Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/03-05-2022/VPWON_1339250

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

20 gedachten over “"We worden een sub-provincie van Frankrijk, als we hier aan meedoen," aldus Nexit Denktank”
 1. we zijn toch al n provincie van de e.u als het over export gaat? we verdienen er niets aan, als we importeren betalen we de volle mep want we zijn n zelfstandig land wordt er dan gezegd….

 2. Persoonlijk neem ik Rutte niet serieus, maar de derderangs commentatoren en politici op dit commercieel complotkanaal al helemaal niet.

 3. Me Me is een betaalde TROL !!! negeren dus.. Je ziet dit minne (nsb) mannetje OVERAL opduiken waar mensen TERECHT kritisch zijn over onze regeer narcisten..

 4. Ik zou graag willen weten hoe standpunten over sommige onderwerpen ontstaan bij Ongehoord Nederland. Maar met zo'n video zonder enige context en in een zin van het ene onderwerp naar het andere overgaan werkt niet echt lekker. Het ene moment gaat het over het hebben van een Europees leger, waar Rutte en Kaag over stellen dat Nederland te klein is om het zelf te doen. Vervolgens komen jullie met het statement dat we zo'n goede economie hebben dat we prima zonder de EU kunnen, maar het ging helemaal niet om de economische aspecten maar militair.

 5. Het is vandaag 5 mei ± 11.00 uur.
  Vanmiddag komt ON (onnozel Nederland) weer met een uitzending.
  Ik doe een voorspelling : er is iemand van forumpje voor democratie uitgenodigd en die zal verkondigen dat we helemaal geen vrijheid hebben in Nederland.

 6. Zeer slechte omroep dit ook hier alleen naar ophef creëren en tumult veroorzaken altijd gasten uit bepaalde hoek. Wat ze anderen verwijten doen ze zelf ook.

 7. Ah getverderrie moeten we straks allemaal schimmel met brie erdoor eten . En die miniscule flapdrol presidentje noemen. Moah sacre blue. Merde.

 8. Geheel eens met wat hier allemaal gezegd wordt. Svp snel echte referenda terug en dus geen slappe hap wat D'66 nu voorstelt. Dan kunnen we die EU wegstemmen. Terug naar de oude EEG. Werkte prima.

 9. De " hoofden " raken ook steeds LEGER . Macht , macht en macht ! En voor de gewone burger….slaap maar lekker zacht. Morgen weer een nieuwe dag .

 10. De eu is vooral heel goed voor alle mensen die eraan meewerken. Handelsverdragen zijn gewoon praktisch…. rest is vooral ambtenarij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *