Geen widgets gevonden in de zijbalk

Wilders SLOOPT Kaag! ‘Het is een grote LAFFE bende bij D66!’

23 gedachten over “Wilders SLOOPT Kaag! 'Het is een grote LAFFE bende bij D66!'”
 1. Dit soort lafheid draaide haar en d66 volledig de nek om.
  Schandalig hoe zij en haar kruipende laffe lakeitjes gespuugd hebben op wat van Mierlo ooit heeft opgebouwd. En deze laffe lieden hebben het zo de afgrond in gereden. Doet gewoon pijn.

 2. Het lijflied van d66
  Vluchten kan nog wel,
  Weet gelukkig hoe,
  Vluchten kan nog wel,
  Ben de kritiek zo moe.

  ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

 3. Dat is toch die gozer die zei dat hij nooit zou instemmen met het verhogen van de pensioenleeftijd en een minuut nadat hij veel stemmen had zei dat 67 wat hem betreft geen probleem was? ๐Ÿค”

  Over leugenaars gesprokenโ€ฆ

 4. Jij heb echt gelijk maar dat krijg je nooit van die HEKS geef dat …… op heus geert jij bent een geweldig mens maar gooi geen parels voor dat zwijn

 5. Paternotte, ook een hypocriete vazal van D66, belde vlak voor de val van het kabinet met Wilders om hem te vragen een motie van wantrouwen in te dienen tegen Rutte. Die motie zou D66 dan gaan steunen. Dat is de lafheid van D66. Kaag is het allemaal teveel geworden. Ze dacht eventjes minister president te worden maar vertrekt straks met de staart tussen de benen. Ze schuift haar gebrek aan succes af op vrouwenhaat. Daar hebben kamerleden Leite, Agema, Marijnissen en Kerseboom totaal geen last van, alleen Kaag.

 6. De kinderen van Kaag spreken niet eens fatsoenlijk Nederlands ๐Ÿ˜ข
  Die heeft niks met Nederland
  Ze is alleen geรฏnteresseerd in eigen roem , eigen voordeel !!
  Eigen ego ! !
  En niet iedereen heeft 5 grote huizen !! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

 7. Uitgesproken misdadige partij d666 en hebben helemaal niets goeds voor Nederland. Ze zijn terroristen supporters, terroristen binnen halers en er nep Nederlanders van maken. 100% Omvolk maniakken.

 8. verbaal zeer sterke Wilders, ze verkopen hem geen knollen voor citroenen en weet het zรณ op de juiste manier te formuleren dat mw Kaag alleen maar wat onduidelijk kan mompelen, ze is doodmoe, is goed te zien, ze moet echt weg!! Geert blijf zo je bent: die echte terrier die je altijd was! groet van oma Els

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *