Geen widgets gevonden in de zijbalk

Niet de gaswinning zelf, maar de manier waarop er met de klachten van Groningers is omgegaan heeft voor grote irritatie gezorgd: een stroperig proces voor schadevergoedingen, het uitblijven van betalingen, etc.

FVD wil Groningen aardbevingsbestendig maken en de inwoners ruimhartig compenseren, zodat we op een verantwoorde manier kunnen doorgaan met de gaswinning – voor onze welvaart en energiezekerheid.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

16 gedachten over “Waarom we moeten doorgaan met gaswinning in Groningen | FVD”
  1. Heb totaal niks met FVD maar deze man spreekt de waarheid en als de aasgieren een fractie van hun waanzinnige winsten hadden geinvesteerd in de schadeloosheidstelling van gedupeerden, dan had dit nooit zo ver gekomen want ze wisten dit al tientallen jaren.

  2. Betonstort in de leidingen is definitief. Wanneer de nood aan de man is, kan men nooit meer terug. **Gas weg, boeren weg. Welkom derdewereldland Nederland.**

  3. Die putten volstorten met beton is sowieso volksverlakkerij, omdat dat alleen schijnzekerheid is. Men kan gewoon weer door dat beton heen boren of weer op een andere plek naar de gasbel boren. Dus ook hier worden de Groningers weer belazerd! Veel eerlijker is het FVD voorstel maar FVD is door de rest van de kamer al gecancelled. (erg democraties hè) Dus het is aan U om nu eerst de FVD gelieerde partijen in Europa groot te maken!

  4. Stel je voor dat we weer gas gaan winnen…. Dan kunnen de Amerikanen hier hun schaliegas niet meer kwijt voor een prijs die drie kaar over de kop is gegaan. En ook als we nu gaan stoppen met gaswinning dan stoppen die bevingen echt niet hoor.

  5. We worden in sneltreinvaart van het gas afgesloten. Groningen Rusland VS en nu het Midden Oosten. Onze regeringen hebben het toch wel goed met ons voor?

  6. Eerst geld vinden hou op man ze geven al het geld uit aan Oekraïene terwijl we het niet hebben. En dan snel de belasting verhogen op boetes ect

  7. Er wordt nu officieel gestopt maar geloof maar niet dat de putten met beton worden dichtgegooid! Zal mij niets verbazen dat dan over een aantal jaren alles weer open moet en dan blijkt dat niks is volgestort. 🤓

  8. De gaskraan moet dicht dit creëert meer schaarste en drijft de prijs nog hoger dus meer winst 😂😂😂 we worden opgelicht waar we bij staan .. daarnaast snijden we ons zelf in de vingers als er geen gas meer uit Rusland komt! Ogja zolang de politici maar deugen en hun zin krijgen want zij zitten er warmpjes bij..

  9. 12:46 mevr. Aerts (D66): ‘Heeft u gesproken met ‘de Groningers’? Een goed onderzoeker doet zijn werk GOED!! De partij van Dessing doet zijn werk GOED, WANT goede onderzoekers?!! “Ja,” dus!! En D66 droop af . . . Geen enkele opbouwende , zoekende. vraag van deze Kamerleden!!! Deze KAMERS zijn als de huizenbezitters en beleggers die handelen in de PANIEKGOLF: VERKOPEN OP HET MEEST WAARDELOZE MOMENT EN KOPEN OP HET DUURSTE MOMENT!! Wat een verstand!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *