Geen widgets gevonden in de zijbalk

Wilders pakt Rutte aan! ‘Je kruipt & buigt voor Kaag!’

19 gedachten over “Wilders pakt Rutte aan! 'Je kruipt & buigt voor Kaag!'”
 1. Tja, mijnheer Wilders zegt de waarheid. En nu, net voordat het kabinet 2023, ging vallen, kreeg Rutte van Kaag weer een smerig bericht, dat D66 een motie van GroenLinks tegen Rutte, zou gaan steunen, zodat Kaag dan als vieze ! presidente zou gaan functioneren in de plaats van Rutte. Het woord zegt het al : vieze presidente.

 2. Ach die Rutte loopt zijn staart achterna en is goed om rondjes draaien zoals altijd. Nee geen commentaar omdat hij dat ook niet heeft. Hij heeft genoeg kapot gemaakt .

 3. Wanneer Vertel over catastrofe M-17. Welke komplot je hebt geënsceneerd. Wie heeft de gaspijpleiding Zelensky opgeblazen, waarom geef je hem miljarden? Als hij een vijand van Europa is, die het financieel op de knieën wil krijgen…..?????……..

 4. Wanneer Vertel over catastrofe M-17. Welke komplot komplot je hebt geënsceneerd. Wie heeft de gaspijpleiding Zelensky opgeblazen, waarom geef je hem miljarden? Als hij een vijand van Europa is, wil hij haar financieel op de knieën krijgen.

 5. Rutte je heb je land in de ellede geholpen ik heb gezien dat je met Klaus Schawb in de The Great Awakening zit en daar om de boeren uit wil kopen of onteigen dat is wat jullie doen de film is op you to tevinden dat gesprek

 6. Sinds Wilders een veer in de reet van Rutte heeft gedaan is hij voor mij niet meer betrouwbaar. Vertrouw hem voor geen cent meer. Dit is allemaal een toneelstuk.

 7. Zeshonderd voetselbanken, miljoenen zitten in de bijstand of bij het Uwv,.nu de
  Mensen die Bilderberg berg puppets zijn zitten nog steets in parlement of in de zes oude ministeries,je kunt wel kleden als nette man maar daar onder is het leeg net als de abis waar ooit uitgekropen bent Pinokkio,het wordt tijd om deze demonen weer trug te stoppen in de abis voor eeuwig.

 8. waarom zou mark zich verwijten van anderen moeten aantrekken . die energie komt niet overeen met de waarheid dus die verwijten glijden zo van hem af . hij heeft wel wat beters te doen dan zich druk te maken over andermans verwijten .

 9. Ha ha ha, Wilders heeft nooit een blad voor zijn mond genomen, maar het land en de bevolking hebben politici nodig die zeggen waar het op staat. Leugenaars, hypocrieten, in dit geval ook dieven (roof op inkomens van de burgers), politici die elkaar voor de gek houden en in die tussentijd hun eigen spelletjes spelen, die maken land en volk kapot. Ik ben blij dat rutte dit nu eindelijk zelf inziet. Hij kan niet anders dan zijn ontslag indienen, want zijn kaartenhuis is in elkaar geklapt, hij kwam er niet meer uit. En als de kiezer straks, in November weer op rechtse partijen gaat stemmen, dan zijn we voorgoed van ze (kartel) af. Nederland verlost en bevrijdt, eindelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *