Geen widgets gevonden in de zijbalk

Wilders SLOOPT Jetten! ‘Ophoepelen met je HYPOCRIETE gedoe!’

10 gedachten over “Wilders SLOOPT Jetten! 'Ophoepelen met je HYPOCRIETE gedoe!'”
 1. Wat een onzin gepraat van die Jette. Ik gun iedereen met wat voor kleur dan ook een goede baan ,maar D66 moet echt stoppen met liegen voor eigen agenda.Nederland is het enige land met een voorkeur beleid voor allochtonen, een voorkeur beleid dat meteen het achterstellen van de van oorsprong Nederlandse bevolking inhoudt. Het gevolg is dat je nauwelijks nog Nederlandse blanke mensen aan het werk ziet. Ik daag de mensen en politici die klagen over arbeid discriminatie uit om eens goed om zich heen te kijken , en dan vooral in de winkel, de taxi wereld ,openbaar vervoer personeel ,boa en toezichthouders en ander gemeente personeel. Overal ziet je een allochtone meerderheid als personeel invulling ,dus Jette, stop met het uitbraken van deze arbeids discriminatie onzin.

 2. Wilders hou op met liegen, er is degelijk DISCRIMINATIE IN NEDERLAND. Ik ben een leefden voorbeeld. Zo’n veertig jaar lang bij een vooraanstaande bedrijf heb ik DISCRIMINATIE aan mijn lijf ervaart, letterlijk en figuurlijk, kort voor mijn pensioen zei mijn afdeling hoofd dat hij niet met mij zal overleggen als een tegenwoordiger van de afdeling, omdat ik ZWART ben, en zijn baas gaaf hem gelijk. Dus zeg mij niet dat Nederland niet DISCRIMINEERT.

 3. Ik vind Rob Jetten een erudiete en uiterst sympathieke man. Hij is kundig en voert.het debat stevig. Maar tegelijk is hij een vreselijke drammer en schiet hij zijn doel volledig voorbij. In het debat is hij uiterst onsympathiek. Zijn toon en gedram zorgt juist voor tweedeling en zorgt juist niet voor de verbinding. Het probleem is dat we met alles zo doorschieten. Kennelijk is er geen middenweg meer mogelijk. Nederland is het meest tolerante land. Het homo huwelijk is hier als eerste land doorgevoerd. De politiek heeft opdracht gegeven aan ons publieke omroep jaren terug om de allochtoon op de voorgrond te zetten. Er gaat geen praat programma voorbij of het gaat om rascisne, boetedoening, zwarte piet, stkstof, etc. Eens met Wilders hier. Wordt er nog gedacht aan de autochtone burgers. De ouderen die ons land hebben opgebouwd, de zorg wordt afgenomen en financieel wodt bestolen. en die niet op het Binnenhof staan te protesteren. De miljarden die door de regering in een bodemloze put worden gestort. Voorbeelden te over. Eens dan de toonzetting niet leuk meer is in de politiek. Eens met Kaag op dit gebied en vele politici die het voor gezien houden. Er moet op inhoud geregeerd worden. Dat lijkt wel onmogelijk geworden. Ik zou de heer Jetten willen verzoeken zijn toon te matigen en het een keer niet over die ogebreidelde opruiing over rascisme, klimaat te hebben. Tuurlijk moet dat, maar bedachtzaam. Hij wil miljarden weggeven die ook ons als burger toekomen. Denk aan het kappen met het sluiten en tot het bot bezuinigen van zorg klinieken, zorg woningen, etc. Die noeten juist worden bijgebouwd alleen al gegeven de stroom instromers met giga trauma's. Nu lopen de dwazen op straat met psychoses mensen neer te steken. De TBS'er loopt vrij rond en ga zo maar door. Heer Jetten is er nog iets anders in de politiek die de aandacht met node vraagt. Graag een kabinet met wat positiefs en stop het gekrakeel. Dat Wilders dat doet is uit noodzaak om dat onrecht in onze samenlrving aan te pakken. Als er echt geregeerd wordt, zou de heer Wilders niets te zeggen hebben en ook geen stem hebben. Ik ben niet pro wilders of welke partij ook. De politiek is een jungle geworden, die haast onbestuurbaar is geworden. Dat is mijn grote zorg en houdt op met dat gedram en haantjes gedrag, de soap. Ga regeren, dat wat de burger wilt. Ik spreek ook andere politici aan.

 4. Mijn kinderen zijn ook gekleurd.
  Ze zijn nooit gediscrimineerd.
  Doen met iedereen gewoon mee, hebben gewoon gestudeerd en konden overal stage lopen.
  Het zit tussen sommige mensen de oren.
  We leven in een huilebalken land waar iedereen zichzelf zielig vindt.
  Er zal heus wel discriminatie zijn maar we overdrijven een beetje en noemen alles discriminatie
  Als iemand zijn zin niet krijgt wordt hij of zij gediscrimineerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *