Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele en extra lange uitzending terug in twee delen.

Deel 1:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/10-10-2023/VPWON_1346911

Deel 2:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/10-10-2023/VPWON_1352660

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

Door Larry Cobb

29 gedachten over “Wat is er gebeurd in Israël en hoe kon dit gebeuren?”
 1. Dit is doelbewust laten gebeuren. Of de macht van de Israelische inlichtingen is fake of alles is fake. Behalve dan de onschuldige slachtoffers, die zijn wellicht wel echt.

 2. Die yemaz kletst over dit onderwerp volledig uit zijn nek. Dit is met hulp van Israel en of usa gedaan nooit kan er een Palestijn in het grondgebied van Israël komen . Laat staan dit .Dit is een vooropgezet plan om oorlog uit te lokken , zelfde als Oekraïne.

 3. Wat een boel stierenschijt verspreidt die zuiderbuur daar toch maar weer.
  Zelf gefabriceerde essenties die kant noch wal raken, en schering en inslag zijn bij smams retoriek, worden natuurlijk weer voor zoete koek geslikt door Raisa.
  Hoe staat het met het kortgeding. Misschien kan de rechter deze uitzending meenemen in zijn afweging.
  Prutsers!

 4. Sampie begrijpt niet goed hoe dit is kunnen gebeuren.
  Zou het kunnen zijn dat daar al sinds 1948 een omvolkingsprogramma gaande is, waar de oorspronkelijke bevolking vervangen wordt door immigranten uit andere werelddelen.???
  Laat je fantasie er maar eens op los sam.
  Prutser!

 5. Een wereld zonder het middenoosten zou de beste uitkomst zijn ..Volgens mij zijn de middelen beschikbaar om dit te bewerkstelligen.
  We worden al 80 jaar gegijzeld door deze religieuze fanaten van beide kanten.

 6. De palestijnen worden onderdrukt door hun eigen leiders. Dat Israel ze zou onderdrukken is puur jodenhaat propaganda. Geheel eens met de uitspraak van Jordan Peterson: Give 'm hell!
  De kern van het hele conflict is heel simpel: islamitische jodenhaat. Ze willen de joden uitroeien. Ze willen niet in vrede met Israël leven. Nu niet nooit niet.
  Met islamistische terroristen als Hamas, Al-Qaeda, IS, Taliban, Hezbolla e.d. valt niet te praten. Je kunt enkel proberen om ze zo veel mogelijk uit te roeien. Geen genade.
  Dit is in feite net Bataclan of 9/11. De Franse of Amerikaanse vlag hijsen was toen geen probleem maar dat veel gemeenten weigeren om nu de Israëlische vlag te hijsen terwijl ze wel die van Oekraïne hijsen bewijst dat er helaas nog heel veel antisemitisme in Nederland is.

 7. Heerlijk die nuchtere en feitelijke blik van Yernaz. Dat ik BVNL stem is wel zeker en ik denk op Yernaz.
  Natuurlijk zijn er complotgekkies die achter alles een complot of inside job zoeken om maar te kunnen ontkennen dat de islam vijandig is.

 8. Spy-op. Orde uit chaos. Solomons tempel herbouwen?. Hamas is ooit door israel en amerika opgezet als proxy leger. Hamas staat nu nog steeds volledig onder controle van israel. Veel emotie cgi beelden. Door een valse werkelijkheid te creeëren kan je mensen wereld wijd controleren en sturen.

 9. Die terroristische legers van Hamas worden gefinancierd van ons groen-linkse ontwikkelingsgeld. Wij in het westen moeten eens ophouden met het naïeve beleid van "geld geven voor een betere wereld" want in de praktijk gebeurt namelijk precies het tegenovergestelde; elders ter wereld worden van onze liefdadigheidscenten wapens en munitie gekocht om de rotzooi mee te veroorzaken waar wij vervolgens weer nieuwe humanitaire hulp voor uit moeten trekken. Het socialisme is geen oplossing voor de problemen van de wereld, sterker nog, ze verergert die problemen door totaal verkeerde oplossingen aan te dragen.

 10. De best bewaakte grensovergang ter wereld waar ze zelfs muizen en vogels mee waarnemen die buiten werking is, yeah right. Geloof je het zelf? Dan ook de beste geheime dienst ter wereld die helemaal niets waargenomen heeft, yeah right. Geloof je het nog?? Ik in ieder geval niet.

 11. dit lijkt wel een epstein moment…de camera's deden het precies ff niet, en nu het israelische leger lette ff niet op en had het niet door, best beveiligde.leger ter wereld, ik.geloof er geen reet van, ik denk dat israel wat eigen bevolking liet afslachten om het doden van palesteinen te rechtvaardigen, zo werkt het westen altijd, zelfs kinderen worden geseksualiseerd nu hier in het westen…wat een ziek land

 12. Er komen nu ook andere beelden vrij over dat festival 🎉 En het blijkt dat de Israëlische politie ook een groot aandeel hebben aan die doden. En hier maakt omroep ON toch een vreselijke uitglijder ! Markje had het over onze oorlog ! Nu wij hebben net zoveel belang bij de Oekraïne als bij Israël ! Niet mijn oorlog !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *