Geen widgets gevonden in de zijbalk

“Het is weerzinwekkend en walgelijk. Het heeft met steun en vriendschap niets te maken.” Pepijn van Houwelingen spreekt zich uit tegen de proxy-oorlog die door de NAVO wordt gevoerd in Oekraïne.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

30 gedachten over “WALGELIJKE OORLOGSZUCHT: Van Houwelingen in debat over toekomst Oekraïne | FVD”
  1. pvv doet de kartel het naar zijn zin. Hoe gaan ze het kartel de rug toedraaien als ze nu al als grootste zo verzaken 🥲

  2. Armoede… Bestrijden. Dat moet. Prioriteit nummer1. Zijn, en. Rutte. Die. Vieze. Verrader. Moet. Opgepakt. Worden,! D666. Pupit paternote min.annetje 😈😈😈😈😈😈😈😈. Stem. Fvd. Allemaal,!!!!! ❤❤❤❤❤❤

  3. hij leest hier voor wat Uber idiot poetin/tjerrie hem influistert. hij schijnt ook kinderen te hebben, die hebben nu al ptss…ik heb medelijden met die kinderen….

  4. De tegenpartij is voor jou en voor mij,(niet voor extreem gr/links,en oliedomme droeftoeters 666)😂😂😂😂

  5. Holle woorden vanuit EU en VS. Rusland mag niet winnen, maar Oekraïne kan niet winnen, sowieso niet als ze die zoveel beloofde militaire steun niet krijgen. Tot de laatste Oekraïner, wat een tragedie en absoluut despotisme vanuit de NAVO landen.

  6. Weer die patresnotte en klavertje he. Zijn zij met nederland bezig of zijn zij ingehuurd om de FVD te trijteren. Ik denk het laatsten. Dat hoort niet thuis in de politiek. En dan dat gezicht van patrsnote, spreekt boekdelen op de achtergrond, klavertje met z'n handen in zij zakken. Als dit politiek is. Ze zouden moeten worden ontheven van hun functie en uit de polietiek moeten worden gezet. Stem FVD de volgende keer.

  7. We moeten bezuinigen genoeg geld gestrooid gaat hoop schelen. Voedsel paletten droppen boven Gaza is weer duur maar Zelensky zijn zakken met miljarden vullen is niet zo duur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *