Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #294 maandag 25 maart 2024 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-25

Afgelopen vrijdag werd Rusland opgeschrikt door een terreuraanslag in de hoofdstad Moskou. Meer dan 130 mensen kwamen daarbij om het leven. Blckbx-journalist David Boerstra staat stil bij deze gebeurtenis en de mogelijke verantwoordelijken achter deze aanslag.

Desk: Sietske Bergsma, Marcel van Silfhout en David Boerstra
Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

Door Mary Post

10 gedachten over “Wie is er verantwoordelijk voor de aanslag in Moskou?”
  1. Wat een gelul dit.Dus een aanslag in Rusland die kan wel eens door de geheime diensten uitgevoerd zijn.Maar zeg je dat over het Westen dan ben je een complotdenker,wappie en/of aluhoed!!!!!🤣🤣🤣Wie neemt deze lui nog serieus???

  2. "De werkelijkheid overtreft alles".. Belangen zijn zo verrot verweven met elkaar dat de waarheid niet te achterhalen is.

  3. Ze wisten wat er kon gebeuren helaas. Rusland heeft begin maart in het geheim 2 hoge pieten van isis omgebracht in samenwerking met de taliban in Afghanistan. De Amerikaanse inlichtingendienst was hiervan op de hoogte (lekker geheim, geeft maar weer aan hoe veel informatie de russen delen zelfde met martelen niet heel professioneel) en heeft Rusland notabene een waarschuwing gegeven voor het houden van grote evenementen in verband met een hoge terreurdreiging op 7 maart waar de russische federatie vervolgens niks mee doet. De reactie van ISIS was te verwachten. Dit deed de V.S. ook bij Iran in januari waarna een aanslag volgde in Kerman met bijna 100 dooden.

  4. We hebben dit zoon 4 jaar geleden ook al eens gezien met ongeveer de zelfde beelden, Destijds was er niet zoon ophef ‼️🤡🤡🤥🤥

  5. De arme meid is gepikeerd vanwege haar opvatting over het woord ‘trut’ en de term ‘angel of death’…

    Trut betekende schoonheid in het Oud Hollands. Plus de engel des doods is een bijnaam die men zorgvuldig doch spaarzaam aan derden verstrekt.

  6. YouTube 18 maart.
    Former US president Barack Obama popped into Downing Street on Monday for private talks with Rishi Sunak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *