Geen widgets gevonden in de zijbalk

Wilders & Baudet BOTSEN over de echtheid van de maanlanding!

21 gedachten over “Wilders & Baudet BOTSEN over de echtheid van de MAANLANDING!”
 1. Helaas Geert, deze Interumptie gaat je veel stemmen kosten… ook die van mij… je wilde hier maar al te graag scoren bij de rest van het parlement om te laten zien dat ze een coalitie met je kunnen sluiten.. lekker een Paternotte die voor je roffelt.. ik hoop dat het je waard is.. we weten allemaal dat je graag wilt regeren, maar we wisten niet dat je je eigen ideologie daarvoor zou aanvallen.. karma is een bitch Geert en dat geldt ook voor jou..

  Baudet stelt zeer terecht de geloofwaardigheid van de regeringen aan de kaak.. waarom zouden we hen geloven? Zijn we er zelf bij geweest? Ik niet.. anderen wel toevallig?

  Daarbij als de linkse hoek zenuwachtig begint te lachen, dan weet je dat er wat te verbergen is..

  Big L voor onze Geert als je het mij vraagt..

 2. Wilders zet dat figuur enorm op z'n nummer. Dat figuur heeft zelf niet door hoe hij voor schut staat. Verkoopt het als een overwinning, in Forum Inside, dat corpsballenshowtje van fvd.
  Fvd staat op 3 zetels. Ben benieuwd wie er het veld gaan ruimen straks. Dat figuur zal het ongetwijfeld weer omdraaien en er iets positiefs van maken. En wij maar lachen.

 3. Met Motorola werd de communicatie gedaan vanaf de maan. En dat terwijl de communicatie tussen 2 straten al een probleem was met de zelfde Motorola, maar ehh Wilders , sinterklaas is ook echt

 4. Heel simpel in 1969 had je nog niet eens een simpele calculator…Mijn oude tellie zit meer tech in dan heel houston toen bij elkaar😂

 5. Dit valt me dan weer behoorlijk tegen van Wilders, maar Thierry laat zich niet in een hoekje duwen. En ik had nog wel gehoopt op een wat groter rechts blok ipv zulke kinderachtigheden

 6. 9/11 geen idee(daar ga ik me niet me mengen) maar als je een telescoop pakt met 400x zoom kan je apollo 13 zelf op de maan zien staan

 7. Wilders heeft hier gelijk, alleen de timing begrijp ik niet helemaal.
  Ik ben een Baudet aanhanger van het eerste uur. Ben ook lid van FVD. Ik vind Thierry geniaal en een idioot tegelijk. Steeds meer, en ik vind dat vreselijk. Want ik had echt mijn hoop op hem gevestigd.
  Thierry beseft erg goed zijn situatie, daar mogen we van uit gaan toch.
  En ik vind ook zeker niet dat hij naar de pijpen van de main steam media moet gaan dansen. Nee, alsjeblieft niet. Maar je moet ze ook niet gaan voeden.
  Die verhalen over 9/11 en de maanlanding zijn erg omstreden en ik hoor ook geen enkel tastbaar bewijs dat Thierry gelijk heeft. Ze dienen geen enkel doel. Je geeft de tegenstanders een knuppel waar ze mee kunnen slaan. Is het nodig dan moet je het doen, maar dit is alleen maar schadelijk voor ons doel. En dat is verdomme de toekomst van ons land.
  Als Baudet in de tweede kamer een speech geeft over de voordelen van het kolonialisme dan heeft hij mij aan zijn zijde. Want die zijn er ook gewoon en daar mag ook wel eens over gesproken worden. Maar als je dan in dezelfde speech over genetica van de Indonesiërs begint ben je in mijn ogen een idioot. En dit is maar 1 voorbeeld uit vele. Dit schaadt onze missie.
  Ik krijg er buikpijn van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *