Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #214 van woensdag 6 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-06

Na een onrustig reces is het politieke jaar officieel begonnen. Wat kunnen we in aanloop naar de verkiezingen verwachten?

Desk: politiek verslaggever Bert Brandsma, journalist Arno Wellens en publiciste Sietske Bergsma
Presentatie: Ancilla van de Leest

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#TweedeKamer #DigitalServicesAct #Coronamaatregelen

9 gedachten over “Wat kunnen we verwachten na het zomerreces?”
 1. Ja dat klopt dat de problemen niet stil zijn komen te vallen. Je krijgt met steeds meer problemen te maken dan dat ze worden opgelost want dat is ook niet de bedoeling dat al die problemen die er zijn en zich voordoen dat jullie daar de oorzaak van zijn en ze bewust creëren omdat ze juist daar het geld mee binnen hengelen. Waarom denk je dat er bij ieder probleem die zijzelf creëren door o.a. concepten die niet op de markt gebracht hadden mogen worden maar hier toch voorgaan omdat ze weten dat er dit problemen oplevert en zij dar weer en regel en wetje mee kunnen invoeren wat ze weer geld in dat laatje brengt. Politiek en dingen oplossen bestaat niet zij zijn juist het grootste probleem die probleem op problemen zullen blijven veroorzaken/creëren. Het draait om hun eigenbelangen en het geld.

 2. Als ik bijvoorbeeld een auto van €15000 euro contant afreken, dan reken ik die contant af. Daar verandert geen klimaat paus wat aan 😅

 3. Klimaat en stikstof me REET ! Ik zal tactisch gaan stemmen om die links ratten te dwarsbomen ! En die bezuiniging op de zorg , mooi hè ik zei het al toen iedereen hypocriet buiten voor de zorg stonden te klappen !

 4. Wat zou het mooi zijn als er een stofje in al het eten of drinken wordt gestopt, dat iedereen een liefdevol en eerlijk mens wordt zodat iedereen voor elkaar zorgt en kan delen, zonder hebberigheid. Dat iedereen een geweten heeft. Wapens niet meer bestaan en ziektes tot het einde behoren. Oh… ik was even aan het wegdromen. Dat kan natuurlijk niet. Mensen zijn nu eenmaal wie ze zijn en zullen het nooit leren. Er zal altijd behoefte zijn aan meer en meer, en voor de meeste zal het ze een zorg zijn hoe het met een ander gaat. Als er iemand op sterven ligt gaan ze eerst filmen ipv hulp regelen. De mensheid maakt zichzelf wederom helemaal kapot. Triest

 5. Als VVD met vd Wal door gaat met dit D66 stikstof beleid
  stem dan maar geen VVD nog steeds verkeerde mensen in de top van de VVD
  Met deze stikstof normen los je de komende jaren geen stikstof probleem op
  en alles wat van belang is komt stil te staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *