Geen widgets gevonden in de zijbalk

Wilders is FEL tegen Yeşilgöz! ‘Asielzoekers plassen & poepen op straat!’

Door Luz North

20 gedachten over “Wilders is FEL tegen Yeşilgöz! 'Asielzoekers plassen & poepen op straat!'”
  1. Mensen die hier onze gast zijn.??????zijn die uitgenodigd dan.mensen die overlast veroorzaken oppakken en de grens over.ze zijn niet welkom.

  2. Misschien de oplossing. Heel veel Honden er naartoe sturen! Niet aangelijnd Honden brigades vormen en surveilleren met honden! Varkens laten rond dolen in de straten!! Verder, keiharde muziek van een rockband met keiharde gitaren afspelen Hebben ze een hekel aan!

  3. Wilders staat hier tegen 'n vrouw te schreeuwen alsof ze 'n hond is. Dan heb je geen fatsoen en ben je zelf 'n stuk TUIG.
    Ik ben zo tegen deze waardeloze regering, maar dan nog heeft hij z'n fatsoen te houden, anders gooi 'm zelf maar in 'n afgesloten AZC tussen 't andere 'Tuig'. Ik vindt dat de grenzen helemaal dicht moeten, echte vluchtelingen moeten we in de regio helpen, we hebben er hier geen woning en zorg voor en veiligelanders moeten we al helemaal niet binnenlaten. Dus ik ben 't grotendeels eens met Wilders, maar hij moet op momenten als deze gewoon door security verwijderd worden. En dan vinden hij en Baudet 't wel schandalig dat 't kabinet hun wil aanpakken/verbieden ? Dan ben je zelf knettergek Geert ! Maar dat zien we al als we naar jou pruik kijken, mafketel.

  4. Dit gebeurt niet alleen door asielzoekers hoor. De vreedzame gemeenschap kweekt jaar en dag radicalen onder andere jonge kinderen maar ook vrouwen.
    Hun motto is: alle kafirs bekeren en het land overnemen. Duitsland bijna daar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *