Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/07-04-2022/VPWON_1339243

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

28 gedachten over ““Waarom moet de overheid daar aan verdienen?” PVV over BTW op boodschappen – Ongehoord Nieuws”
 1. Ik ben van mening dat de naam belasting de eerste grove fout is, echt een middeleeuwse term die totaal niet in een samenleving past. Zo is Sociale bijdrage een gepast alternatief wat vanuit de naam aleen al tot een socialer beleid zou kunnen leiden.

 2. Nederland is het land in Europa waar de brandstoffen het duurst zijn, zo ook het land waar de boodschappen het duurst zijn. Vreemd toch, terwijl er één Europa is? Of toch niet? De Nederlandse regering heeft vanaf begin 2020, corona gedoe, veel te veel geld verbrast. De hierdoor opgelopen schade wordt bij de Nederlandse burger gelegd.

 3. BTW komt via de "Europese Unie" in 1969 binnen gezeild……en de Europese Unie heeft sinds alleen maar mensen verarmd, onderwijs dom gehouden, geplunderd, gejat en gestolen, belastingslavernij ingevoerd als plantagehouders despoten, en de burger hebben er NIETS voor terug gekregen wat hun leven kon verbeteren als levenslange schulden economiën, waar onze grootvaders nog huizen kochten a la kontant….

 4. Deze pseudo econoom snapt niks van belastingen. Beetje uit zijn populistische nek te kletsen. Ga kijken in Scandinavië dan weet je precies waarom er belasting moet worden geïnd. Wat mij betreft gaan de belastingen verder omhoog. In Zweden hoef je geen maandelijkse zorgpremies te betalen en het onderwijs is helemaal gratis. Dat is ook wat waard toch ? Je hoort daar niemand over klagen.

 5. Onze enige redding is om uit die corrupte , anti- democratische, te vergelijken met een uitgezaaid gezwel wat al zoveel schade heeft berokkend, te weten de EU, de Brusselse maffia te stappen!

 6. Dat was te verwachten 800 subside, is 1600 duurdere boodschappen.

  Daarom hebben we ook geen vertrouwen meer , en zeker niet na gister , het debakel met de jonguh

 7. Nee hebben extra belasting geld nodig voor het rondpompen van euro's om de 27 EU landen bij elkaar te houden. Gaat nooit lukken

 8. Nee de regering is tegen hun eigen mensen. Alleen maar werkte en belasting betalen Alleen de super elite worden nog maar rijker.

 9. Ja maar Mark heeft geld nodig om uit te kunnen delen aan de zuidelijke europese landen. Sinterklaas bestaat en hij woont in het torentje.

 10. Bijbelse tijden, Jezus Christus komt spoedig!

  Openbaring 6: 5-6
  En toen het Lam het derde zegel geopend had, hoorde ik het derde dier zeggen: Kom en zie! En ik zag, en zie, een zwart paard, en hij die erop zat, had een weegschaal in zijn hand.

  En ik hoorde te midden van de vier dieren een stem zeggen: Een maat tarwe voor een penning penning – Letterlijk: denarie, dat is het dagloon van een arbeider. en drie maten gerst voor een penning. En breng de olie en de wijn geen schade toe.

 11. Het is inderdaad walgelijk dat je op eerste levensbehoeften belasting moet betalen. Maar onze overheid perst haar burgers uit als citroenen. En we krijgen er nog maar weinig voor terug. Het sociale vangnet zit vol met gaten. Als je bijvoorbeeld de pech hebt om arbeidsongeschikt te worden dan zit je al snel op een minimum inkomen tegenwoordig. Van een bijstandsuitkering ga je net niet dood, maar daar is alles mee gezegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *