Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_257/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_258/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

17 gedachten over “Wat onthullen asielzoekers als je ze vragen stelt zonder zichtbare camera? Jonathan ging undercover”
 1. En als we nu denken dat het gaat stoppen hebben we het helemaal mis. Asiel is een industrie geworden die niet meer te stoppen is. Dat wil de politiek ook niet, want anders was het al lang gebeurd. Om de een of andere onbekende reden blijft dit doorgaan. Maar men vergeet 1 ding en dat is dat men hier een vreemdelingenhaat creëert, en zo krijgen we straks een binnenlandse oorlog en hoe die afloopt is afwachten. Maar er komt een moment dat de mensen het niet meer pikken.

 2. Van der burg doe hier wat aan man, niet alles weglachen.niet altijd klagen doe er eens wat aan,je bent niet geloofwaardig man,volgens mij lieg jij ook alles aan elkaar.

 3. waar kom je vandaan, blabla stan. met vliegtuig? ja air france, ik kan GVD nooit zomaar een kaartje betalen voor een vliegtuig en raad eens. ik woon en leef en geboren in eigen nederland. owja blank/bleek/kaaskleur WHAT EVER wit witte nederlander uit nederland dat, KLAAR. en gvd arm waar je U tegen zegt. en ik let al JAREN op elke cent…. action zwart kopen ofzo (goedkoop) en naar een COA rennen.. enne? ik voel me knap bedreigt door me eigen land! (nog) geen oorlog, maar ik voel me door de huidige politiek gruwelijk bedreigd. dus? ik ben in principe IVM politieke problemen ook een vluchteling??? en waarschijnlijk meerdere metgezellen met mij…. ps ik wil wel werken maar mensen moeten mij en vele met mij OOK een eerlijk kans gunnen voor een passende baan en cq inkomsen gebaseert op de daarin werkenden en levende omgeving….. en dat gunnen kennen we al maatschappij en burgers en bedrijf TOTAAL niet meer.. hebzucht, macht, aanzien, grote kennis kringen en DAAR doen we het voor. heb je dat niet? is het pas echt feest…. wat al te zien in in VELE vormen TE veel… totale vernietiging van de ooit goed nederlands draaiende maatschapij. onze grootouders hadden het mooi achtergelaten voor de toekomst. alles kapot. en geloof me? dit herstellen naar wat het ooit was? haaaa ik (33) grte kans dat ik wellicht niet eens meer meemaak naar een soort van hoe stabiel het ooit was… welicht..

 4. Toch mooi dat Persvrijheid bestaat en dit soort praktijken bloot worden gelegd.

  Dit noem ik pas onafhankelijke journalistiek.

 5. Klasse onderwerp heren. De media doet alsof deze mensen enorm zielig zijn en totaal geen andere keuze hebben. Tuurlijk zijn er mensen die het echt nodig hebben maar de boel wordt vervolgens verziekt door alle gelukszoekers die hier helemaal niets te zoeken hebben.

 6. Asielzoekers zijn per vliegtuig dus aangekomen in Nederland? Wanneer ben je in Nederland een gelukszoeker of bestaan die niet in ons Nederland !

 7. Moeilijk hoor om de echte vluchtelingen te onderscheiden van tuig.
  Iedereen hier kan het maar niet onze regering (of wat daar voor moet doorgaan).

 8. Als de KMAR iemand aanhoud omdat hij als vluchteling op vakantie is gegaan naar het land waar die vandaan is gevlucht 🤷‍♂️🤔 doen ze niets…

 9. Ze krijgen kinderen. Die gaan studeren. Gaan bijdragen aan de economie. Gaan belasting betalen. Dat zagen we met Turken, Marokkanen en nu ook met Afghaanen en syriers ed. Ik heb het over managers, advocaten, artsen, ondernemers, investeerders etcetera. Ja er zit ook uitschot tussen, maar het is een utopie om een bevolking met alleen perfecte mensen te hebben. Dan is er ook geen werk meer voor politie, justitie, juristen, advocaten, rechters etcetera.

 10. Smerige mensen zijn het. Ze passen zich over de hele wereld niet aan. Gaan met vakantie naar hun zogenaamde onveilige land. Zijn elke week met hun kop in opsporing verzocht. Pim fortuin wist het ook al. Uitkering intrekken en weg met die gelukzoekers die ons land kapot maken.

 11. Hé hé worden we dan eindelijk wakker ,
  En met dit stelletje ongeregeld als regering kun je 😊 nou tel je winst maar uit.
  Die profiteur die zelf nog nooit iets hebben gehad in hun land van herkomst denken dat wij hier stinkend rijk zijn
  Vinden dat straks een reden om te plunderen en voelen zich tekort gedaan, maar dat is niet on ze schuld maa maak ze dat maar wijs .en dan kregen ze ook nog welkomst pakket wat de indruk geeft dat het hier niet opkan
  Arm Heerlen.

 12. Dit gaat al tientallen jaren zo. Het mag alleen niet benoemd worden. Vragen wat een vluchteling hier komt doen is taboe. Zoiets doe je toch niet? Dat is zielig voor die arme mensen. Nee. "Diversity is our strength!" – Frans Timmermans, Europees Parlement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *