Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele en extra lange uitzending terug in twee delen.

Deel 1:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/31-10-2023/VPWON_1346917

Deel 2:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/31-10-2023/VPWON_1352666

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

18 gedachten over “Welke erfenis laat CDA-minister Hugo de Jonge na? 'Heeft onze grondrechten ernstig aangetast'”
 1. Mondkapjes deal van 100 miljoen! Waarom is hij daar nooit voor veroordeelt! Hoe kan dit?

  Wij kunnen nog niet een belastingaangifte verkeerd aanvullen!

 2. hugo heeft niets gedaan hij is het gezicht van wef een slaafje van het wef dus de helft van de kamer kijk maar waar ze de fondsen vandaan halen rockafeller jette ja 21 soros en zo kun je wel doorgaan een goed opgezet plan dus maar gelukkig zijn er mensen wakker en willen mensen zoals bil gates niet meer in hun land hun land bedoel ik mee de vrije wereld niet europa dat is een slaven systeem maar daar moet je zelf onderzoek naar doen dan zul je versteld staan hoe erg het is 1 pot nat 1 pot de hel

 3. Waarom heeft hij mij niet gevonden ik heb niet een keer getest en ben ik overal geweest,,dit ligt echt bij Mensen zelf of ze willen meedoen met corona

 4. Nieuwe Jongeriaanse theorie: Mijn voordeel is dat ik Hugo de Aerogante heet, dan heb je meer krediet dan een andere minister. Wanneer het niet lekker loopt vliegt 💸een minister, via een motie van wantrouwen, er binnen de kortste keren uit. Ik kan daar rustig vele maanden voor uittrekken, 2025 is géén probleem, dat is een groot voordeel. Als ik géén gelijk krijg is dé volgende voordeelregel van toepassing, ‘zo niet dan toch wel’. Immers elk nadeel heb z'n voordeel.
  De meeste kamerleden zijn te dom om er hun voordeel mee te doen. De beste manier om chaos te veroorzaken is alles te regelen.
  Hét grote ego van Hugo struikelt zo nu en dan over de waarheid, maar meestal krabbelt hij haastig overeind en loopt snel door alsof er niets is gebeurd.
  Het is geen hogere wiskunde: De combinatie van niets weten en zelfvertrouwen garandeert succes in het leven.
  Hoe schaamtelozer de leugen, mits consequent en met negeren van alle feitelijke tegenwerpingen herhaald, hoe groter de kans dat mensen dit werkelijk gaan geloven.

  “Ik houd van kritiek, maar ik moet het er wel mee eens zijn. Om een groot iemand te zijn, echt groots, moet je er voor zorgen dat de mensen om je heen groots worden .”
  *Mark Twain

 5. wanneer krijgen we die video`s te zien dat Rutte & Hugo zichzelf knippen & scheren terwijl ze iedereen splitsen van familie & vrienden tijdens de Lock-down…

 6. 15 miljoen mensen op dat kleine stukje aarde
  die dwing je niet de Islam op !!
  die laat je in hun waarde !!!
  Dit was een origineel stukje tekst uit het nummer van Fluitsma en van Tijn maar men durfde dit toen al niet te gebruiken !!!!

 7. Europa is de 51e staat van Amerika en meer hoeven we niet te weten waarom we zitten in de situatie zoals we die nu hebben, die een wording was gewoon een project van de Deepstate Terroristen/Satanisten PUNT !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *