Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #234 maandag 23 oktober 2023 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-23

In de aanloop naar de Tweede Kamer verkiezingen vond gisteren het eerste lijsttrekkersdebat plaats tijdens het programma College tour.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ ๐ŸŽฅ๐ŸŽ™๐ŸŽฌ
Help je mee ons doel te behalen? โžก๏ธ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie โžก https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuรฏteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

13 gedachten over “Wat waren de highlights van het eerste lijsttrekkersdebat?”
 1. verkiezingsprogramma van NSC is vandaag bekend gemaakt. Je vraagt je haast hardop af of Caroline nog ''met Pieter'' wil, dan moet het niet gaan over stikstof in elk geval! Voor de rest is het een programma ''zonder onzin'' denk ik, wars van mensen blij maken met een dooie mus. Maar NSC moet echt nog wel terugkomen op de pvv niet uitsluiten, want die hebben tegenwoordig "vvd-corvee!"

 2. Dit is wat er gaat gebeuren!
  ALS mensen op Omzigt gaan stemmen!

  Hij wordt ZELF niet minister president!
  Maar hij gaat iemand aan wijzen!
  En weetje wie ik denk dat tie aan gaat wijzen?

  Dirk-Jan Omzigt OF Omzigt's vrouw!
  Both of which are WEF puppets net als Omzigt!

  BBB gaat votes verliezen!
  PVV gaat votes gainen!
  FvD gaat votes gainen!

  Maar Timmermans & Omzigt worden de grootste!
  Want de bevolking is DOM!

 3. Goeie video, goede beschouwing.
  Idd jammer dat alleen deze 4 partijen in dat debat zaten. Dan krijg je gesteggel op de vierkante meter. I.p.v. discussies over de GROTE issues.
  Partijen als PVV en FvD hadden hier bij moeten zitten.

 4. Tja, zetelverdeling is zo te zien zeer slecht. Je kunt nu al zien dat de komende tijd precies gaat worden zoals ik heb voorspeld. Dat het allemaal nog een stuk erger gaat worden dan het nu is en dat het gros van volk nog steeds compleet blind is voor de echte problemen die er spelen.

 5. Het is toch veel makkelijker uit te leggen dat alleen leden van het WEF zijn uitgenodigd. Er is maar 1 partij die het er echt toe doet en dat is FvD, die zal nooit worden uitgenodigd omdat zij de enige oplossing zijn voor alle problemen die er nu zijn.

 6. Omzigt gaat idd veranderen zoals Clausje het wilt en WEF. Is dat inmiddels niet duidelijk? Hij wil niet met FVD samenwerken. Dan zegt hij al gelijk aan welke kant hij staat. Burgers worden weer in de maling genomen zoals bij vorige verkiezingen met Build Back Better partij. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

 7. Was geen debat was linkse propaganda, een zaal vol met links gespuis van de universiteit die pro Timmermans zijn ! En zo doet de NPO het voorkomen alsof die dikke heel populair is . Nou onder de gewone ik herhaal gewone Nederlanders wordt deze opgeblazen tuinkabouter verafschuwt

 8. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Wef wef wef wef erg veel keus๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ FVD โคFVD FVD FVD FVD FVD FVD FVD FVD FVD FVD FVD FVD โคโคโค

 9. Uitstekende reactie van Omtzigt. Dat hijgerige gedoe van de media, waaronder Twan Huijs, is slecht voor de belangen van het volk. Daarom kijk ik met regelmaat BLCKBX, lekker niet-hijgerig, maar wel inhoudelijk. Ik ben het erg eens met Ab Gietelink. Dank, Ab voor deze uitstekende inbreng. Ook uitstekend: niet van te voren regeringspartners omarmen of uitsluiten. Constitutioneel hof is zeer noodzakelijk, gezien de dynamiek van de regering en toppen van ministeries richting autoritair (totalitair?) bestuur. Daarom nooit meer VVD, CDA, D66, PvdA-GL,……… Wat betreft EU en von der Leyen, dat moeten we op deze manier niet meer willen. Democratisering van de EU en transparantie is essentieel voor de belangen van het Europese volk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *