Geen widgets gevonden in de zijbalk

Compilatie van shorts afgelopen tijd.

#geertwilders #politiek #vvd #wilders #rutte #pvv #sp #socialistischepartij #pieteromtzigt #groenlinks #pvda #arbeiders #nederlanderopéén #communisme #kafkaNL #politiekinzicht #fvd #thierrybaudet #vluchtelingen #bij1 #leftlaser #sigridkaag #kaag #politiekdebat #telegraaf

13 gedachten over “Waarom stemmen mensen nog links? 🤔 NL Politiek”
 1. Waarom zou je links stemmen ? morele preek krijgen terwijl ze alles duurder maken met hun klimaat, asiel en diversiteit onzin, terwijl ze de VVD/CDA zorg, onderwijs en huizen lieten verkopen. Nog liever fiscale conservatisme dan, wordt je tenminste niet kapot belast voor de morele hoogstandjes van de hogere stand wat inmiddels links nog maar is, campagne socialisten die zonne panelen en telsa's voor hunzelf regelen terwijl ze minima's vertellen 30% minder te verbruiken.

  Dus als je zelf hatende westerse bent over van de hogere stand, dan stem je links. Laat staan dat linkse nu inmiddels met Islamisten op straat holocaust leuzen roept. Je moet gek zijn om nog voor links te stemmen.

 2. Waarom stemmen mensen links:

  slapende mensen, er is een mass awakening gaande, jammer genoeg veel mensen houden zich hier niet mee bezig te druk met hun eigen leventje en stemmen en denken vaak links

  1* Door peer pressure, (vrienden familie / schaamte)
  2*Denken dat rechts slecht is en links goed (rechts inclusief rechts nazi's)zo simpel denken ze, maar eigenlijk hebben geen idee hoe politiek werkt of wat het is geworden vooral de laatste jaren (Recht = links links = Rechts) gehersenspoelde mensen, vooral door main media en scholen, universiteiten.
  3*Anti Wilders syndroom (net als Amerika het anti Trump syndroom heeft (Orange man bad) hebben hier mensen een idee Wilders = slecht , racist en uitsluiter van minderheden , etc etc. zonder echt te weten waar hij echt voor staat.
  4* Mensen zijn dom en gehersenspoeld, (volgen de Woke ideology die als een wild vuur verspreid is en geleerd is aan vooral aan onze jongeren) maar jah, you go woke you go broke.

  En mensen beseffen van al deze punten steeds meer dat ze om de tuin zijn geleid, daarom die mass awakening over heel de westerse wereld.
  ook vooral omdat het in games ne films word gepromoot, dat zelfs jongeren veel vroeger en jonger in de politiek belanden omdat dit allemaal in mekaar geweven is , woke ideology, gender politics , inclusiviteit and diversiteit, mooie woorden maar vies gemaakt over de laatste jaren, en rassen politiek en transgender ideology, en klimaat waanzin, en de Corona waanzin, mensen zijn het zat en aan het wakker worden, eindelijk.

 3. Het is een goede vraag: waarom zouden mensen nog links stemmen? Kennelijk is hun verhaal – in Nederland – niet overtuigend genoeg.

 4. Links is niet concreet genoeg en heeft dogma's waar ze niet overheen willen stappen. Als ze bereid zijn om reëel klimaatbeleid en migratiebeleid uit te voeren (betaalbare fossiele energie, geen praatjes over een piepklein Nederland dat op wat voor manier dan ook de komende vloedgolf aan klimaatvervuiling significant zou kunnen veranderen en ten slotte bereid zijn om kritisch tegenover zowel arbeids- als asielmigratie te staan) zou het draagvlak enorm vergroten.

 5. Het ooit zo sociale links dat er voor de burger was en streed voor inkomensongelijkheid. Dat Geert als liberaal moet opstaan om voor werkend Nederland op te komen 😂 links beleid dat de rijken beschermt en honderden miljarden weggeeft aan multinationals onder het mom van klimaat. Corporatisme is wat links vandaag de dag is ordinair fascisme dat niets meer met sociaal te maken heeft. Liberalen die moeten ingrijpen omdat ze te ver gaan. Ze zijn nog rechtser in het kapitalisme dan traditioneel rechts 😂

 6. Het neoliberalisme en globalisme heeft al 20 jaar mensen tegen elkaar op gezet met haar open grenzenbeleid en het schuiven van arbeidskrachten. Ondertussen hield politiek correct links zich bezig met klimaat en gender. Zie hier de verklaring voor de winst van de PVV !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *