Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van DWIV #2 van vrijdag 3 mei 2024 is ook te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/dwiv-2024-05-03

In ‘De Wereld Is Vierkant’ blikken deze keer Sander Janson en Jan Bonte, samen met hun gasten, op luchtige wijze terug op de afgelopen week. Hierin relativeren ze de absurditeit van de wereld. Satire, een vlotte late night-sfeer, inspirerende verhalen en actualiteiten. Afgewisseld met humor, maar zonder voorbij te gaan aan de ernst.

In deze uitzending onder meer:
– Wetenschapsjournalist Marcel Crok gaf eerder vandaag zijn college ‘De Staat van het Klimaat’ in Studio Paradiso. De centrale vraag hierin: is het middel (klimaatbeleid) niet veel erger dan de kwaal (klimaatverandering)?
– Deze week heeft de rechtbank uitspraak gedaan dat de Staat goede redenen had om het coronatoegangsbewijs in te voeren. Jurist Hanno Wisse heeft zich in deze uitspraak verdiept.
– Wekelijk staan we stil bij een initiatief vanuit het land. Deze keer zit Jan Klaver aan tafel. Hij is initiatiefnemer van Westfries Vers op de Weg, dé terugkeer van de SRV-wagen!

Presentatie: Sander Janson
Sidekick: neuroloog dr. Jan Bonte

Elke vrijdag LIVE om 19.00 op www.blckbx.tv

Wil jij ook een college in Studio Paradiso bijwonen, en daarna de live uitzending van De Wereld Is Vierkant?
➡ Meer informatie en tickets op: https://www.studioparadiso.tv/colleges

Wil jij onderdeel uitmaken van Blckbx Business? Word dan een Blckbx Business Friend! ➡ https://www.blckbx.tv/business

Waardeer je deze uitzending? Like de uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#dwiv # #DeWereldIsVierkant #Coronapas #Coronatoegangsbewijs #Klimaathoax #SRV #SRVwagen #klimaatverandering

Door Leo Wells

15 gedachten over “Waarom coronapas wél grondrechten schond | Terugkeer van de SRV-wagen | Crok over klimaat | DWIV #2”
  1. Ik vind niet dat de overheid goede redenen hadden om de grondrechten aan te tasten. De maatregelen hadden IN VERHOUDING moeten staan en dat WAS HET NIET!!

  2. Sander Janson en Jan Bonte samen heel geschikt en prima gedaan en de andere gasten uiteraard ook. Een hele fijne uitzending en beter dan de eerste keer. Er zat meer rust in. Voor mij ook een optie voor de Woensdaguitzending. Gewoon de gasten aan de tafel dat vind ik toch een andere en geeft een betere sfeer. Ga zo door en dank jullie wel. ❤

  3. Goed idee denk ik die SRVwagen? Ik weet niet of het op elke andere plek zo is als bij ons? Maar stugge Friese melkveehouders zitten niet echt op een grote rij voor hun deur te wachten of ze een kannetje kunnen kopen PP? Maar het zijn wel trotse mensen die de groothandel wel (gedeeltelijk) willen missen als iemand de distributie op zich wil nemen? Zei het kleinschalig? Het probleem wat ik vaak hoor; Is, als je het gezag van de staat ondermijnd, maken ze je kapot.

  4. De rol van het publiek is me niet helemaal duidelijk. Bevind het zich in dezelfde ruimte als waar het gesprek plaats vindt of zitten ze ergens anders?

  5. Het wordt tijd dat blckbx eens over een ander onderwerp dan klimaat en stikstof praat en met andere mensen dan altijd diezelfde. Bijvoorbeeld zes eens politiekers tover elkaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *