Geen widgets gevonden in de zijbalk
27 gedachten over “Wilders SLOOPT Jetten! 'Je kan m'n rug op met die WOKE-gekte!'”
 1. Ik zeg onze kinderen gaan naar een islamitische school ! 🙏🏼. Daar krijgen onze kinderen terminste het juiste geleerd. Op nederlandse scholen word je kind psychisch gehersenspoeld waaardoor het aan zichzelf gaat twijfelen

 2. Jetten wist je dat de lhbti en de islam nooit samen gaan. Loop maar eens met je vriendje door de Shisha lounge. Hypocriet.

 3. Wilders heeft groot gelijk! Het is te gek voor woorden waar wij onze kleine kinderen aan bloot stellen! Een kind moet kind kunnen zijn en niet vergiftigd worden met de WOKE ideologie!! Jetten is van het padje!!😮

 4. Gewoon het verschil tussen cultuur en natuur duidelijk blijven onderscheiden. Heeft niks met persoonlijke voorkeur te maken..

 5. We mogen binnenkort heel voorzichtig praten over "hem" en "haar"…want stel je voor dat dat meisje zegt dat ze geen "zij" is maar een "hij! En andersom!

 6. Ik heb altijd Wilders gesteund maar nu hij begint over “woke “ gekte, heb ik het helemaal gehad met hem. Deze term wordt maar al te graag gebruikt om weg te kijken voor de werkelijke problemen. Ook steunt hij de veeteelt, dierenmishandeling ten voeten uit. Het is tijd voor vernieuwing en tijd dat mensen bewust worden. Dus hou eens op met dat arrogante “ woke” conspiracy.

 7. Wilders heeft hier helemaal gelijk. Dat ze zulke dingen willen bespreken met kleuters in het basisonderwijs is echt van de pot gerukt. Laat kleuters met rust en laat ze zo lang mogelijk kind blijven ipv met idioterie naar hun hoofden te slingeren. D66 is echt een afschuwelijke partij die alle grenzen te buiten gaan. Brrrrrr🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 8. Dit soort gesprekken op basisscholen komt voor mij dicht in de buurt van sex en 18+ verhaaltjes. De OUDERS bepalen zelf wel wat wij met “sexuele voorschriften” bedoelen en wanneer onze kinderen daar klaar voor zijn.

 9. Dat komt omdat al die minderheden, uit welke hoek dan ook, zich inzetten voor hun afkomst of geaardheid, maar het gros van de mensen zoals de gewone man (of vrouw) bemoeit zich er niet mee en zo worden we stil aan overspoelt door die woke gekte……ik stond er bij en ik keek ernaar #$%^&

 10. Kennyboy verdiend een medaille…

  voor uitblinken in woorden uit het verband trekken, opruiing, beledigen, framen, shamen, blamen en ridiculiseren…

 11. Jongeren die worstelen met hun identiteit, wat een wauwelzak is die Jetten, de jongeren worden beïnvloed door zulke woke gekken als Jetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *