Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/psychose

“We beleven een Massale Psychose” legt kunstenaar en filosoof Mark Wooding op geniale wijze uit…

Deze video onderzoekt de gevaarlijkste van alle psychische epidemieën, de massapsychose. Een massapsychose is een epidemie van waanzin en treedt op wanneer een groot deel van een samenleving het contact met de realiteit verliest en in een waan begint te leven.

Dit fenomeen is geen fictie. Twee voorbeelden van massapsychose zijn de Amerikaanse en Europese heksenjachten in de 16e en 17e eeuw en de opkomst van het totalitarisme in de 20e eeuw.

Deze video zal vragen beantwoorden over massapsychose: wat is het? Hoe begint? Is het eerder gebeurd? Ervaren we er nu een? En zo ja, hoe kunnen de stadia van een massapsychose worden omgekeerd?

De video die we je serveren is door ons Nederlands ondertiteld en komt van het kanaal van ‘Academy of Ideas’, nu opnieuw geïllustreerd door ‘After Skool’. De kunstenaar die de prachtige tekeningen maakt heet Mark Wooding en vertelt zijn persoonlijke verhaal in onderstaande video. Zeker ook de moeite waard om te bekijken.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

13 gedachten over ““We beleven een Massale Psychose” legt kunstenaar en filosoof Mark Wooding op geniale wijze uit…”
 1. De grote kudde idioten gaat dit toch niet zien. Zij komen pas tot inzicht als alle ongevaccineerden op welke manier dan maar ook zijn uitgeschakeld, maar de besmettingen nog steeds toenemen nadat dit hele gedoe zich herhaald voor het 8ste prikje en ze daar zelf aan onderdoor gaan. Pas dan zien ze het. De meesten zullen het nooit inzien.

 2. De mensheid zal nooit leren.
  Een hond weet ook niet waarom hij tegen iedere boom pist.
  Dat dier is geprogrammeerd om het te doen.
  En zo is de mensheid met haar gedrag.

 3. Heksen? Zoek op YouTube: "Why Leftists are Literally Modern Day Witches". Ze bestaan wel degelijk, en onze natuurlijke intuïtie kan ze detecteren.

 4. Er is sprake van een misdaad die ons voorstellingsvermogen te boven gaat, en die wordt begaan door daders die voor het merendeel niet weten, en vooral niet willen weten, wat ze doen. Het injectie-evangelie prevaleert en de tijden van de ketterij met bijbehorende volksgerichten keren langzamerhand terug.

 5. Dank hr Flavio, ik ben net 90 geworden. Mijn gezond verstand meldde mij vorig jaar maart dat wij in een mallemolen- heksenjacht zijn beland. Van overheidswege. Mijn man en ik hebben de 2e wereldoorlog ondergaan. Ik in Nederland de hongerwinter, Mijn man in Japans kamp in Indie. Nooit de zg antigriepprik ondergaan en nooit griep gehad. Wij zijn niet bang voor de dood, niet alleen vanwege onze leeftijd, maar vooral door kritisch situaties te bezien.. nl nooit op paniekzaaierij in gaan of alles wat gemeld wordt klakkeloos te geloven. Eerst zien dan geloven en de vraag WAAROM stellen. En onderzoeken..: Geen anti-coronaprik dus voor ons. De feiten laten gigantische big pharma winsten zien ten koste van nadelige gevolgen door bangmakerij en restricties voor niet-geprikten. De MSN spelen een bedenkelijke rol.. Ga door met uw eye-opening nieuws. Dank, Ada Maria

 6. George Orwell:
  “At any given moment there is an orthodoxy, a body of ideas of which it is assumed that all right-thinking people will accept without question. It is not exactly forbidden to say this, that or the other, but it is “not done” to say it… Anyone who challenges the prevailing orthodoxy finds himself silenced with surprising effectiveness. A genuinely unfashionable opinion is almost never given a fair hearing, either in the popular press or in the high-brow periodicals.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *