Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #318 maandag 10 juni 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-06-10

Met een opkomstpercentage van 46,8 procent en bijna alle stemmen geteld is het zeker: GroenLinks-PvdA heeft in Nederland de Europese verkiezingen gewonnen met 8 van de 31 Nederlandse zetels in het Europees Parlement, gevolgd door de PVV met zes zetels. Opiniepeiler Maurice de Hond legt uit hoe deze uitslag tot stand is gekomen, ondanks dat de PVV de grootste was in de peilingen.

Desk: opiniepeiler Maurice de Hond, Blckbox journalist David Boerstra en Sieta van Keimpema, secretaris van Farmers Defence Force.

Presentatie: Erwin Taams

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #europeseverkiezingen

Door Leo Turner

25 gedachten over “Wat zit er achter de uitslag van de Europese verkiezingen?”
 1. Ik kan me met mijn hoofd niet bij dat Maurice niet gewoon even een uitslag had gemaakt als iedereen was komen op dagen van alle partijen. Dan was het waarschijnlijk naar verhouding precies als de tweedekamer verkiezingen.

 2. Gl/PvdA is niet voor Nederland en niet voor Nederlandse Burgers. Ze zijn TEVEEL bezig voor EUROPA om eigen zakken te vullen. Zetels verlies maar toch feesten, ze hebben hun doelen bereikt. Maar de GL/PvdA Stemmers zijn ook ZO STOM.

 3. Wat zit er achter het bestaan van dit kanaal? Wat zit er achter niks en niemand meer vertrouwen? Wat zit er achter de nutteloosheid van dir alles? Wat zit er achter je tijd beter kunnen gebruiken en dat niet doen?

 4. Dingen blijven fout gaan zolang onmensen als von der Leyen en Timmermans in de bovenlaag zitten. Volt wordt gefinancierd door Soros, maar dat moet geheim blijven.

 5. In alle media zie je "ruk naar rechts" of "extreem rechts wint", maar het is totale bullshit. Het EU parlement is nu 5-10% rechtser dan voorheen, maar nog steeds center links.
  Er gaat HELEMAAL niets veranderen.

 6. Wakker worden mensen ze bedoegem ons ook al heel.lang met het verkiezingen ze horen er allemaal bij en dit kanaal houd u alleen bezig

 7. Dat de FvD naar 0 is gegaan is volgens mij nogal verdacht. Denk dat ze toch wel minstens 1 of 2 zetels naar binnen hadden gesleept gewoon al afgaande op de hoeveelheid fanatieke leden die ze hebben die elke poging om naar de stembus te stappen nemen. Dat terzijde, de uitslag van de Europese verkiezingen doet er niet toe. Het Europese parlement heeft 0 invloed op het beleid dat wordt doorgevoerd. Ze kunnen alleen met suggesties komen. Diegenen die beleid maken en diegenen die besluiten of het wordt ingevoerd, zijn ongekozen lui die nauwelijks in de media genoemd worden. Jammer dat deze waarheid bij dit programma niet gewoon besproken wordt en dat ze toch gewoon als hersenloze schapen meedoen met de hype rondom deze nepverkiezingen.

 8. Dat geloof je toch zeker zelf niet . Dat gl +pvda gewonnren hebben ….. Waarvoor dacht je anders dat Nederland 4 dagen eerder naar de stembus mochten…….. Rutte had toch ook al een keer voorgesteld om 3-4 dagen voor het stemmen uit te trekken ,om zo de verkiezingsuitslagen een beetje ,,aan te passen ,, naar Amerikaans voorbeeld. Ik denk dat de stemmen van FVD bij de PvdA gestopt zijn, want je gaat mij niet wijsmaken dat er nog 1weldenkend mens op de PvdA en groen links stemd met het afgelopen ,,beleid,, waar zij aan meegeholpen hebben Om het leven van de Nederlanders onmogelijk te maken.

 9. Ik blijf mij maar af vragen wat voor kabinet er had moeten komen waar Maurice een fijn gevoel bij zou hebben, ik hoop het ooit nog eens van hem te vernemen.

 10. Hoe kan timmermans de meeste stemmen krijgen als in onze verkiezingen die naar wilders gingen,ik snap dit niet.
  Ik vertrouw dit niet echt,dus infeite klopt de uitslag niet omdat de meeste normale mensen niet echt gestemt hebben,alle mensen die niet genoeg weten of niet echt goed in het hoofd zijn hebben hier gestemt.

 11. Denk eerder dat de uitslag door Gezond verstand is bepaald al denkt Maurice die Hond er anders over

 12. We krijgen de regering en de EU die we verdienen. Niet meer klagen omtrent asielzoekers etc. Het is onze eigen schuld (dikke bult). Ik kan me voorstellen dat veel “wakkeren” dit land en de EU willen verlaten. In ons land Schoof en in de EU de corrupte Ursula von der Leyen. Daar zijn we mooi klaar mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *