Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #214 van woensdag 6 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-06

In Nederland lijkt er nog weinig aan de hand, maar internationaal gezien doemen verschillende coronamaatregelen weer op. Wat is er aan de hand?

Desk: politiek verslaggever Bert Brandsma, journalist Arno Wellens en publiciste Sietske Bergsma
Presentatie: Ancilla van de Leest

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#tweedekamer #digitalservicesact #corona #coronamaatregelen

14 gedachten over “Welke coronamaatregelen zien we terugkomen dit najaar?”
  1. Ze hebben mensen nog net niet fysiek gedwongen, maar ze hebben wel heel veel druk uitgeoefend waaronder dreigen met verlies van je werk. Voor veel mensen is je baan verliezen een van de ergste dingen die er kan gebeuren als je voor een familie moet zorgen. Politici moeten voor de rechtbank komen en zich schamen

  2. G*ddamn WHITE HOUSE. Dit klopt totaal niet. US ambassades eruit schoppen. SCHEVENINGSE STIJL. Dit Moet gewonnen Worden. Tommy's zijn klaar in De Jesus wereld. Alles een scam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *