Geen widgets gevonden in de zijbalk

Beluister de podcast:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe/70694/22-ferdinand-meeus-laat-je-niet-belazeren-door-groene-extremisten

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

9 gedachten over ““Wat is er nou leuker dan klimaatgekkies te laten schuimbekken van woede” – Arthur van Amerongen”
 1. Schitterend DDR666/ gr slinks en al die andere woke linkse debielen hebben het schuim weer op de bekjes! Schitterend mmmmm net als de pvv/ forum en ON 😂😂😂

 2. Grappige vent, heerlijk relativerend, maarreh….je kan best een groen rechtse rakker zij hoor 🙂 …kijk naar Edward Teller, die als eerste klimaatopwarming voorspelde, goede vriend van Reagan en tevens een republikeinse havik.

 3. I.t.t. al die andere 'linkse' onderwerpen is klimaatopwarming vastgesteld door de beta wetenschap. Iedereen met een normaal functionerend brein kan zelf wel bedenken dat deze opwarming grote gevolgen gaat hebben met 7.5+ miljard mensen op deze aarde. Daarnaast is de olie en gas voorraad eindig en de uitstoot is slecht voor je gezondheid dus transitie en verminderd gebruik is noodzakelijk links- of rechtsom.

 4. Extreem rechts is juist degene die een "sekte" is. Er ligt de wereld aan wetenschappelijke publicaties over klimaatverandering, en meer dan 99% van de mensen die er voor gestudeerd hebben en die hun hele werkzame leven in het vakgebied werken zeggen dat er een groot probleem ligt. Maar nee hoor, de extreem-rechtse klimaatontkenner meent dat al die experts allemaal fout zitten, en dat het allemaal oplichters zijn. Een normaal mens gaat zich even goed achter de oren krabben, als blijkt dat hij een mening aanhangt die door ALLE experts in het vakgebied bestreden wordt. Zoniet de extreem rechtse onbenul: die heeft een enorm bord voor de kop, en meent dat hij gelijk heeft, koste wat kost, en deinst er daarbij ook niet voor terug om hele beroepsgroepen in een klap te bombarderen tot louche fraudeurs.
  Wie is er nu een klimaatgekkie, vraag ik me dan af.

  En dat de volkskrant zo'n zwalpend onbenul jarenlang een podium heeft gegeven is inderdaad ronduit bezopen. Niet dat ik iets tegen vrijheid van meningsuiting heb, maar wanneer vrijheid van meningsuiting verwordt tot vrijheid van onzinspuien, dan moet je je als krant toch echt eens gaan afvragen of je zonodig daarvoor een podium moet bieden. Maar ja, de volkskrant vond kennelijk dat er nog niet genoeg larie in de wereld bestond, en het was in de mode om te flirten met de achter nonsensprofeten aanhobbelende domrechtse goegemeente.
  Maar ja, ik ben kennelijk humorloos. Ik zeg maar zo: liever humorloos dan hersenloos.

 5. Je vergeet het gore stinkliberalisme die 100% verantwoordelijk is voor de shit waar we mee te maken hebben. Zeg het eens STINK LIBERALISME.

 6. Wat is er nou leuker dan aan die 4x geprikten die doodziek waren van corona te vragen of ze denken bij de 5de prik geen corona te krijgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *