Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat over: Leefstijlpreventie gevoerd op 14 april 2022
Plenair debat

Eerst Westerveld met een interruptie op Mirjam Bikker.

Daarna de super korte inbreng van de PVV

21 gedachten over “Westerveld vraagt Bikker waarom ze tegen stemde met gezond voorstel en hele korte inbreng van de PVV”
  1. Elke dag verse groente voor een gezin is onbetaalbaar. Ieders 2 verse bonen. Dat is wederom alleen weggelegd voor de elite. Mensen die geleerd hebben omdat ze die leercapiciteiten hebben. Niet iedereen is gezegend met een goed stel hersens. Die mogen de frikadellen eten. Elke beroepstak is nodig. Van bouwvakker tot advocaat. Contrasten in salarissen zijn TE groot. Een bouwvakker een schilder een vrachtwagenchauffeur de vloerenlegger de timmerman de schhonmaker wil ook graag elke dag z'n groente. Maarja z'n salaris laat dat niet toe.

  2. Dit is een spel, zowat all groentes en fruit zijn GMO gemodificeerd. Ze bevatten dus weinig tot geen mineralen en of vitaminen. Het zelfde met vlees. Zolang we vanuit de supermarkt eten, eten we ons letterlijk ziek. 80 % uit de Supermarkt is gif.

  3. @PVV prima om mensen vrij te willen laten in hun leefstijl zolang dan ook de voedselprijzen eerlijk zijn en de kosten van ongezond leven niet door iedereen gelijk gedragen hoeven worden.

  4. De regering wilt over alles in ons leven beslissen en bepalen wat we wel mogen en niet mogen.
    Dit is een gevaarlijke denkbeeld want op die manier ben je niks meer dan een slaaf.

  5. Omdat mevrouw Bikker de globale agenda volgt en ze geeft niks om het volk. Christen unie is een gevaar voor het Christendom. Maar daar komen zo nog wel achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *