Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

De hele uitzending #ongehoordnieuws:
https://npostart.nl/ongehoord-nieuws/08-03-2022/VPWON_1339234

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

22 gedachten over “''We zitten op een glijdende schaal'' – Ongehoord Nieuws”
 1. Toppi julli zijn goed bezig laat de mensen maar eens het woord die ook onder zoek hebben gedaan en nu nog doen om Nederland op de hoogte te houden met eerlijk nuiws en geen leugens .

 2. Flavio eindelijk op tv deze man verdient dit heb 2 jaar lang naar zijn progama geken en nu nog hij heb gelijk al in het begin van de carona mijn angst weg gehaald .ik geloofde gelijk al niet in die leugens er om heen deze man heeft veel mensen waker geschud en geen nep nieuws verspreid deze man verdient alle eer met zijn ploeg. Ze hebben vaak bewezen dat de mensen zijn voor gelogen en nu nog schandalig dit .ik kijk die propaganda nieuws niet meer al 2 jaar niet meer. Flavio blijf door gaan man .laat ons niet in de steek .

 3. Jullie zijn echt enorm goed bezig. Nu nog een echte discussie met bijvoorbeeld een Jesse Klaver, Kaag of Jetten. Uiteraard puur over de inhoud…

 4. Het is stukken beter vindt ik, deze uitzending. Presentatrice schreeuwt minder en is aangenamer om naar te kijken. Presentator gelukkig weinig autocue……ik zeg nogmaals tegen hem: probeer te ontspannen. Good Luck! Verder zie ik meer een echt gesprek ontstaan en dat is wat we willen, toch? Chapo! De juiste weg is ingeslagen!

 5. Heel goed dit. ON op tv, BLCKBX sterk op hun eigen kanaal. En dan natuurlijk de overige Alternatieve media, zoals Blue Tiger, Weltschmerz, Jensen, etc. En volgens mij krijgt zo n beetje iedere Nederlander deze week (3-2022) de krant "Hoe nu verder"' in de brievenbus. Als Nederland dan nog niet wakker is, dan begint het behoorlijk hopeloos te worden. Laten we hopen dat wanneer de krachten worden gebundeld (hier ook met Flavio bij ON) het nog niet te laat is..

 6. Nato is de Engel Rusland is De Duivel jeetje ik word moe van de linkse propaganda Nato & America hebben de hele werld kapot gemaakt hypocrietn Ameica & Nato Oorologen hier onder een lange listje 👇
  Never forget who's the real threat to the world

  Korea and China 1950-53
  (Korean War)
  Guatemala 1954
  Indonesia 1958
  Cuba 1959-1961
  Guatemala 1960
  Congo 1964
  Laos 1964-73
  Vietnam 1961-73
  Cambodia 1969-70
  Guatemala 1967-69
  Grenada 1983
  Lebanon 1983, 1984
  (both Lebanese and Syrian targets)
  Libya 1986
  El Salvador 1980s
  Nicaragua 1980s
  Iran 1987
  Panama 1989
  Iraq 1991 (Persian Gulf War)
  Kuwait 1991
  Somalia 1993
  Bosnia 1994, 1995
  Sudan 1998
  Afghanistan 1998
  Yugoslavia 1999
  Yemen 2002
  Iraq 1991-2003
  (US/UK on regular basis)
  Iraq 2003-2015
  Afghanistan 2001-2015
  Pakistan 2007-2015
  Somalia 2007-8, 2011
  Yemen 2009, 2011
  Libya 2011, 2015
  Syria 2014-2015

 7. Wappie tv op haar best. Niks mis met gezonde achterdocht maar een deel van Nederland lijd aan paranoïde persoonlijkheidsstoornissen.

 8. Beste flavio.. dat komt omdat veel mensen in zo’n lage vibratie zitten. Dat het enige wat ze kunnen is haten en veroordelen. Ik denk dat ieder mens dit wel herkent als ze een keer niet lekker in hun vel zitten. Daarom veroordeel ook elkaar niet. Maar heb begrip voor elkaar dat is ook veel beter voor je vibratie!

 9. Voor sommige mensen is de feitelijke realiteit zo angstaanjagend en onbegrijpelijk dat ze zich liever vastklampen aan alternatieve realiteiten die meer houvast bieden en ruimte om hun angsten een plek te geven. In vroeger eeuwen was het in Nederland en andere Europese landen vooral de taak van kerk en geestelijkheid om deze mensen te leiden, hun angsten te dempen en hen gerust te stellen, bovendien om hen zo strak mogelijk in het gareel te houden. Maar nu religie zijn greep op de samenleving heeft verloren, is dit deel van het volk radeloos en een makkelijke prooi voor volksmenners en populisten, die hen verleiden met de meest krankzinnige concepten en complottheorieën om zo hun stem te winnen.
  Hoed u daarom voor volksmenners, populisten en andere valse profeten zoals de heren in dit filmpje; zij gebruiken uw angst en onwetendheid om hun eigen politieke of maatschappelijke loopbaan te bevorden. Mvg Bond Tegen Onwetendheid

 10. De overheid publiceerd al jaren propaganda! NPO =Nederlandse Propaganda Omroep.. spreiden nep nieuws en eenzijdige berichtgeving, en alles wat anders is dan staats propaganda is dan Nep Nieuws!!

 11. Wat een negatief programma alleen maar mensen die wat te zeiken en zeuren hebben. Er zijn nog gelukkig positieve mensen die zijn ongehoord.

 12. Begin een eigen platform als je het er niet Meens bent met het beleid van YouTube, Facebook, Instagram etcetera. Pak het niet zo aan als Trump want die faalt alleen maar met z'n platforms…. Bereik is wel minder maar je hebt wel bereik…..

 13. Eerst moest ons met leugens een virus worden opgedrongen, vervolgens probeert men de wereld nu in een angstgreep van een wereldoorlog te houden. En het is het westen die die Oorlog OPENLIJK met materieel steunt. Je vraagt je af, wat is er toch gebeurd met het 'fatsoen, ethiek en integriteit van dat zooitje op het Binnenhof'? Ze zitten voortdurend met het vingertje naar Rusland te wijzen maar zijn 'zelf' werkelijk geen haar beter.

 14. Eindelijk nog eens een nieuwskanaal die ‘neutrale berichtgevingen’ weet te brengen en zo de deontologische ‘code van Bordeaux’ wel weet te respecteren…waarvoor dank ! Er gaat namelijk niets boven de waarheid, ook al vinden we deze zelf niet altijd aangenaam om te horen of te aanschouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *