels…. Wat is er aan de hand met Arnold? Waarom moest Raisa er uit?

 5. O, o, o: DIT is zo ongelofelijk GRAPPIG met DIE POPPEN!!!
  HAHAHAHA!!!!!!!! 😀😁😂🤣😜🤪🤫🤭
  DIT doet me dus meteen denken aan de "MUPPET SHOW", die in de jaren 80 van de vorige eeuw dus voor een lange tijd meerdere en diverse afleveringen/uitzendingen had op de Nederlandse tv!
  Hilarisch en ongelofelijk KOMISCH/GRAPPIG was DAT! Met "KERMIT DE KIKKER", "MISS PIGGY", "PIGS IN SPACE", DIE DEENSE/ZWEEDSE KOK, DIE 2 OUDJES OP DAT BALKON IN DIE ZAAL, etc.!!!
  HAHAHAHA!!!!!!!! 😀😁😂🤣😜🤪🤫🤭
  Laat DAT weer of DIT aub anno nu op de buis zien: het is of wordt een kijkcijfer kanon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *