Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het interesseert ons niet wat volwassenen op hun slaapkamer doen. Wij gunnen iedereen al het geluk van de wereld. Maar van kinderen blijf je af. Er zijn maar twee geslachten. Kinderen iets anders wijsmaken is ziek en pervers. Het moet klaar zijn met de misselijkmakende seksualisering van de jeugd. Geen transgenderpropaganda meer op scholen.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

28 gedachten over “"Wat is non-binair?" Baudet (FVD) CLASHT met Jetten (D66) in debat over LHBTQI+”
 1. Die Jet geval spreekt continu door Baudet heen. Blijkbaar vind die vent het erg belangrijk dat kinderen in hun gevoelige puber jaren zich zelf verpesten waardoor ze uiteindelijk hoog waarschijnlijk zelfmoord plegen door hoe erg ze gepest gaan worden. FVD heeft mijn stem!

 2. Die fIikkers worden alleen maar gekker en gekker, laat de kinderen met rust man, als je 18+ bent dan doe wat je wil maar hou de kinderen er buiten

 3. Thierry heeft gelijk. Als iemand non-binair is, wat is die dan wel? Als mijn kinderen op school met die ongein worden lastiggevallen haal ik ze van die school af.

 4. Helemaal met Thierry eens. Dus , even opgezocht, non-binair is "iemand die geen keuze maakt in de genderidentiteit man of vrouw". Dat vind ik onrealistische aandachttrekkerij. Je maakt altijd een keuze. Als je psychologisch in de war bent over je identiteit en geen keuze maakt omdat je vind dat je non-binair bent moet je anderen daar niet mee lastig vallen en naar de psycholoog gaan. Dat vind ik. En ik vind ook dat Rob Jetten anderen niet moet lastig vallen met zijn eigen homoseksualiteit. Het doet mij denken aan de tijd dat Amsterdam Homostad zozeer de homoseksualiteit uitdroeg dat de tolerantie daarvoor nu ver verdwenen is. En terecht.

 5. Er bestaat twee gender man en vrouw piemel / poenie
  piemel/poenie horen bij elkaar.
  En nog op basis school kinderen leren over dit bullshit
  Stel je voor je heb een jonge van 6/7/8 die leer op basis school over gender koek queen en al die bullshit
  Zo creëer je meer homo of lesbisch
  Je verandert een straight jonge of meisje in homo of lesbie.
  Thierry heb gelijkt als ze 18 is oke
  Maar niet op basis school
  Maar wat ik eigelijk wil zeggen is Thierryheb gelukt

 6. Sorry hoor lui, maar ik zie die gast en ik denk: "kinderverkrachter" XD
  Mentale problemen op het gezicht geschreven.
  06:33 omdat ze mentale problemen hebben; hierdoor komen zo dan ook bij de alfabet maffia uit 🙂

 7. Sorry maar we hebben geen wetten voor iemand die non binair is. Wel voor man en vrouw. Dus of je doet gewoon effe normaal of je hebt geen rechten. Jij wil wettelijk een hond zijn dan heb je toch de rechten van een hond? ik ken veel homos en al die homos haten jou. dit is niet waar zij voor geslacht zijn al die jaren. En rechten voor hebben gezocht.

 8. jullie hebben geen business in anderen vertellen hoe zij zich hebben te voelen. jouw partij maakt een cruciale denkfout. je "voelt" je geen man of vrouw, het is de biologische speer die uiteindelijk doorslaggevend is. als jij van jezelf in een vrouwelijk lichaam bent geboren maar je bent een man dan heb je nul business in voor diegene beslissen welk geslacht hij aanneemt. en wat dat met kinderen te maken heeft? ik heb oprecht geen flauw idee waarom die link gelegd wordt. kom eerst maar eens met harde feiten dan, wat dat zo beïnvloedbaar maakt voor kinderen dat het zo schandalig zou zijn en dat het daarom maar helemaal uitgebannen moet worden. ingewikkelde gedachtegang als je het mij vraagt.

 9. Dude. Wat dat mietje niet begrijpt is dat we ook tegenspraak zouden hebben zonder Thierry Baudet. Hij is slechts de stem van het volk at this point. Enough is enough.

 10. Thiery geeft toch duidelijk antwoord? Waarom gaat dat linkse trutje zich er zo mee bemoeien? Ze is daar toch om zich onpartijdig op te stellen? Ik sta al een tijdje niet meer achter fvd, maar deze opstelling was een smerige linkse aanval op een rechtse partij. Vooropgesteld lynchen. Goed verdedigd Thiery

 11. Thierry de HELD! Deze man zegt precies wat het overgrote deel van NEDERLAND denkt! Flikker op met je lhbtiq+ gezeik. Je bent man of vrouw en meer dan dat bestaat er niet! Als je homo of lesbienne bent of biseksueel moet en mag je dat wezen en uitten maar meer dan dat bestaat er niet! Als ik morgen een vliegtuig wil wezen, betekent dat dat ik morgen kan vliegen? Het antwoord luidt NEE! Stem allemaal op FVD als je deze gekte de das om wilt doen en ons nederland terug wilt!!

 12. Laat kinderen aub kinderen blijven. Wat heeft het voor zin, kleine kinderen te gaan vertellen, dat ze zich later kunnen laten ombouwen. Kinderen raken hierdoor alleen maar in de war. Geen wonder, dat de wachtkamers van psychiaters overvol zitten. Wat is onze maatschappij verziekt, zeg. Je kunt de TV niet meer aanzetten, of er is in een talkshow wel ergens een item over LHBTQI: het is gewoon om te kotsen! Ik ben zelf homoseksueel, maar zou anno 2023 niet meer uit de kast komen: je schaamt je dood, om ergens te moeten zeggen, dat je homo bent. Als mij tegenwoordig iemand vraagt of ik "zo" ben, ontken ik het. Dat hele woke gedoe over vanalles en nog wat begint echt irritant te worden. We zijn als jongen of meisje op de wereld gekomen; buiten dát bestaat niks anders. Non-binair is iets, wat mensen is aangepraat; klipklare onzin en meer niet. Thierry Baudet heeft groot gelijk. Die flapdrol van een Jetten moet zélf eens goed nadenken, over wat hij overal verkondigt. Bah, bah, wat zielig zooitje🤮

 13. Iedere keer wanneer Thierry zijn logische redenatie start praten ze door hem heen met een rage van leugens over hoe "verschrikkelijk" hij zich wel niet altijd uit… Ik hoop dat mensen dit zien ipv. aannemen wat hun geprogrammeerd tracht te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *