Geen widgets gevonden in de zijbalk

WAT IS ER AAN DE HAND IN STAPHORST?
Deze DVO – LICHT OP ZAKEN video staat ook op
https://odysee.com/@devrijeomroep:6/loz_04-staphorst-ziekenhuisopnames:f
De volledige DVO – LICHT OP ZAKEN#4 video staat op
https://odysee.com/@devrijeomroep:6/licht-op-zaken-4:7 (odysee.com)
https://youtu.be/IT8g_FJa6wQ (youtube)

WAT IS ER AAN DE HAND IN STAPHORST?
DE STAPHORST COVIDMELDINGEN VS DE ZIEKENHUISOPNAMES
We hoorden in de media dat de hel in Staphorst los was gebroken dat de ziekenhuizen de toestroom van covidpatienten niet meer aan konden. We zijn dus zelf gaan kijken op de site van het rivm hoe erg het in Staphorst is. Dat kan op:
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/weekcijfers

In eerste instantie kleurt Staphorst vervaarlijk donker op de COVID-19 meldingen kaart; dus zetten we de kaart op “Ziekenhuis-opnames”
Kijk de video wat er gebeurt

Hier staat de hele aflevering op odysee:
https://odysee.com/@devrijeomroep:6/licht-op-zaken-4:7

In ‘LICHT op ZAKEN’ [ https://devrijeomroep.nl ] bespreekt onafhankelijk onderzoeksjournalist Eva van Zeeland onderwerpen die in het licht gezet mogen worden. In de vierde uitzending aandacht voor mannen met druk op de borst na vaccinatie. Ik deel het verhaal van Fabian een 22 jarige jongen uit Amsterdam die na zijn eerste Pfizer vaccinatie bij de eerste hulp belande en ook bel ik met Bas die het verhaal van zijn vader wil delen die na zijn tweede Pfizer vaccinatie overleed.

Volgende week wil ik een uitzending maken met daarin verhalen van zorgpersoneel. Want liggen de IC-bedden vol met ongevaccineerden zoals de media ons doet geloven? Werk jij in de zorg of ken je iemand die in de zorg werkt, dan hoor ik graag jouw verhaal (mag anoniem).

Zie je veel ongevaccineerde als patiënten of juist gevaccineerde, liggen de IC vol of is er te weinig plek en personeelsbezetting. Mag de link met het vaccin gelegd worden of mogen ze daar niet over praten. Is er druk om zich te laten vaccineren. Is er personeel dat klachten heeft na vaccinatie of na in aanraking te zijn geweest met gevaccineerde? Ook verhalen van mensen die werken in verzorgingstehuizen of andere vormen van zorg zijn welkom.

Deel jouw persoonlijke verhaal (kan anoniem) via service@missnatural.nl met daarin: ben je gevaccineerd, zo ja, wanneer, hoe vaak en welk merk? Wat is er veranderd? Stuur gerust foto’s mee van jezelf of iets anders dat je wilt delen. Vermeld ook je telefoonnummer als je in mijn uitzending (telefonisch) jouw verhaal wilt vertellen.

Samen met jouw steun kan ik LICHT op ZAKEN wekelijks uitzenden. De aflevering wordt opgenomen in een professionele studio en daarna gemonteerd. Er is geld nodig voor de huur van deze studio en de tijd die gestopt wordt in de voorbereiding, presentatie, montage, vormgeving en promotie van de uiteindelijke video. Ik doe dit nu met een paar vrijwilligers vanuit DE VRIJE OMROEP.

DVO Deze video op Odysee:
https://odysee.com/@devrijeomroep:6/l

Bronnen en video’s:

Stel met beide hartproblemen na Pfizer
https://twitter.com/Angelasfreenews/status/1451018479805648899

Zeer zeldzame hartontstekingen kunnen voorkomen na een prik met Pfizer en Moderna
https://www.cbg-meb.nl/actueel/nieuws/2021/07/09/zeer-zeldzame-hartontstekingen-kunnen-voorkomen-na-een-prik-met-pfizer-en-moderna

Uitgelekt onderzoek suggereert dat Pfizer-vaccin hartontsteking kan veroorzaken bij mensen onder de 30
https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/06/28/uitgelekt-onderzoek-suggereert-dat-pfizer-vaccin-hartontsteking-kan-veroorzaken-bij-mensen-onder-de-30/

Kyle’s Pfizer vaccine complication
https://youtu.be/H7inaTiDKaU

RIVM weekcijfers covid-19
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/weekcijfers

Bekijk hier hoe je mij kunt helpen
https://petje.af/missnatural/

veel liefs Eva

PLEASE $UPPORT “DE VRIJE OMROEP” (Free Broadcast)
And visit
https://devrijeomroep.nl/meedoen/

and support us with a Tikkie’ ❤️ or a bank payment.

See our daily news on Telegram
https://t.me/devrijeomroep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *