Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending op: https://www.blckbx.tv/binnenland/waarom-ik-willem-engel-nooit-interviewde

Op 29 mei 2020 maakte Nederland kennis met het fenomeen Willem Engel. ‘Prove me wrong’, zei hij over zijn kritiek op het coronabeleid in de uitzending van Café Weltschmerz. De video ging viraal en met de oprichting van actiegroep Viruswaanzin werd Engel niet alleen bekend, maar ook berucht. Was dat de reden dat programmamaker Flavio Pasquino hem nooit interviewde?

In dit gesprek vertelt Pasquino aan Engel en zijn verloofde Dorien Rose Duinker wáárom een ontmoeting er eerder niet van kwam. Ook blikken ze terug op het coronabeleid, de resultaten van de gevoerde demonstraties en staan ze stil bij de situatie anno 2024.

De toekomst is volgens Engel hoopvol en zijn eindboodschap spreekt iedere bezorgde burger aan. Het interview is een absolute kijktip. Bekijk nu de promo en deel het gesprek (vanaf dinsdag 19 maart aanstaande)!

Bekijk de volledige uitzending op https://www.blckbx.tv/binnenland/waarom-ik-willem-engel-nooit-interviewde

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

30 gedachten over “'Waarom ik Willem Engel nooit interviewde' | Promo”
  1. Dat is toch letterlijk cognitieve dissonantie. Iemand uitlachen omdat ie dansleraar is… maar je weet ook dat hij biofarmaceutische wetenschappen heeft gestudeerd dus wellicht wel gelijk heeft. Dan maar uitlachen omdat ie dansleraar is. Zo gaan die dingen.

  2. Ik ben heeeeeeeeeeel benieuwd waarom Willem nooit uitgenodigd is. Was voor mij de reden om blckbx tot op de dag van vandaag niet te vertrouwen en niks te doneren. Ook bijv Karel v Wolferen nooit gezien in blckbx

  3. Willem Engel is een volslagen randdebiel. Een dansleraar die viroloogje speelt. Geen enkele dossierkennis alleen maar wappie stront.

  4. De “miljoen Euro” vraag: Ben jij goed genoeg zodat je de Hemel binnen gelaten zal worden als je dood gaat? Hier een korte test: Heb je ooit gelogen, iets gestolen of de Naam van God of Jezus in een vloek misbruikt? Heb je ooit wel eens met sexuele lust naar iemand gekeken? Jezus zei “…al wie naar een ander kijkt om (zo) te begeren heeft in zijn hart al overspel met die mens gepleegd”. Als je deze dingen hebt gedaan dan ben je een leugenaar, een dief en een overspelige Godlasteraar. Ben je dan onschuldig of schuldig als je sterft en voor de troon van God jezelf moet verantwoorden? De Bijbel waarschuwt ons ernstig, dat als we zondig doen, we zullen eindigen in een plaats die Hel heet. Maar dat is niet wat God wil. Daarom kwam Hijzelf als mens – als Jezus – om te sterven voor jou aan het kruis. Jij brak de Wet van God, maar Jezus betaalde de boete, droeg de straf die een ieder van ons hoort te krijgen. Dat is verbazingwekkende genade; je krijgt een plaats in de hemel die je niet hebt verdiend. God nu vraagt van ons bekering – dat is: stoppen met slecht doen – je laten dopen, en het voorbeeld van Jezus volgen zoals staat beschreven in de Bijbel en Hem alleen vertrouwen – niet op uw werken. Want wie op eigen 'goede' werken vertrouwd zal de Hemel niet ingaan: God laat zich daarmee niet omkopen.

  5. Deze man is krankzinnig en doorgedraaid. Blackbox blijf alsjeblieft bij de feiten zoals altijd en laat mongolen zoals hem lekker met rust.

  6. Willen engel, altijd welkom bij Weltschmerz, tot voorkort nooit bij BlckbxTV. Waarom nu wel? Dat geeft toch te denken?!

  7. Flavio je mag zelf weten wie je uitnodigd het is je eigen keuze en dat respecter ik als je iemand niet uit nodig. Maar toch leuk om andere inzicht te krijgen. Bedankt

  8. Ik heb de gekste dingen over hem gehoord maar zoals bij mijn 1ste indruk al bleek; een zeer integere welbespraakte moedige jongeling die zijn hart op de juiste plaats had vanaf dag 1! Ja hier en daar wat ego dingetjes, heel normaal en stel jezelf maar eens voor op die vechters positie. Want vechten doet hij. Moet je ook leren mee omgaan en hij leerde snel. Niks dan respect.

  9. Willen e Jeroen pols zijn mensen die een prijs verdienen van het VOLK helaas worden ze uitgereikt aan criminelen dat is de trend corruptie wordt beloond.

  10. Totale flauwekul van complotdenkers Engel en Pasquino ,maarrrrr, zet er een pianomuziekje onder en dan lijkt het nog wat. Dus niet, gewoon totale flauwekul!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *