Geen widgets gevonden in de zijbalk

Pieter Omtzigt staat er te goed voor in de peilingen. Dat maakt VVD en D66 jaloers, dus trachten deze partijen hem af te rekenen op zijn tijd dat hij nog deel uitmaakte van het CDA. Het CDA zegt wijselijk maar niets, daar Omtzigt te veel inside information heeft.

UIt debat over de mondkapjesdeal.
7 april 2022.

19 gedachten over “Waarin Tielen (VVD) en Paulusma (D66) opzichtig trachten wraak te nemen op Omtzigt”
  1. Knap dat VVD en D66 praat over openheid en dat terwijl ze zo vreselijk achterbaks zijn. Meneer Omtzigt mijn stem en respect heeft u

  2. Linkse mensen zijn sowieso overbodig. Vooral die gehersenspoelde domme vrouw mensjes. Missen teveel chromosomen en levens ervaringen.

  3. Steeds meer mensen die gaan inzien dat onze overheid niet het beste met zijn burgers voor heeft en door en door corrupt is, misschien is het een idee om gewoon niet meer te stemmen met zijn allen.Maar naar wat voor maatschappij willen we dan? Allicht dat burgercoöperaties die door middel van referendum en volksraden gezamenlijk het beleid gaan bepalen een idee is. Het is in ieder geval dan een systeem waarin iedereen evenveel politieke macht zou hebben. En in dit systeem zou lobbyen weinig uithalen.

  4. mensen van nederland. DURF FF ANDERS TE STEMMEN. NIET OP VVD. NIET OP CDA . NIET OP D 66 ZEKER NIET. STEM ANDERS . LIEGEN EN ER KOMT MEERR DANK . THX

  5. Na Sylvana Simons zijn Wieke Paulusma en Judith Thielen voor mij wel de domst overkomende kamerleden die in de 2e kamer zitten! Ongelofelijk dat kiezers op hen gestemd hebben, ze hadden hun stembiljet net zo goed in de oud papierbak kunnen gooien.

  6. Met blozende wangetjes vanwege valse ongemeende complimenten om daarna met de valse glimlachjes iemand onderuit proberen te halen. De dames zijn de schaamte voorbij en gedragen zich als een roedel hyenas die een prooi besluipen. Dit is dus de politiek van het 'nieuw elan'. Dames ga u schamen als u dat nog kunt!

  7. Goed bezig Pieter Omtzicht laat je niet gek maken door deze oplichters. Weer een afleidingsmanoeuvre ze proberen gewoon het van hun eigen mensen weg te houden. Dat ze eerst maar eens kritisch naar hun zelf kijken want geloof mij daar zitten wat achterbakse mensen in de kamer 🤢🤮

  8. Rutte en Kaag durven zelf niet meer, vandaar dat ze deze partijpopjes naar voren schuiven. Leuk om even Omtzigt te prikken, helaas heeft hij door onder andere juist die Rutte en Kaag een olifantshuid ontwikkeld.
    Beste meneer Omtzigt, zorg voor genoeg capabele mensen in uw achterban, u en uw partij gaan een mega score qua stemmen tegemoet. Dank u voor het steeds maar weer wel aangaan van de strijd tegen de beslissingen, uitspraken en daden van huidige politici die al teveel fouten hebben gemaakt en te vaak hebben gelogen maar elkaar wel steeds de het hand boven het hoofd houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *