Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #230 van vrijdag 13 oktober is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-13

Ondanks het 16e ‘Sustainable Development Goal’ Vrede, is er een wereldwijd record aan uitgaven aan wapentuig van ruim twee en twintig honderd miljard dollar.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

24 gedachten over “Wereldwijde recorduitgave wapentuig”
 1. Lekker hoor door de zionisten gaan we de wereld oorlog in. Ik begrijp nu waarom al die geluks zoekers naar binnen is gehaald. Israël en Amerika bezorgen ons in de shit we gaan met deze lui vechten waf erg dit sjonge jonge !! Mensen als jij niet gelovig bent wordt tijd dat je wordt . Want dit is een duivelse plan. Kijk hoe zij ons tegen mekaar op zetten. !! God sta ons bij !!

 2. De wereld waarin we leven wordt geregeerd door oorlogzuchtigen voor wie het leven van een mens geen waarde heeft. Afgelopen week noemde minister van defensie Kajsa Ollongren de oorlog in Oekraïne een hele goedkope manier om het gevaar ‘Rusland’ op afstand te houden. De honderduizenden doden zijn voor haar blijkbaar geen ‘kostenpost’. De machthebbers likken hun vingers af bij de op volle toeren draaiende wapen­industrie. De escalatie in Israël is een volgende fase in hun goddeloze spel van verdeel en heers. Van continue oorlog. Van kolossale winsten voor de wapenindustrie. Van afleiding voor al het wanbeleid dat zoveel mensen raakt en de wereld steeds minder leefbaar maakt.

 3. De waarheid is traditiegetrouw het eerste slachtoffer in een oorlog.

  Tegenwoordig zijn de meeste mensen niet op de hoogte van wat er werkelijk gebeurt, omdat de waarheid niet in de kranten/MSM staat en vroeger niet omdat er geen kranten/MSM waren.
  ‘Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen; dan dooft het licht ‘
  🗣Van Randwijk 1909-1966, verzetsman en journalist

 4. Rypke en Ancilla mogen hun presentaties, en vragen, wel beter op elkaar afstemmen….het leek net op een echtelijke ruzie bij tijd en wijle!

 5. WIII in de maak! De ultieme natte droom van de wapenindustrie, de negatieve krachten in dit universum die de mensheid enkel als kanonnenvoer zien en op hen willen parasiteren van wieg tot graf.

 6. Gezien het aantal kijkers voor de filmpjes van Blckbx: de 0,01% van de Nederlands die Blckbx kijkt denkt hier 'de waarheid' kunnen te vinden, en is dus de andere pakweg 99,9% van de Nederlandse bevolking ziende blind. Zegt u het maar.. (Het gaat Flavio om uw centjes)

 7. ❤STRAKS IN DE DECEMBER WORDT John z'n ONVERGETELIJKE LIED WEER OVERAL TER WERELD GEDRAAID DAT IEDEREEN UIT VOLLE BORST MEEZINGT….❤….war is over, if you want it, war is over …so this is Christmas and what have you done???? Maarja…de mens doet het nog altijd zelf.

 8. Er is ook jaren lang bezuinigd op defensie, niet alleen hier maar in heel Europa.
  We hebben het hier zo goed voor elkaar en we kunnen het niet eens verdedigen mocht dat nodig zijn.
  Uiteindelijk moeten de mensen die over het inzetten van ons materieel en mankracht gaan zich meer concentreren op een defensief beleid ipv een offensief beleid.
  Stop met het inmengen in oorlogen die niet onze oorlogen zijn.

 9. Israel kan dankzij steun van de USA voor agressie/defensie, 150 miljard aan zijn burgers schenken. Dat is een positie die NL ook moet zien te krijgen! Rutte, dit is je kans om je falen te herstellen.

 10. De explosieve stijging van kruitdampen en nucleaire straling schijnt niet echt een gevaar voor het milieu te zijn , het blijft dan ook oorverdovend stil vanuit de linkse hoek in NL politiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *