Geen widgets gevonden in de zijbalk
10 gedachten over “Wilders SLOOPT Jesse Klaver! 'Je bent niet goed wijs, GEK!'”
 1. A, ha, klaver praat over rassen discriminatie. Hallo Klaver voor de kinderen worden niet gebouwd geen huizen, wij burgers zijn de belasting betalers je moet meer dan 10 jaar ingeschreven staan om in aanmerking te komen voor een huurhuis . Wat!! Ja, nu kunnen er in eens wel huizen gebouwd worden voor de immigranten. Klaver je schuilt achter het woord democratie om de burgers te manipuleren, jullie zijn niet democraties als jullie de FVD en PVV uit de politiek willen zetten. Tegenspraak moeten jullie niet want de WEF agenda moet uitgerold worden. Als een kip zonder kop, loopt deze jongen voor het groot kapitaal de VS en WEF EU achterna. Toneel school les gehad..

 2. O is dat zo met die kinderen die hier uit huisen zijn getrokken net al in 40 45 en ja daar heb je er één eet voor af gegeven en ja na de eet gewoon de potten nemen uit de politiek van Holland met dit kabinet wat hier gewoon met wachtgeld kunnen afwachten wat er daar na gebeurt om dan aan de slag te gaan met wachtgeld er bij en ja dat moeten de ouderen doen die hier door het zelfde mensen die hier voor hebben gezorgd dat de ouderen gewoon aan de kant kunnen gezet worden zonder wachtgeld in hun leggen zaken van die mensen die hier nu zonder weerk zitten en maar moeten zijn rond te kommen van het afgeperst uitkering.en wat ze toe worden geschoven door het uwv hier in Nederland en een straf uitkering krijgen als ze gewoon geen werk kunnen vinden en dan de mensen die hier in Holland er uit zijn geschoven om dat ze niet meer kunnen om dat ze op zijn en ziek zijn van het werk wat ze hier voor hebben gedaan en ja dan door een jonge dame die even zegt dat zij het betalen van die uitkering of hebben de ouderen daar niet jaren achterelkaar voor hebben gewerkt voor de belasting en de bezuinigingen hier in Holland waar miljarden Euro's uit de bodum van Holland naar boven is gehaald en er biljoen.en aan over zijn gebleven maar je dat is Nederland ten voeten uit hier in Holland toch mensen die hier weg komen met wachtgeld van de belasting betalers hier in Holland en ja dat is niet anders dan dit wat hier woord uit gevreten over de belasting betalers van Nederland toch groen links en ja aap partij waar je voor de tweede keer ben zammen gegaan zijn hier in den haag toch

 3. Je vraagt je zo langzamerhand af of de linksextremist Jesse Klaver, zelf ook betrapt op racisme ("zet een "zwartje" achter mij in de studio") in zijn eigen onzinverhaal is gaan geloven. Jesse Klaver is de ChatGPT van de deugende politiek. Je drukt op een knopje en er komt telkens hetzelfde verhaal uit. Frans Timmermans moet de partij redden waar hij de leider van was. Nuf said.

 4. Zeg Klavertje hopeloos…. jullie hebben allemaal de Eed afgelegd….toch?
  laat 1 ding helder zijn…
  helaas hebben we hier geen onpartijdige rechters meer… en het justitiëel apparaat is niet meer wat t hoort te zijn….
  was dat nl wel het geval gingen jullie stuk voor stuk het kot in wegens het plegen van meineed …. clean sweep door heel den haag …nieuwe start.
  heel die kleppeclub opdoeken … jullie geven geen ene moer om t volk… God Klaus en Brussel regeren ons land … en dan nog die idiote bilderberg met tinkerbell Maxima… schande voor een ooit mooi land wat goed mee kwam wereldwijd…nu richting de afgrond…dankzij incompetente leiders ..met maar 1 doel … eigen zakken vullen…onder valse voorwendsels …

 5. Wat heeft een mening over al deze politieke spelletjes voor zin? Mensen worden alleen maar voor de gek gehouden dat hun stem geldt.

 6. VreeTzame oplossingen van het Wef kartel die zijn pas rascistich en ondermijnen onze gezonde samenleving waar boeren en vissers zorgen dat wij heden ten dage nog te eten hebben, dan die debiele reptielen die ons burgers wil uitzuigen!

 7. Apostel Klaver betoogt dat uitsluiten van groepen niet kan…. behalve dat mensen met een andere mening hebben, zich niet willen laten prikken, geen kapjes willen dragen, demonstreren voor een doel waarvoor Klaver niet staat, niet geloven in de klimaatreligie, mobiel willen blijven…. Die mogen wel uitgesloten worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *