Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Kijk de hele uitzending:
https://npostart.nl/ongehoord-nieuws/10-05-2022/VPWON_1339252

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

29 gedachten over “Waarom middel tegen Covid-19 verboden is. – Ongehoord Nederland”
 1. Ik mag toch hopen dat yt mijn goed gefundeerde reactie censureert en niet ON? Overduidelijke troll reacties in overvloed.
  Als ik uitlog zie mijn reactie niet maar wel 1 like. De manipulatie is diep.

 2. Zo lang ik leef heb ik een grotere schande nog nooit meegemaakt. We zijn terug in de jaren dertig, met één Fuhrer in de persoon van Karl Schwab, propaganda in de vorm van de MSM en medische experimenten van het soort waar ook Mengele destijds zo goed in was op weg nach das Vierte Weltreich.
  Er worden momenteel ook Ministeries van Waarheid opgericht die gaan bepalen wat fake-nieuws is en wat niet. De vrijheid van meningsuiting wordt om zeep geholpen en de nieuw Joseph Goebelsen staan al klaar om dat uit te rollen.

  'Dit mag nooit meer gebeuren' hoorde ik een paar jaar geleden nog op 4 mei op De Dam.

  En het gebeurt dus weer!!!!!

 3. Stel je voor dat iedere eenvoudige huisarts patiënten kan genezen, zonder dat de farmaceutische industrie zich de zakken kan vullen? Dat kan Rutte nooit toestaan, want daarvoor is hij in het torentje gezet.

 4. Bizar dat werkende, goedkope en veilige middelen verboden worden en niet werkende, experimentele onveilige middelen onder druk van maatschappelijke uitsluiting en sociale druk opgedrongen worden waarbij farma feitelijk wereldwijd de lakens uitdeelt en zichzelf verrijkt zonder de risico's te dragen.

 5. Dit is ook niet het hele verhaal. Als er mogelijke alternatieve middelen waren of zijn, dan mogen deze vaccinaties niet op grote schaal worden ingezet. Deze 'noodgoedkeuring' is alleen maar mogelijk als er geen alternatieven zijn. Als de overheid artsen hun gang laat gaan erkennen ze ook dat er mogelijke alternatieven zijn en dat maakt de noodgoedkeuring ineens niet meer geldig. En ja het is krom want eigenlijk maakt het niet uit wat de overheid wel of niet erkent, de wetenschappelijke data dat bepaalde niet-vaccin medicijnen goed kunnen werken bij het bestrijden van Covid-19 was er al zelfs voordat de vaccins waren ingevoerd en hiermee heeft onze overheid dus de grondwet gebroken. In de WOB verzoeken blijkt dat de overheid er zelfs al vanaf wist.

  Maar goed, we leven hier blijkbaar in een land waar de mensen graag willen dat de overheid totaal geen respect toont voor wat of wie dan ook. Waar de mensen maar al te graag willen dat regels niet gelden voor de overheid en de elite.

 6. Raar. Ik en mijn vrou (50 en 51 jaar) heeft beide geen vaccine genomen
  Mijn Dochter van 23 jaar wel beide alsook de booster(pfizer)
  Zo maand geleden toen verhuizen we en tussen oud en nieuwe hebben we toen voor 5 dagen bij mijn dochter gebleven
  Wel…
  Na een paar dagjes die zij naar tennissen was geweest krocht ze toen covid
  (Tested!)
  Ik en mijn vrouw al hebben we in hetzelfde huis gewoond
  Niks las van, ook getest een negatief
  In de twee jaar van “cov” was niet ik of mijn vrouw eerst ziek met verkoudheid
  En na vaccines van dochter is haar asthma (van toen ze heel jong was geweest) weer terug(voor ze covid hebt gekregen maar na de vaccines)
  Hhhmmmm
  Ja
  Niks aan de hand
  Maar we mochten die niet zeggen

 7. Omdat deze medicijnen ondermijnen hun uitgewerkte plannen en staan in de weg voor de massale verplichte vaccinatie

 8. Het is gewoon puur kwaadaardig wat samenspannende overheden onder de internationale vlag de WHO ons hebben aangedaan. En ze zijn druk bezig om de WHO nog meer en nog absolutere macht te geven. Dit moet absoluut zo snel mogelijk een halt worden toegeroepen. Zo niet dan komen we heel gauw in een zeer dystopische situatie.

 9. Ben zo blij dat ik zelfs NOOIT een VAX overwogen hebt ! Geef mijn prikkie maar aan fikkie ! Ik ga liever gewoon dood !

 10. Je snapt toch wel waarom deze middelen verboden worden? Als er vroegtijdige behandeling is hadden ze de injecties met gentherapie in testfase 3 er niet doorheen kunnen drukken!

 11. Plus dat bij een reeds bestaand medicijn het illegaal is om een gehele bevolking aan een ongecontroleerd experiment te onderwerpen.
  De farmaceutische maffia is één van de meest misselijkmakende industrieën in de wereld. Bedrijven zoals Pfizer en Johnson & Johnson gaan bewezen letterlijk over lijken voor een dollar winst.

  IK heb zo veel medelijden met met mijn medeburger die in de angst propaganda zijn getrapt en zich vrijwillig niet 1x maar soms meerdere keren hebben laten prikken. Doe onderzoek! Er is niets gevaarlijk dan een goed geïnformeerde burger voor de macht. Daarom willen partijen zoals D66 een ministerie van waarheid, een digitaal ID, en nog meer censuur.

 12. Ja inderdaad, maar op dat middel wordt er niks verdiend. Sommige mensen verdienen goud geld met die vaccins en natuurlijk komt corona weer in alle hevigheid terug. Want er valt nog veel meer te halen.

 13. Dus als bij iemand dierbare overleden aan niet effectieve behandeling, na zo paar weken op beademing apparaat, waar bij het ziekenhuis rekende ca 35000€ per week zo nabestaande kan nu gerust stappen naar een letsel advocate en klagen dat ziekenhuis aan, als iedereen dat doet 🤔 en ik heb het nog niet over ondernemers wiens bedrijf was fait en mensen wie hun baan is verloren, en de Rutte met zijn klote bende gewoon aan de macht en Maxima is graag op de schoot van ompje Swaab, de leugen is echt gigantische

 14. Het antwoord is al lang en breed duudelijk: geld en macht!
  Niks meer en niks minder. Helaas blijft het overgrote gedeelte van het volk rechtop slapen. Straks weer lekker de zoveelste nutteloze en schadelijke booster halen. U doet maar en u heeft mijn zegen….

 15. Het tegenwerken vanuit de politiek van off label medicijnen verstrekken aan covid patiënten door huisartsen is een misdaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *