Geen widgets gevonden in de zijbalk

“Ben ik een vrouw?”

Hoe een simpele vraag al voor zoveel verwarring kan zorgen…
D66 is volledig in de ban van de transgendergekte, met alle gevolgen van dien. Op 22 november kunnen we deze giftige ideologie stoppen.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: fvd.nl/subscribe​​​​​​

21 gedachten over “"Wat zegt u tegen slachtoffers van de transgender-ideologie?" | Baudet VS Paternotte (D66) APB 2023”
 1. hij kan er niks over zeggen want alles wat je daarop zegt zal slecht voor je uitkomen, jammer

  Maar het is gewoon zo , die amerikaanse overgevlogen TE GEKKE ideology van transgenderisme
  ik dacht noot dat we het hier zo zouden moeten bespreken en in moeten leven zoals in amerika
  van alles wat je van dat idiote land kan overnemen, dit ???
  ik had beter van Nederland verwacht we zijn altijd een nuchetr land geweest maar dit blijkt nu oko alweer niet meer te zijn

  Van miss Nederland wat overgens nu Mis Universe is banktoet gegaan, ik bedoel , duidelijk , duuuuh
  niemand wil transgenders zien en gepromoot hebben overal waar zij niet voor zijn

  MISS Nederland het is in DE naam , MISS , geen meneer Nederland.

  Vrouwen Sport Vrouwen Kleedkamer Vrouwen badkamer/WC

  Mannen horen daar NIET thuis.

  en laat kinder MET RUST

  Kinder hoeven NIET te leren op SCHOOL over transgendersme ideology
  en alles daarom heen.

  het IS waanzin.

  ieder met een beetje verstand en die een beetje onderzoek heeft gedaan over dit en het onvoorstelbare idiote gedrag en spreuk en wat er allemaal gebeurt en gebeurt is afgelopen 10 jaar in Amerika zou dit MOETEN weten.

  je ziet het ook in film en muziek en games.

  Zoals Trump het beste zegt, everyone who goes woke goes broke.

 2. Wat een slappe hap en toneel is dit allemaal!! Iedereen wil weer overdreven tolerant zijn maar laten we het gewoon eens zijn dat er 2 geslachten zijn en dat niet de gehele maatschappij gereorganiseerd hoeft te worden op basis van wat een kleine groepering zich VOELT. Rekening houden met een ander lijk me meer als normaal maar verwachten/opdragen iemand met hun, hem, het etc aan te spreken is echt van de zotte!!!

 3. Wat jammer dat de enige kamerlid die durft tegen gender ideologie te spreken zo'n eikel is in andere opzichten, negeren van klimaatverandering bv. Ik leun naar links, en zou nooit voor FVD stemmen, maar voor wie kan ik wel met en goede geweten stemmen, dat weet ik niet.

 4. ik wil in een land leven: waar deze ideologie niet bestaat. ik ga emigreren naar arabische deelstaten. Als ik morgen mij als een blauwe gans voel kan ik ik mij "verzekerd" als Pino veranderen en krijg ik een nieuw Sesamstraat Passport..

 5. mijn zus Blafte mij en mn broertje heel vaak af tot vervelens toe ze heeft sinds kort besloten transgender HOND door het leven te gaan de operatie is over een week moet mn Zwager dan ook HONDEN Belasting betalen

 6. Die linkse partijen zijn echt volledig krankzinnig de weg kwijt! Ongelofelijk dat deze linkse partijen deze idiote ziekelijke gender ideologie propageren onder onze kinderen! In wat voor maatschappij leven we tegenwoordig!!! Alleen al over dit onderwerp gaat mijn stem volledig naar de FVD!

 7. Dit gaat vroeg of laat als een boemrang terugkomen bij Paternotte c.s. Tot twee keer toe geen antwoord geven op een duidelijke, normale vraag. En dat in het parlement.

  Als je overtuigd bent van je eigen waarheid moet je elke 'tegenvraag' kunnen debunken. Zoniet dan is dat een duidelijke indicatie dat er iets schort aan je 'waarheid'. Dan heb je dingen niet goed doordacht.

  Groet en zegen, Victor Huizinga, (straat)evangelist, Eindhoven.

 8. ge wel dig Baudet waarheid vertellen en is toch niet normaal in de wereld dat maneen bij vrouwen in de sportclub samen mogen doucen en kinderen wordt geleerd dat ze kunnen kiezen of ze jongen of meisje (kunnen)zijn dat kan niet wat God heeft mannen en vrouwen femaakt niet vrouman of mavrouw kom op zeg wat een zieke mensen zijn er in de politiek dat ze het goed keuren dat het op sportclubs en scholen wordt toegelaten om jonge kinderen dat wijs te maken schande hoop dat God deze waanzin snel een halt aan roept om de juiste mensen op de juiste plaats te zetten

 9. We worden echt in de zeik genomen met zn allen door deze grappenmakers.
  Het is shockerend. Ja je mag je zelf anders voelen maar er moeten grenzen zijn. Een geboren man mag niet de prijzen afpakken bij de dames die aan het sporten zijn.
  LAFAARDS!

 10. Dit moet echt veranderen.. wat een naar land is dit geworden. Het moet verboden worden dat regenboog gedoe. De jeugd word er mee besmet.

 11. Baudet, wanneer je weer interuptie gaat doen, vraag direct ''vind je het goed dat kinderen hun geslachtsdelen permanent verwijderen?'' Je moet politici niet van onderwerp laten veranderen. Je kan heel makkelijk heel veel indruk maken met dit onderwerp, want de discussie is heel makkelijk te winnen. Blijf vragen in elk volgende debat, de exact dezelfde vraag, totdat ze een antwoord MOETEN geven. Niemand kan het daar namelijk mee eens zijn, daarom ontwijken ze je. Al moet je het 100x vragen. Het is klaar met die politici die geen antwoord willen geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *